Aşk İlişkileri Erkek ev arkadaşı istiyorum hangi siteden bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1 tane köpeğim var hayvansever bir ev arkadaşı bulabilir miyim sizce? Güncellemeler+1 yıl Arıyorum* Erkek ev arkadaşı istiyorum hangi siteden bulabilirim? Cevapla Erkek Soruları Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Hamile bir bayan var birikmiş parası da var onunla ev arkadaşı olmak ister misin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehirde yaşıyor? Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl İstanbul Levent Yorumla
ardaxx4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Siteden bulamazsin biraz zor ama hayvan için yardim edebilirim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne yardımı? Yorumla ardaxx4 +1 yıl Hayvan için Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir yardim Yorumla ardaxx4 +1 yıl Aklina ne geliyorsa Yorumla
Erspartac Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sen yeterki erkek ev arkadaşı iste, site onlarla dolu zaten 0 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu paylaşımdan sonra direkt köpek olmak isteyen de çıkacaktır rez al... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir hayvanım var bir de erkek sahipleneyim ikisine de bakarım diyorsun :) 0 0 Yorumla
Nicksizr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çevrende hiç mi kimsen yok senin? siteden falan ev arkadaşı bulmak iyi cesaret hemde bu zamanda 2 1 Yorumla Sorunlu35 +1 yıl inandın mı sen avni abi olmadığına onun 😅 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. her ev arkadaşı evde evcil hayvan sevmez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İsteyende çok vardır bence Yorumla Soran +1 yıl Genellemek yapmak doğru değil bence Yorumla eray1970 +1 yıl vardır tabiki ama çoğu kişi dedim ztn ben bile tek ev tutmak istiyorum ablamda kaldığındam dolayı evde 2 köpek bir kedi var düşün artık hayvanların kendine ait kokusunu ne kadar bakım yapilsada Yorumla
Clarkent000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Nerede yaşıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Clarkent000 +1 yıl Bulursun kabul ederler Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Xper 1 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence hayvanseverliğin cinsiyeti yok. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki yok Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Bir kızla da ev arkadaşı olabilirsiniz yani erkek diye seçenekleri kısıtlanmayın. Yorumla Soran +1 yıl Kızlarla aynı evde anlaşabilcegimi sanmıyorum Yorumla CptSimonRiley +1 yıl 😂. Yorumla Soran +1 yıl Niye gülüyorsun Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Kızların birbiriyle anlaşamaması komik. Yorumla Soran +1 yıl bazıları çok kaprisli oluyorlar çekemem 🤣 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Evet yani erkekler arasında dostluk ilişkileri sağlamdır ama kızlar birbirinin kuyusunu kazıyor. Yorumla
SessizBirDahi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hangi il, köpeğin cinsiyeti ırkı vb ne 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Nerede yaşıyorsun 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Balıkesir'de olsaydım gel derdim 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl 46 yaşındayım. Ama benle anlaşamazsın. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. İnternette var öyle ev arkadaşı siteleri 0 0 Yorumla
Mertx_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şehir neresi? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla Mertx_ +1 yıl Ben İzmir olmadı Yorumla izm_hkn +1 yıl İzmir sanmistim bende Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Şehir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla sapkalic +1 yıl Eklesene Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hangi şehirde 0 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende İstanbul'da ev arkadaşı arıyorum Yorumla Soran +1 yıl şu an yanlız mi yasiyorsun peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an bi arkadaşımlayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçici olarak kalıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ev bulunca burdan ayrılcam Yorumla Soran +1 yıl Hangi semttesin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakırköydeyim şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama uzaktan çalışıyorum ben semt farketmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hamile bir bayan var birikmiş parası da var onunla ev arkadaşı olmak ister misin?
Hangi şehirde yaşıyor?
İstanbul Levent
Siteden bulamazsin biraz zor ama hayvan için yardim edebilirim
Ne yardımı?
Hayvan için
Nasıl bir yardim
Aklina ne geliyorsa
Sen yeterki erkek ev arkadaşı iste, site onlarla dolu zaten
Bu paylaşımdan sonra direkt köpek olmak isteyen de çıkacaktır rez al...
semt, evin m2 si, kira ve aidat bilgilerini girersen
Semt ulasim tranway metrobus evin konumu onemli
Bir hayvanım var bir de erkek sahipleneyim ikisine de bakarım diyorsun :)
Çevrende hiç mi kimsen yok senin? siteden falan ev arkadaşı bulmak iyi cesaret hemde bu zamanda
inandın mı sen avni abi olmadığına onun 😅
Airbienbi
Ev arkadaşı
Roombadi
her ev arkadaşı evde evcil hayvan sevmez
İsteyende çok vardır bence
Genellemek yapmak doğru değil bence
vardır tabiki ama çoğu kişi dedim ztn ben bile tek ev tutmak istiyorum ablamda kaldığındam dolayı evde 2 köpek bir kedi var düşün artık hayvanların kendine ait kokusunu ne kadar bakım yapilsada
Nerede yaşıyorsun
İstanbul
Bulursun kabul ederler
Bence hayvanseverliğin cinsiyeti yok.
Tabiki yok
Bir kızla da ev arkadaşı olabilirsiniz yani erkek diye seçenekleri kısıtlanmayın.
Kızlarla aynı evde anlaşabilcegimi sanmıyorum
😂.
Niye gülüyorsun
Kızların birbiriyle anlaşamaması komik.
bazıları çok kaprisli oluyorlar çekemem 🤣
Evet yani erkekler arasında dostluk ilişkileri sağlamdır ama kızlar birbirinin kuyusunu kazıyor.
Hangi il, köpeğin cinsiyeti ırkı vb ne
Nerede yaşıyorsun
Balıkesir'de olsaydım gel derdim
46 yaşındayım. Ama benle anlaşamazsın.
İnternette var öyle ev arkadaşı siteleri
Şehir neresi?
İstanbul
Ben İzmir olmadı
İzmir sanmistim bende
hayvanım ama evcil değilim xD
Buradan bulursun
Hangi ildesin