Flörtünüzle tartışıp sen kimsin deyip o da sana görüşürüz derse bir de onu engellerseniz o da sizi engellerse ne olur?

İnternetten tanışıp 3 ay sonra numaralarımızi verip ayni film izleyip sabaha kadar yorumlayip spotiyden ayni muzikleri dinleyip instagramdan ayni anda reels izliyorduk hatta o bana canimli cicimli iltafat ediyordu sonra ben ona biz neyiz diye soru sordum defalarca geçiştirdi ama bna seni seviyorum çok degerlisin felan filan daha sonra ara verelim dedim çok hızli gidiyoruz dedim bir gün sonra tekrar konuştuk daha sonra ben ağırdan alalim dedim o bana kırılmişti bi daha bnden ayrilma felan demisti hergün mesaj atip cocuk attigim mesaja 2 gun sonra cevqp veriyor ya da günde 3 cümle onu goruntulu ariyorum cevap vermiyor bulusalim diyorum sürekli bahane daha sonra bn ona biraz saydım sonra sen kimsinde bana tavir aliyorsun dedim oda sen kimsin dedin bana o nedemek gorusuruz bende evet kimsin teklif mi ettin neyimsin dedim ve engelledim sonra o da beni engellemiş sizce niye öyle bahaneler yapiyordu

Flörtünüzle tartışıp sen kimsin deyip o da sana görüşürüz derse bir de onu engellerseniz o da sizi engellerse ne olur?