Bunu ona söylersem kabul eder eminim ama daha evlenmemize en az 3 sene var ve dayanabilir mi birisiyle sanal yapmadan ya da gercegini yapmadan emin değilim. Ben artık kendimi ilerdeki kocama saklamak istiyorum. Uzak mesafedeyiz Biz ama ayda bir görüşüyoruz yakın sayılır. Aldatma ihtimali yüzde kaç sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yazık zina bukadar basitleşti mi ileride nasıl eşinizin gözüne bakacaksınız nasıl anne olacaksın çocuklarına nasıl edep vereceksin
😔
O yüzden edep demişlerdir rabbim bizleri siz gibilerinden korusun
Benim neyim var ki anlamadım yaptıklarımdan pişman oldum ve yapmamaya karar verdim. Önemli olan bu değil miydi
Bu soruyu sorarak pişmanlığını mı göstermiş oluyorsun yoksa kula kulluk ederek beni bırakır korkusuyla mı soruyorsun? Sen Allah için değil kula kulluk etmek için hareket etmişsin.
Yok ben Allah ı düşündüğüm için zaten bu soruyu sordum. Bu zamana kadar düşünmezdim çok çok günah işledim tövbe ettim ama bu dünyada bir tane zaafım vardı o da aşık olduğum adam. Ama ben kararımı verdim artık. Eğer bu yolda beni bırakırsa bırakır böylece ben de kendi değerimi görmüş olurum eğer seviyorsa da ilerde helalim olarak kalır. Böyle dusundurmek beni üzdü
İnsan sadece helaline aşık olur haram Sevda mutluluk getirmez ne deyim rabbim affetsin Nur süresi 32. ayet temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara tövbe edenler dışında rabbim herkese hakettiği eşler nasip etsin
Amin
büyük ihtimal artık kabul etmeyecektir. Çünkü o hazzı almış ve seninle yaşadıkları var. Kapandın mı sen
Evet 1 hafta oldu kapandim
peki nasıl o istekten vazgeçebildin. Masturbasyonu falan komple bıraktınmı
mastürbasyon yapıyorum hala. Ama birisiyle yapmıyorum. mastürbasyon i bırakamıyorum
yani asıl öğrenmek istediğim şey şu. İsteğin hala yüksek ama belli etmek biriyle yaşamak istemiyorsun. Tatmin oluyorsun kendinle. Benimde kız arkadaşım kapalı ancak bişeyler yaşıyoruz yarın birgün bana da dönüp ben yaşamak istemiyorum der mi :(
Diyebilir belki. Ama seviyorsan beklersin
ben biraz kıskancım. Mesela sen mastürbasyon anında bişey hayal ediyormusun
Kadını erkeğin cinsel ihtiyaçlarını karşılayan varlık olarak gördüğünüz sürece sizden bir b. k olmayacak bilginiz olsun
Sen mükemmel bir insansın
@arwen___ çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Net kesin banko garanti yapar. Alışmış kudurmuştan beterdir
Onu yapmasan sorun çıkar kanka neden sanal yapmiyosun bir seviyede onu kendine bağlı tutman gerekiyor ama bunu biliyosun
Yeni tesettüre girdim 1 hafta falan oldu ve ona her şeyim açık kendimi kapalı gibi hissedemiyorum.
Tamam ama onuda düşün kanka tabiki karar seninn ister konus ister konusma buna o dahil kimse karışamaz ama bence sessizlik kötüdür boşluğa düşer başka yol arar emin ol
Haklısın 😔 çok arada kaldım
Acik yazamıyorum kanka anla daa isde ex per yetse ben sana anlatcam ama yok kanka
Anlatılacak olay yok kardeşim aldatan adam her türlü aldatır kıza saçma canım akıl verme. İleride eşinin yüzüne bakarken utanacagi şeyler yapmamalı ne kadın ne erkek !
Cok yanliz bırakma sen genede onu kanka bence
Yazık ya. Hiçbir kadın veya erkek kimsenin s@x oyuncağı değil. İğrenç zihniyetlisijiz
Sanal yapmadığında aldatacak potansiyelde olan bir adamla neden birliktesinki
Aslında aldatmaz beni bundan eminim ama her insan değişebilir hiçbir şeyden asla %100 emin olamayız. Yoksa bana olan sadakatini biliyorum. Kendi kendine yetebilir mi ondan emin olamadım ya
Yetecek kardeşim eğer seni seviyorsa yetecek ! . Yorumalrdaki ab@zalari okuyorum da kendi gibi pislik görmüşler herkesi. Ona bakarsan hepimiz insaniz ihtiyacımız var ama zina büyük günah. Kaldı ki ileride belki onunla ayrılacaksin o zaman daha çok pişman olacaksın yaptıkların için kendimden biliyorum başıma geldi. Sakın evleneceğim zaten başkasına gider diye kanma. Ben yaptım noldu gitti yine başkasına. Ve şu an pişmanım tövbe ettim Allah'a.
Bak ne güzel tesettüre girmişsin maşallah Allah yolundan döndürmesin inşallah amin. Aldatacak adam her türlü aldatır. Kendinden ödün verme.
Ben de böyle düşünüyordum aslında. Sen de yaşamışsın zaten biliyorsundur çok zor bir durum. Çünkü aşk var ama dediğin gibi aldatacak adam her zaman aldatır o da doğru. Ben en iyisi ona birahane yapmak istemediğimi söyleyeyim. Teşekkür ederim tavsiyen için bu kadar yorum içerisinde bana da en mantıklı bu yorum gibi geldi
Hemde o kadar çok pişmanım ki bilemezsin... benim yaşadıklarımı sen yaşama. Senin bedenin kimsenin oyuncağı değil. Ne bir erkek ne bir kadın kendini sırf aşk var diye karşıda ki insana sunmamali. Bahaneye de gerek yok ya direk soyle istemiyorum diye. Eğer ayrılırsa da ayrılsın doğru insan değilmiş demekki.
Bana güvenmiyor musun falan diye bahane uydurursa da kanma kardesim. Rabbim kalbindekini , ömrünü, ilişkini, hayatındaki insanı hayırlı eylesin inşallah amin
Saol senin de inşallah 🤍 böyle bir cesaret yorumuna ihtiyacım varmış galiba benim
Hayırlı günler ❤ kendine güven , kendini sev.
Sen yapmazsan başkasını bulur başkasıyla yapar
Her erkek böyle midif😔
Sanala alıştıysa bırakması zor
Yapmak istemiyorsan yapma
Sen bekler miydin sevgilini
Biri aşk biri arzulamak konusu yani seks yani ihtiyaç
Aşıksan
Bekler
Erkekler iğrenç varlıklarsınız
çookk flörtsüz sevgililik olmazz
3 sene beklenmez kızlar
Gozu kayabilir baska yerlere
Başkasıyla sanal yapar
Gercek mi istiyosun
Evlenene kadar hiçbir şekilde kimseyle istemiyorum
Sanalda devam edebilirsin aslında. İstek mi azaldı son zamanlarda
Yeni tesettüre girdim onunla bu işi yapınca kendimi kapalı gibi hissedemiyorum ona da kapanmak istiyorum helalim olunca acilirm diye düşündüm ama korktum bir yandan da alıştık seksting yapmaya başkasıyla yapar mı gizlice acaba
Ben de bunu yaşamıştım. Zorla hadi hadi demekten yorulmustum istekli biriyim çünkü anlattım doyur dedim yapma dedim. Kimse demesin ben aldatmam diye. İnsanın gözü eksik olan seyde kayıyor başkasına. Sadece bu konuda başkasıyla yaşamıştım görüntülü vs
Sen aşık miydin
Evet. Cinsel kısımda son zamanlarda kendini çok geri çekmişti. Uyarmistim defalarca
Yuzde 50
Başkası ile yapar
Yani evlenme ihtimaliniz pek yok öyle mi
Aldatır kesin