Ben öyle olsam da bu böyle ben öyle olmasam da bu böyle ben hiç yaşamasaydım da "zebralar sürafalar ve penguenler" sevecen erkek düşmanıydı benden sonra da düşman kalacaklar bunun adı "erkekler çok zalim herkesi eziyeah"
Bildiğin gibi dünyada erkek cinsiyeti ile zebralar zürafalar ve penguenler yaşıyor. Eğer erkekler toplumsal adaletsizlikten kaostan ve çarpıklıklardan mağdur oluyorsa bunun suçlusu ya zebralar ya zürafalar ya da penguenlerdir. Başka bir cinsiyet suçlu olacak değil ya? Bak burası çokomelli...
Nasip kısmet... Hayatımın her alanına burnunu sokup bir de mağdur edebiyatı yapan zebralar zürafalar penguenler ne dediyse o... Çünkü erkekler çok zalim, penguenler zürafalar zebralar çok eziliyeah...
Ben o cinsiyet hakkında yorum yapma hakkını kendimde görmüyorum onlar zaten kendilerini en el üstünde tutan kendilerine en iyi davranan asla kendilerine şiddet göstermeyen en doğru kişileri seçip kendilerine kötü davrananlara yüz bile vemeyen mükemmel canlılar olduğu için... Ben erkeğim erkektim ve hep erkek kalacağım. Erkekçe mertçe zulüm etmeden adaletsizlikleri hicvederek yaşayacağım. Hangi penguen hangi playboyun peşinden koşarken hangi plazanın bilmem kaçıncı katından düşüp gebermiş hangi zebra paralı badbpy sevdası yüzünden kullanıp atılmış hangi zürafa paralı ortamcı ararken öbür dünyaya hicret etmiş bunu da kendi hayal dünyamda kurgulayıp bol bol güleceğim. Gerçeklerin bu kadar mükemmel olduğu şu dünyada kusurlu hayallerime de karışılacak değil ya?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mafyalar ile katillerin dört beş sevgilisinin olduğu dünyamızda sevecen ve saygılı adamların yalnız ölmesinin suçlusu sizce kimdir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türk kızları suçlu
Sevecen ve saygılı ama o mafyanın gücü gibi bi gücü yok, parası yok. Ama sevecen sadece bi kedi gibi
Leş kargası gibi vahşi olmasından iyidir sanki ama paralı bir leş kargası olunca ponçik civcive dönüşebiliyor onlar "zebraların" gözünde... 😂😂😂
birinin kendini sevecen ve saygılı olarak tanımlaması tuhaf
Genelde tüm şairleri filozofları ve dahileri dünya böyle tanımlıyor ve zebralarla zürafalar yüzünden onlar hep yalnız ölüyorlar...
bu yazdığının doğru olup olmamasına hiç girmiyorum ama ben birinin kendini öyle tanımlaması dedim başkasının onu öyle tanımlaması demedim
Ben öyle olsam da bu böyle ben öyle olmasam da bu böyle ben hiç yaşamasaydım da "zebralar sürafalar ve penguenler" sevecen erkek düşmanıydı benden sonra da düşman kalacaklar bunun adı "erkekler çok zalim herkesi eziyeah"
sen ne anlatıyon hacı ya dsjkjdsk
Bildiğin gibi dünyada erkek cinsiyeti ile zebralar zürafalar ve penguenler yaşıyor. Eğer erkekler toplumsal adaletsizlikten kaostan ve çarpıklıklardan mağdur oluyorsa bunun suçlusu ya zebralar ya zürafalar ya da penguenlerdir. Başka bir cinsiyet suçlu olacak değil ya? Bak burası çokomelli...
kimse kimseyi sevmek zorunda değil, sen birini sevmediğinde suçlu mu oluyosun
Zebralar kesn
Bence de, onlar çok "fettan" oluyorlar...
Ne oldukları belli değil beyaz üstüne siyah mı siyah üstüne mi beyaz çizgileri
Kadınların istediği erkek tipi gibi... Bir belirsiz, bir flu ki sormayın gitsin...
Kendi kadınların adına konuşuyorsun di mi
Tabi canım hep zebra zürafa penguen tayfası benim dediklerim... Tövbe haşa ne haddime kadın cinsiyetine genel olarak zalimlik iddiasında bulunmak?
Taş olursun valla
Nasip kısmet... Hayatımın her alanına burnunu sokup bir de mağdur edebiyatı yapan zebralar zürafalar penguenler ne dediyse o... Çünkü erkekler çok zalim, penguenler zürafalar zebralar çok eziliyeah...
Konuyu bilmiyorum amaa kadınların hepsi çok kötüyse eşcinsel olabilirsin , saydığın kadınlar için de sorun olmaz herhalde
Ben o cinsiyet hakkında yorum yapma hakkını kendimde görmüyorum onlar zaten kendilerini en el üstünde tutan kendilerine en iyi davranan asla kendilerine şiddet göstermeyen en doğru kişileri seçip kendilerine kötü davrananlara yüz bile vemeyen mükemmel canlılar olduğu için... Ben erkeğim erkektim ve hep erkek kalacağım. Erkekçe mertçe zulüm etmeden adaletsizlikleri hicvederek yaşayacağım. Hangi penguen hangi playboyun peşinden koşarken hangi plazanın bilmem kaçıncı katından düşüp gebermiş hangi zebra paralı badbpy sevdası yüzünden kullanıp atılmış hangi zürafa paralı ortamcı ararken öbür dünyaya hicret etmiş bunu da kendi hayal dünyamda kurgulayıp bol bol güleceğim. Gerçeklerin bu kadar mükemmel olduğu şu dünyada kusurlu hayallerime de karışılacak değil ya?
Kadınlar seni seçmediği için işkence edilerek öldürülmeyi hak etmişler öyle mi?
Midemi bulandırdın
Güç istenci
Zürafalardaki mi? Penguenlerdeki güc istenci mi? Yani malum bir cinsiyetin güç istencinin dünyayı yok edecek hali yok ya?
birileri çiftleşemiyor diye dünya yok olmaz merak etme
Yok birileri çiftleşemiyor diye değil asıl çiftleşmemesi gerekenler çiftleştiği için dünya yok olmaktan beter halde zaten... 😂😂😂