evet arkadaslar soru cok acik bar sahipleri erkeklere guven olur mu guvenilir mi guvenilmezse sebepde yazarmisiniz
guvenılır
asla guvenılmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar, Samimiyetimle yazıyorum bar sahibi olması veya kurumsal bir şirkette çalışması arasında hiç bir fark yok. Sesli müzik dinlemeyi ve dans etmeyi sevmemden dolayı düzenli olarak gittiğim ''müdavim'' olduğum mekanlar vardır. Tanıdığım evli işletme müdürü, Dj ve prodüktörler var. Eğlence hayatını bir iş olarak yapıp sabah ailelerine dönüp çocuklarıyla eşleriyle vakit geçirdiklerine şahit oluyorum. Yani karşındaki kişi adamsa her yerde adamdır değilse zaten değildir vesselam
Cevap
5Cevap
En son güvenilcek erkek bile degildir bence. Cafe sahibi erkekler bile neler neler yapıyorlar sahit oldum duydum da. Alkollu mekan yani sonucta. Oranın sahibi bir kenarda durur gozuna kestirir sonra tanıtır kendini sonrası yatak zaten. Oranın sahibi oldugunu bilen kızlar bile kendileri yavsar adama. Adam her turlu bos gecirmez gununu. Arkadasimin barmen sevgilisi vardi sevgilisi ona anlatmis 15 yasimdan beri buraya gelen kızlarla tuvalette bile yaptık demis. Yani anlicagin uzak dur
Yakın birisi var tanıdıgım iyiler hoslardır delikanlılardır kafa dengilerdir ama asla sadık değillerdir
direkt sahibi olrak diyorum ama benim dedigim hani barmenlik falan yapmiyor dumduz mekan sahibi
Tamam bende sahibi diyorum zaten
Genel olarak erkeklere güvenilmez zemin çok kaygan baştan çıkarcı bir düzen
Güvenilmez. sen gibi neler geliyo oraya bi bilsen :)
Güvenilmez tabıkı
Çok dürüstlerdir
ciddi mi ironimi yapiyorsun
bar sahibi niye kokteyl yapsin bana patrondan bajsediyorum genel meknain sahibi yoneten direkt
eminmiyz peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?