Bir ay boyunca bozuk yaptı, ne yaptıysam düzelmedi sonra ayrılmak istediğini söyledi, neden dedim istemiyorum dedi, zorla mı dedi sihtir git dedi. Araştırdım ettim kendisine tekrar tekrar zamanla sordum ama beni tatmin eden bir cevap alamadım, hâlâ cevabım yok 3 yıl geçti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAramızda 3 yaş olmasına rağmen kendinden daha genç durduğumu kafasına çok takmıştı. Ben de kendisine, sevgisini bu şekilde gösterdiği için teşekkür edip artık devam etmek istemediğimi söyleyip ayrılmıştım. Kaybetme acısı olacak ki, benimle her karşılaştığında garip atarlı tavırlar sergiliyordu. Ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi de işte o zaman anlamıştım.
02 Yorumla- +1 yıl
O mu senden büyüktü
Cevap sahibi+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki değildi ve o vakit iş konusunu tam oturtmamıstım bu yüzden ben ayrıldım. Kadın bu ilişki nereye gidiyor deseydi cevap veremedim. şu an işi gücü oturttum lakin bu seferde gönül işleri istediğim gibi gitmiyor. Bir ilişki istiyor muyum dersen de. Ne yalan söyleyeyim istemiyorum. Bunalıyorum ve kimseyi çekecek durumda değilim.
00 Yorumla
+1 yılKendi kafasında kurduğu saçma şeylerden ötürü olmuştu gidip gelmeler oldu ve tekrar gelmek istediği zaman ben kabul etmedim karışık uzun zaman oluyor ayrılalı yıllar..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç ayrılığım olmadı
00 Yorumla
+1 yılBirini çok sevdim ama eski sevgilisi tarafından çok yaralanmış bir kızdı. Ben ona hep küçük kizimmis gibi sevdim hep ilgi verdim tipini de beğendi. Bir ara ona sevdiğimi söyledim o da kafası net değildi ben onu serbest bıraktım asla zorlamadim sadece yanında oldum. Beni kabul etti sonra hepiniz aynisiniz dedi ben de çok üzüldüm ve kendimi ondan tamamen çektim bişey demeden, bu sefer de o ilgiyi bulamayınca bana mesaj attı "lütfen yanımda ol gitme sana ihtiyacım var şu an sevgili olmayalım ama ben gene de sensiz yapamam" tarzında. Ben yara bandı olmak istemiyorum elimden bu kadar geldi dedim o da biraz düşündü geldi "ozur dilerim nolur affet benim ol anlık karar verdim seni çok seviyorum dedi"ve olduk sonra " sana çok aşığım" dedikten 2 gün sonra bıraktı arkadaş kalalım dedi ilişki yasicak halde değilim dedi :) beyler bayanlar, demek istediğim bu iş karakter meselesi kız erkek meselesi değil sizi yoran değil gerçekten kalpten sevenin yanında olun iyice taniyin saygılar..
21 Yorumla- +1 yıl
Üstüne "aşka inanmıyorum, aşık olabiliyorum ama inanmıyorum "gibi bı saçma cümle kurdu. "Aşkı skm"bile dedi insan ne kadar geçmişte kırılırsa kırılsın bu cümleyi başkası varken soylememeli sonra hayat ona öğretir kaybetmenin ne olduğunu..
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Beni defalarca üzüyordu, ağlatıyordu... Sonra kılıfına bir mazeret uydurup beni resmen süründürüyordu. Mecbur sürünüyordum çünkü işi sonunda onu kaybetmek vardı. Dershanede tolette ağlar, sonra gözyaşlarımı silip gözümün kızarıklığının geçmesini bekleyip çıkar ve ardından yanına gidip hiç içimden gelmese de" geçenki olayda haklıydın özür dilerim" derdim. Bunu yapmazsam onu kaybedeceğimi düşünürdüm. Keşke o zaman yapmasaydım da o an kaybetseydim. O da tabi beni üzdüğünü anlardı nadir de olsa... Ama bütün özürlerini whatsapp tan dilerdi. Ben de engelledim en sonunda. Valla kendisi şu an o beni engelledi, o beni bıraktı yapacak bir şey yok triplerine giriyorsa da gram umrumda değil. Bana iyi davranmıyordu. En sonunda bıraktım gitti. Mümkünse ileride üremesin anasını satayım. Onun yetiştireceği çocuk da gidicek başkasını üzcek.
16 Yorumla- +1 yıl
Tuvalette ağlamak biraz abartı değil mi
- +1 yıl
Sen tuvalete odaklanmışsin ağlamak biraz abartı geldi bana:)
- +1 yıl
Nasıl konuşuyorsun sen öyle ez*k. Tuvalette kız için ağlayıp göz yaşlarını siliyormuş. Hanım evladı seni. Sen inanıyor musun şu an o kızın aklına bile geldiğine.
+1 yılYaşadiğim ilişkileri ilişki olarak görmüyorum çoluk çocuk şeyler Küçüktüm şuanki önümdeki ilişkilere odaklanabilirim tabiki ama doğru insan ve doğru zamana inanırım Aceleci değilim ömür boyu yanlız da olabilirim çok önemli değil İşim kariyerim arkadaşlarim olsun sevdiklerim vs gerisi önemli değil
10 YorumlaAileler anlasamayinca ikimizde medeni şekilde ayrıldık ama benim için çok çok zor oldu ve yeni birisini hayatıma bile alamıyorum alırken de zorlanip gidiyorum kötü ayrılık olsaydı bu kadarda benim için zor olmazdı ki oda öyle benim gibi arada hal hatır sorarız yani
00 YorumlaAldatıldım. İyice kullandı karsı tarafla Şu an nişanlı ve depremden 1 hafta önce bela okuduğum insana karsılasıp yinede ölne diyip insan gibi ayrıldık yinede içimde bşr burukluk var. Oda herseye rağmen 4iyi dileklerde bulundu ben birsey demeden telefonu kapattım ve o defteri kapattım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Çok kafasında kuruyordu , kurduğu senaryoya üzülüyor öfkeleniyor senaryı olduğunu da biliyor o hikayede benide koyuyor sonra ya yapsaydın ya olsaydı diyip ortada olmadan sorun çıkarıyordu, benöz alanıma saygı duyulmamasına sinir oluyorum bazen yalnız vakit geçirmek istiyordum izin vermezdi sorun çıkarırdı yengeç erkeği sorunu uzak durun mxksmxksms
02 Yorumla- +1 yıl
sana da bunu yapan sonra biz yanassak sana erkeklere guvenmem dersin
Kiz cok para canlisiydi, ben onu begenip duygular beslemeye baslamistim ama devamli birsey aldirma birseyler odetme cabasindaydi.
Evlerinde kalip onunla en yakin olan kiz arkadasi tanidigimin flortu cikinca her adimini ogrenmeye basladim ve orada olay bitti ve biraktim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan işler. Teyzesi onlardaydı die fazla yazamayacağım sürekli görüşemeyiz buaralar dedi. Tamam. Sonra teyzesi gitti. Sen soğuk davranıyosuna döndü iş. Bianda bahaneyi benim üzerimden üretti
Ben bişey kaybetmem. Bide huyu bana benzeyenle deneyeyim dedim onlada olmadı 😃Gerçi huyu banada benzemiyormuş. Bende bişey bitince daha geri dönüşü yoktur. O kapımı çaldı ama geçmiş ola... Bende gurur herşeyden ö dedir00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aşırı kıskançlık birde mesafe ilişkisi beni kısıtlamaya çalışıyordu bu doğru değil güvenen insan bunu yapmaz robot değilim insanım.
10 YorumlaEski teklif etdigimin kızın fotografını yeni cıktıgımın kız neden beyendin diyip 1 hafta olmadan ayrıldık daha buluşmadık aynı sınıftaydık... Kızın fotosunu onla cıkmadan 2 ay önce beyenmiştim... Bahane bulmak kolay ayrılmak için neden yoksa...
10 Yorumla6 ay önce evlenme teklifi ettim heyecandan cevap bile verememişti isteme söz derken bir yola girmiştik ama zamanla hata aramaya eksik çıkarmaya başladı sonrada evlenmek istemiyorum diyerek ayrıldı yolu açık olsun
00 Yorumlaİlişkinin çok toxic olduğunu fark ettim. Hayatımdaki insanın eksileri artılarından fazla olmaya başlamıştı huzurlu değildim mutlu hiç değildim. Ayrıldım ayrıldıktan sonrada öğrendim ki aldatılıyormuşum 1 aydır :d
01 Yorumla- +1 yıl
ohaaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı hatayı iki defa yaptı. Onun yanındakileri tanıyorsam benimle konuşur veya mesajlaşırdı. Tanımıyorsam ben hayatında yokmuşçasına yaşardı. İpler ikincisinde tamamen koptu ve ayrıldım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılDürüstçe body olalım diye baştan Peşin peşin anlaştık güzel gidiyordu. Baktım hatun body den sevgililiğe geçelim demiş derken yollar ayrılmış)))
00 Yorumla
+1 yılSeven fedakar olan uzakları yakın etmek kimseyi düşünmemek bakmamak görmemek sadık ve sadakatle bağlı olmadan başka bir şey yoktu 4-5 yıl boyunca ta ki ailesi için onca şeyi bir ömrü çöpe Atan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılben biraz sıkılmıştım nede olsa tekrar barışırız diye ayrıldım üniversiteler kapandı mezun senesindeydi ve böylece bitti güzel giden ilişkimi mahvettim kısacası :d
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipim tecavüzcü coşkuna , konuşmalarım Özdemir Asaf'a , duruşum Nihat Hatipoğlu'na benziyormuş. Ondan ayrıldı benden. Bunların birer bahane olduğunu düşünsem de Nihat Hatipoğlu meselesi kadar koymadı hiçbir şey...
10 Yorumla
+1 yılSevdiği şey ben değilmişim cinsellikmiş. Çok sonradan farkettim. Gitsin kendine j*g*** tutsun o zaman. Sevgililik böyle bir şey değil.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışlıkla üzerine kaynar çay döktüm. Ayağım takıldı. Gerçekten istemeden oldu. Yani isteyerekte olmuş olabilir. Bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ve daha birkaç sebep. Aklımdan sildim, kalbimden silemedim hala.
00 YorumlaSeçtiğim iş alanını kendine uygun görmeyip kendi uygun gördüğü alanda çalışmamı istemişti büyük bir fedakarlıktı ve ayrılmak zorunda kalmıştım
04 Yorumla- +1 yıl
işten öi cocuktan mı ne işidi
- +1 yıl
Ne kadar saçma bir dayatma zorlama şekli bu
- +1 yıl
Baya fedakarca bir hareket bu
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. kiskanclik , kiz resmen beni isyerindeki kizlardan kiskaniyordu kizlarla konusmuslugum yok , en kötüsüde bu
00 Yorumla
+1 yılKüfredemiyorum burada şimdi, terörist sevicisi çıktı kanc*k
08 Yorumla
Soran+1 yılİyi olmuş erkenden öğrendiğin
- +1 yıl
Cesarete bak ya aklıma geldikçe deli oluyorum. öcalan domuzunu selo itini bana savunuyordu. Bu vatanın şehidi hakkında bok yoluna ölüp gidiyorlar diyordu
- +1 yıl
Sen o üsttekini kime yazdın
- +1 yıl
Yazım şeklin hatalı o zaman kral kusura bakma. Bunlara o rahatlığı veren hükümet utansın. Daha düne kadar kürtçe konuşamıyorlardı, şimdi benim bayrağıma şehidime dil uzatıyorlar böyle. Zulüm görmüşler efendim, zulüm görseydiler böyle konuşabilirler miydi acaba şu an da. İt bile yemek yediği kabı kirletmiyor
- +1 yıl
Kral dilini her millet konuşmalı ama bir ülkenin bir resmi dili olur. Başka devlet kurmak isteyen parçalamak istediği yerin düşmanıdır. Buyursunlar gitsinler işte Kürdistan orada. Namussuzların gözüne soktular PKK nın ne olduğunu yine hayinliklerinden geçmiyor. Haram yiyince fikir de haramı oluyor demekki
annem nişanlıma büyü yaptırmış, kız delirdi deli hastanesinde yatıyo şu an
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bişey
- +1 yıl
Annen çok laf hakediyor haberin olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılistediği aşk değil paraydı ve bunun için uğraşırken hayatında aşk istemiyodu :d
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyet yoktu demek
- +1 yıl
durumunu biliyordum doğru da, isteyen her koşulda devam ederdi. biraz kaçma bahanesi oldu işte
+1 yılBahane boldu hangisini söylesen diğerine haksızlık olur şimdi bilmiyorum 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Aldatması. Ama bilmiyor ki insan karşısındakini değil kendini aldatır ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmayın nasıl bir canım aldatır birini
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kıskançlık krizleri hayatı bana zindan ediyordu 8 yıllık ilişkim 4 sene önce bitti
10 Yorumla
+1 yılO******** aldatmasıyla ya kadın Ama olanı din olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. aşırı agresiflikten dolayı ilişki yürümüyordu bitirdik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Çok atarlı, keskin ifadeler kullanıyordu. İşine son verdim.
00 Yorumla
+1 yılFazla ilgi istiyordu ki bir kıza o kadar zaman ayırmak bana göre degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının kucağında fotoğraf attı 3 yıldır annesiz babasız sokapa çıkmadı daha.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe diye yapar ki insan bunu
Cevap sahibi+1 yılBenim Bursa'ya dönmeyeceğimi sanıyordu ama döndüm dünya küçük bursa daha küçük karşıma çıksın bi hele 😂
- +1 yıl
Kim kız o bende bursadayim
Cevap sahibi+1 yılBursanın neresinde oturuyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten birinden haber almak için çıkmıştım bi bahane buluş ayrıldım
10 YorumlaKeyfim öyle istedi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatildim ve kandirildim yalanlar söylendi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkrabasının kızıyla evleneceği için 3 yıllık beraberliği gitirdi kardeşim
00 Yorumla
+1 yılBen çok bilgisiyar oynayan biriyim aradığımda bana yeteri kadar vakit ayırmadığımı söyledi ve ayrıldı. Oysa ona yeteri kadar vakit ayırıyordum. Hâlâ düşünüyorum ne yapsam diye.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen boşanmış biri olarak başka biriyle yazışmaları gördüm direkt soğudum o an bitti tek celsede boşandık... Bu kadar...
00 YorumlaTensel uyumu yakalayamadık o yüzden ayrıldık. HİJYEN şart... kadınlar kendinize gelin
00 Yorumla
+1 yılUzun roman yazmaya gerek yok
Güvenmediğim bir kişiyle zaten olamazdı en güzelide oldu bitti ✅00 Yorumla
+1 yılBirden fazla nedeni vardı
Geçimsizlik, kıskançlık, bencillik vs. soğumam için gayet yeterli (temiz sandık pis çıktı vva)
00 Yorumla3 yıl kendime yatırım yaptım bunca yıl hiç sevgili yapmadım en son ayrılığım kendime zaman ayırmaktı ☺️
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim benden ayrilmak icin öldüğünü soylettirdi arkadaslarina. Sacma sapan olaylar gidip ergenin birini bulmusum snsnjd
02 Yorumla
+1 yılŞimdi ayrıldım veya bitti bitecek kandirılıyorum kendimi resmen alay edilmiş yerine koyuyorum.
00 YorumlaSoğumamm için takdire şayan bir çaba sarfetti. Emekleri boşa çıkmadı.
00 Yorumla
+1 yılOnun nankörlüğü gamsızlığı iş güzarlığo yalancılığı daha sayayım mı. Kaşarinto işte
00 YorumlaEvime geldi ben öğrt o üni öğrncisi beceremedim ayrıldı
00 Yorumlaİlişkimiz zaman aşımına uğradı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltrans erkeğim, kız bunu biliyordu ilişkideydik 1.5 sene olmuştu ama sonra bir anda transseksüel olduğum için beni terketti
01 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor 😃
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç ayrılık yaşamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yaşatmasın
farklı ülkeleri tercih etmiş olmamız..
02 Yorumla
Soran+1 yılZorunlu ayrılık olmuş sizinki
Mesleği daha önemliydi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBahane gibi..
Mantı yapmasını bilmemesiydi 😟
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1,5 sene önce, ilgisiz olduğu için bitirdim.
10 Yorumla Ayrılmak istemesi
00 YorumlaHatırlamıyorum bile 😄
00 YorumlaAman iyi ki bitmiş boswer
00 Yorumlaİlk ve son ilişki , aldatıldım..
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar