- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği yapmaya karar vermek, tamamen kişisel bir tercihtir ve herkes için farklıdır. Bazı insanlar için yaş önemli bir faktör olabilirken, diğerleri için evlilik için uygun kişinin özellikleri daha önemlidir.
Ancak, evlilik kararı vermeden önce, öncelikle kendinizi ve hayatınızı anlamanız gerekir. Kendinize şu soruları sorabilirsiniz: Kendimi evlilik için hazır hissediyor muyum? Hayatımda biriyle olmak mı, yoksa yalnız olmak mı daha mutlu hissettiriyor? Kendi hedeflerimle ve yaşam tarzımla uyumlu bir partner arıyor muyum?
Ayrıca, evlilik kararı vermeden önce, aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle konuşmanız da faydalı olabilir. Onların düşünceleri ve deneyimleri sizi aydınlatabilir ve farklı bakış açıları sunabilir.
Sonuç olarak, evlilik kararı vermek yaşa veya diğer faktörlere bağlı değildir. Kendinizi tanımak, beklentilerinizi ve hedeflerinizi belirlemek ve doğru partneri bulmak için zaman ayırmak önemlidir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk insanı mantik evliligi yapar. Severek evlenen nadirdir. Cunku bizde kadin da erkekte cikar uzerine ve baskidan dolayi evlenir. Toplum ve aile baskisinin yanı sıra kadin evde kalmayayim, iyi bir işi ve maaşi olsun, kocam olsun, aile evinden memnun degilim diyerek evliligi kendisine bir kurtulus bileti olarak görür ya da evlenmeyi cok ister. Cunku bu ulkede kiz cocugunun pek adı yoktur aile evinde de kulkedisi gibi yasayan kızlarımız var. Annesinin hukumdarligindan ve surekli isteklerini yapmaktansa kizim cay koy, surayi temizle vs olaylarindansa evlenip kendi evini temizlemeyi, kendi istedigi vakitte iş yapmayi ister.
Erkek ise ve erkek annelerinin evlilik mantigi ise duzenli bir hayat. erkegin annesinin belli yasa kadar sürdürdügu oglunun hizmetini elin kizina devretmek aslinda mantik. Erkekte bunu arar zaten. Maharetli hamarat ve basi agrimayan bir kadin, cinsellik yasayabilecegi kadin ister. Son zamanlarda belki birde memur yani calisan kadın, cift maasla hayat daha rahat, erkek olarak ekonomiyi ustlenmeyeyim mantigi.
Iki cinste cikar üstüne evlenir bu toplumda. Oyle askindan daglari deldim olayi olmaz pek bizde. Evlilikte hic olmaz. Belki sevgiliyken olmustur ya da platonikte olsa cok sevdiginiz bir erkek/kadin olmuştur ama iş evlilige gelince bizim toplumda mantik devreye girer. Ben bunu gozlemledim bunu soylerim.
2410 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBununda belli bir yaşı yok
- +1 yıl
Kelimesi kelimesine katılıyorum
- +1 yıl
Peki anlattığın evliliklerin sonu ne oluyor? Bu retorik bir soru bu arada…
- +1 yıl
Devamını yazayım… Günümüzde gittikçe yaygınlaşan aldatmalar çoğunlukla mantık evliliklerinin doğurduğu sonuçtur.
Cevap sahibi+1 yıl@Gülbeşeker1978 aldatmak mantık evliligi ya da sevmekle olmaz. Erkeklerin aldatmasi yuzeyseldir çoğunlukla. Kadini beğenir, tahrik olur biraz iradesi de yoksa o kadinla anlik bir olay yaşar, eşini cok seviyor olsa bile.
Ya da eşini cok seviyor olsa bile esinden sıkıldığı, rutine bindigi icin bile disarda arayabilir istedigi heyecani. Aldatmanin tek sebebi mantik evliligi degildir yani.
Kadin icin olabilir mi? Kısmen. Kimi kadin sabreder, kendine boyle bir karaktersizligi yakistirmaz. Kimi kadin yapar. Ama kadinlar oyle tahrik oldum, karsi taraf beni bastan cikardi, eşimden sıkıldım her gun ayni yemek yenir mi mantigiyla aldatmaz. Bu konuya daha temkinli yaklasir, mantik evliligi yapsa bile.
Yani mantik evliligi yayginlaşan aldatmalarin asil sebebi diyemeyiz. Ozellikle erkek icin cinsellik duyguyla yapilan bir eylem degil çünkü.
Ki bazi ciftler birbiriyle mantiken anlaşamasa bile ten uyumu ve libido konusunda birbiriyle acayip uyumlu da olabiliyor. Birbirlerinden tek memnun olduklari sey cinsellikte olabiliyor bazi evliliklerde. Yani yorumunuza pek katılamayacagim.
Ozellikle erkek denen varlik duyguyla sevişen bir varlik degil. Kadin biraz guvenmeden sevmeden bir erkege pek dokunamayabilir ama erkekte pek boyle bir sey yok. Erkek duygulari olmadan da yataga girebilen bir varlik. Esini cok sevse de sekste yasayacagi farkliliklar ve yeni heyecanlar konusunda erkekler duygulari ön planda pek tutmuyorlar. Yani bana gore aldatma durumunun mantik evliligi ya da severek evlenme arasinda pek bag yok. Bu kisilerle ilgili, dusunceleri ve ahlak yapılarıyla ilgili bir sey.- +1 yıl
Yazdıklarına kısmen katılıyorum ve sanırım herkesçe zaten bilinen şeyler, mesela erkeklerin ve kadınların farklı sebepler ve amaçlarla aldatmaları. Yalnız sanırım şu noktada yanlış anladın, dikkat ettiysen, aldatmaların tek ve temel sebebi mantık evliliği diye bişey yazmadım.
- +1 yıl
Elbette aldatmaların çeşitli sebep ve dinamikleri vardır, ama hatrı sayılır bi oran gerçekten mantık evliliğine veya aile/akraba zoruyla, istemeyerek yapılan evliliklere dayanıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Gülbeşeker1978 bende öyle anlamadim zaten. Sen aldatmalarin sebebi mantik evliligi deyince boyle bir yorum yaptim. Aldatma turkiyede hep vardi ve yaygindi. Sadece sosyal medyayla daha görünür hale geldi ve sosyal medyayla sanal aldatmalarda ortaya çıktı ve yaygınlaştı. Aldatmalarin yayginlasmasinin cogunluk sebebi mantik evliligi oldugu görüşüne katilmadigimi bildirdim sadece. Turk insaninda ozellikle turk erkeklerinde ciddi bir kadin düşkünlüğü ve doyumsuzluk var. Bunlar bunun sonucu. Diger taraftan erkek evli de olsa takinti haline getirip yuvayi dagitan kadinlarda var ve bunlar aşk ya da mantik evliligi pek dinlemiyor.
- +1 yıl
O halde hemfikiriz
- +1 yıl
Okuduğum en mantıkl tespit ve açıklama 👏👏
+1 yılMantık evliliği bana adından dolayı mantıken kurulmuş bir evlilik olacağından sonradan yapılamaz gibi geliyor yani uzun zaman evlenmemiş biri evleniyorsa ona mantık evliliği değil kendi dengini bulmuş, olgunluk, doğal bir evlilik gibi geliyor. Yani mantık evliliğinin ifadesi bir çıkar güttüğü için kaç yaşından sonra mantık evliliği yapmayy düşünürsünün cevabı eğer kişi mantık evliliği yapacaksa geç yaşı beklemez o evliliği yapar işine bakar, geç yaşta evlenen biri mantık evliliği değil olgun olduğu için ve dengini bulduğu için en çokta çocuk istediği için evlenmiş olur.
21 Yorumla- +1 yıl
yani mantık evliliği çıkar güdüyor mesela benim durumum iyi değil onunki iyi, ben başkasını bulamam bunu kaçırmayayim, ben rahatı seviyorum o bana bakar, anneme küfür etsin sorun yok ben durumum iyi gibi durumlar varsa o mantık evliliği içindedir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği niyetinde olan bir insan ; Eş adayına mantık evliliği niyetini açıkça söyleyebilecekmi? Bir insana ısınma ihtimaliniz varsa?, en az 3-5 kere ayrı tarihlerde bir araya gelip görüşmekte fayda var. Ön yargılı olmamak gerek, bir taraf boşanmış diğer taraf hiç evlenmemiş, ya da iki taraf boşanmış ancak tek taraf çocuklu diğerinin çocuğu yok vb. bahaneler üreterek bunu evlilik kriteri ya da prensibi sayıp ayrıştırmaya gidilmemeli...3 yıl hiç etkilenmediğim komşu kızından,1-2 ortak yaşanmışlığımızı öğrenince kısa sürede ona tutuldum ama nasip olmadı yuva kurmak. Çok sevipte hatta aşık olup muhattaplık başlangıcı sonrası 3-5 hareket ve düşünce yüzünden bir birinden soğuyan var. Empati ve dürüstlük içinde tedbirli olarak görüşülmeli ve sonrası oluruna bakılmalı. Yaş ilerliyor diye, sırf evlenmek için evlenilmez şahsımca..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman mantık evliliği yapmam çünkü evlilik mantıklı değil..
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo kesinlikle👍🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen mantık evliliği hiç bir zaman yapmazdım. aşk evliliği isterdim sadece.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Şuna çıkar evliliği diyelim. Açıkçası yanlız kalmayayım diye kimseyle mutluymuşum numarası yapıp insanların zamanlarını çalamam, bu en büyük hırsızlıktır.
Yalnız doğdum, gerekirse yalnız ölürüm ama birlikte olmaktan keyif almadığım biriyle olmam.
Ama eğer iki tarafta bu durumu anlaşarak yapıyorsa olabilir, o durumda yaşın bir önemi yoktur.50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. 40 yaşındayım senelerdir seveceğim saygı duyacağım birini arıyorum.
kültürlü, cahil olmayan anlayışlı bir o kadar saygılı.
dünyanın gelip geçici olduğunu bilen vs.
ama öyle biri yok. mantık evliliği için bile uyum gerekiyor sırf seks için de hayatımı rezil etmek istemiyorum
kadınlar güvenilmez ve çok çelişkili
şimdi biri çıkıp demesin erkekler de öyle kim diyor öyle değiller
kısaca bunun yaşı yok zor bir karar her türlü uyum gerekiyor
ama en güvendiğiniz gibi gözüken kişi bile sizi sırtınızdan vurabilir buna hazırlıklı olun.
10 Yorumla
+1 yılAşığım ama mantıklı birine o yüzden hem aşk hem de mantık evliliği olacak benimki.
Ayrıca mantık evliliği sadece para için yapılmaz kendine uygundur aile, iş , kafa yapısı istediği gibi biridir ama ölesiye aşık değildir ama evlenir onunla ve çok güzel mutlu bir evlilik olur bu da mantık evliliğidir. Mantıksız bir aşk evliliğindense en yakın arkadaşım gibi olan huyu güzel biriyle evlenmek daha iyidir. benim fikrim..31 Yorumla- +1 yıl
Peki onunla anlaşiyor musunuz o ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun
+1 yılSanırım hiçbir zaman ama kabul ediyorum ki mantık evliliği daha mantıklı. Duygu da bir yerden sonra hayatın gerçekleri ile karşılaşınca yerini gerçeğe bırakıyor.
Şu anda da yarı yarıya zaten mantıklı düşünmüş olduğumu düşünüyorum. Çünkü maymun gözünü açıyor bir yerden sonra. İnsanı tanıdıkça ona dair bilmediğin şeyler ortaya çıkıyor. Gel de açmasın maymun gözünü yani.
30 Yorumla
+1 yılBiri evlenmem için mantığımı çöpe atmam lazım diyor ♥️💯 altına imza atıp kutluyorum. Hayata baktığında bildiğin kadarıyla ortalama 80 ila 100 yıl yaşıyorsun ve bu yaşamsal döngüleri çıkardığında eline topu topu 40 sene anca kalıyor uykuyu yeme içmeyi çıkardığında. Ve insan bu kalan zamanı öyle dolu dolu ve harika geçirmeli ki... Evlilik hikaye. İmza hikaye. Sözleşme yapıyor insanlar bir ömür sorumluluklarla ve bir çok yük ile kendimizi Kandıralim adı altında. Ya da dini boyuttan bakıyorlar.. Korkarak çok şey yapıyoruz da bir yaşamayı beceremiyoruz...
21 Yorumla- +1 yıl
Soru güzel. Bence bu soruları evliliğin mantığını ve mantıksızlığını detayla açabilecek yanları eklemeliyiz. Daha farklı fikirler çok şey ortaya çıkarır. m
+1 yılEvliliğin mantığı mı olurmuş? Gayette oluyormuş. Hayatını paylaşacağın insan her türlü mantığına yatması gerekiyor aşk evliliği bir heyecanla yapılıp düşünülmeden hızlı karar verilirse yolun sonu uçurum olur. Ama aşk evliliğine mantığını da ekleyip yaparsan o yolun sonu hiç bir zaman gelmez :) cahillik dönemini atan her birey bunu yapabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Büyük konuşmayayım ama hayatımın hiç bi evresinde sadece mantık bana yetmez gibi geliyor… hem duygu hem mantık lazım bana olacaksa öylesi olsun… olmuyorsa da olacak gibi olmasındansa yalnız olmayı tercih ederim…
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 20 yaşındayım ve yaşım küçük olmasına rağmen ileride evlenirsem mantık evliliği ile evlenmek istiyorum. Çünkü biliyorum ki aşk sevgi her şey demek değil.
415 Yorumla- +1 yıl
Mantıktan kastın ne mesela genelde para olarak algılanıyo
- +1 yıl
@geribaksanbi ben sadece para olarak bakmıyorum tabi o da önemli sonuçta ev geçindirmek kolay değil ama önemli olan ailesini aç açıkta bırakmaması. Ben daha çok hedeflerimiz uyuşuyor mu, fikir ve görüşlerimiz bir mi? Bir değilse bile birbirimize saygı gösterebiliyor muyuz? Ya da iyi bir eş ve iyi bir baba olabiliyor mu ona bakarım
- +1 yıl
Güzel bir düsunce ama yanlis anlama para dediysem bu zamanda sadece para için evlenen de var kimseyi kinamiyom tabii şartlari bilemem ama ben hoşlanmaya aşık olmaya da bakarim. Hayattan beklenti ne mesela ne istersin
- +1 yıl
@geribaksanbi ben kendimi, kendimi geliştirmeye adadım bu benim için önemli karşımdaki kişiden de bunu beklerim
- +1 yıl
Umarım hayirlisi olur hakkında yaşına göre olgun düşünuyosun peki sevgilinin yaşı önemli mi
- +1 yıl
@geribaksanbi aslında hem yaşa takılıyorum hem de takılmıyorum. Sonuçta 10 yaş fark olursa da göze çok batar ancak yaşını göstermeyen kişiler de var öyle olursa olabilir ama en fazla 8 yaş farkı olmalı bence
- +1 yıl
Yani sen olgun düşünceli birisisin fark ettim düşüncen güzel. Mesela ben 26yim ama 24 filan gösteririm kimisi 26 olur 30 gosteriri yan yana durunca da yakısmakta önemli
- +1 yıl
@geribaksanbi öyle tabi. Bir de nasip her şey ya. Kaderde varsa oluyor bir şeyler yoksa da ne kadar zorlarsan zorla olmuyor
- +1 yıl
Sen duanı eksik etme hayırlısını iste nerden neyin çıkacağı belli olmaz. Ben ediyorum ama daha çıkmadı ilerdi çıkar belki sbsjjdndn
- +1 yıl
@geribaksanbi çaba da lazım o bende yok djdh
- +1 yıl
O zmn sana birisi nazar duası okusun sonra sen dua et dhejjene😅😅
- +1 yıl
@geribaksanbi olur fjfjd
- +1 yıl
Seni takip edebilir miyim sorun olur mu 😅hem benim duam kabu olur mu merak ettim djjdjdkek
- +1 yıl
@geribaksanbi takip edebilirsin sorun değil 😄
- +1 yıl
Anlaştik o zmn sende et ama
Demiseksüelim. Mantık evliliği yapmam doğama aykırı. Hoslanmadigim insanla olamam amaa mantık güzeldir. Velhasılll yapabiliyor olmak istersin. Duygular insanın anasını ağlatıyor çünkü
41 Yorumla
+1 yılArtık hiçbirşeyin tos pembe olmadığını hayal âleminden çıktığın zaman gerçekleri gördüğün de hayatın zor olduğunu anladığın da... Ve bunu kulağına küpe ettiğin zaman
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yaş sorusu da önemli şartlar da önemli bu sorunun cevabı için sadece yaştan değil birden fazla etken olabilir bence bu da kişiden kişiye de psikolojiden psikolojiye de değişir 🙄
10 Yorumla Bu kişiliğe göre değişen bir şey. Bu düşünceye 18 yaşında dahi karar veren insanlar var ve mantıksız da değil. Yaştan ziyade kişilikle alakalı bir duruım sanırım.
10 Yorumla30-32 yaş aralığından sonra erkeklerin 26-28 yaş aralığında da kadınların mantık evliliği yapmaya karar vermesi gerekir sonrasında ki bir zaman dilimi mantık dışı geliyor bana, daha çok psikolojik sorunlardan dolayı bu yaş aralığını aşacaktır erken olmasıda mantık evliliği olmamalıdır sevgi ve saygıya dayalı olacaktır hayırlısı erken olmasıdır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Ben 18 yaşıma kadar ileride mantık evliliği yaparım diyordum ama git gide duygusallaşıyorum. Artık aşk olmazsa olmaz diyorum. Zaten evlilik önemli planlarım arasında değil.
10 Yorumla
+1 yılBu değişik bir soru, değil mi? Hahahah, mantık evliliğinin ne olduğuna bakalım. Bu sevmeden, bazı çıkarlar için yapılan bir evlilik, değil mi? Mantık evliliği yapacak olsaydım ne için yapardım onları düşünelim.. Para veya başka ülkelere gitmek. Bu durumda yaklaşık 19-27 arasında olurdu büyük ihtimalle. Mantık evliliğine çoğunlukla karşıyım ama bilimde araştırma yapmak için paraya ihtiyacım var, yok mu?
10 Yorumla
+1 yılBence evlilik dediğimiz olay sadece aşk olmamalı ya da sadece mantık da olmamalı ikisinin karışımı olmalı. Çünkü ileride mantık evliliği yapıldığında sevmemek ya da sevilmemek olayı üzer aynı şekilde de aşk evliliğinde de başka şeyler üzebilir. O yüzden ikisinin karışımı diyorum ben.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sadece mantık üzerine evlilik bence hiçbir yaşta olmamalı. hayat kadını mesleğinin bile bir onuru varken, "maddi temelli" mantık ilişkisinin bir onuru olmaz.
10 Yorumla
+1 yıl37 ywşındayım. Mantı yaparım ama mantık evliliği yapmam. Hayır her şeyim var kendime yetebiliyoeum neden sevgi ve aşk olmadan evleneyim.
22 Yorumla- +1 yıl
Yaşta geçiyor abi 37 yaşından sonra birini sevme ve aşk evliliği yapma ihtimalin 0 a yakın
- +1 yıl
Gençlikte oluyor böyle şeyler
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir yaşta mantık evliliği yapmam biraz duygusal biraz mantıksal
34 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
- +1 yıl
Yoop🫣😂
- +1 yıl
Erkek arkadaşın var mı
- +1 yıl
Ne yapcan
+1 yılGörünce içimin ısındığı yüzümün güldüğü biri değilse ne mantığa nede o kişiye haksızlık yapmaya hakkına girmeye gerek yok diye düşünürüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği olmayacağı için en azından kendi adıma konusmam gerekirse.
Bunun bir yaşı veya zamanı benim için yok.10 Yorumla 21 yaşında idim , 35 yaşında çok zengin bir bayanla tanıştım evlenelim dedi ve ben hiç evlenmedim dedi. ben hayır dedim.
10 Yorumla
+1 yılHayatımın hiçbir döneminde mantık evliliği düşünmedim düşünmüyorum düşünmicem evlilik aşkla yapılmadıktan sonra hiçbir anlamı yok aşık olarak evlenin
10 Yorumla
+1 yılEmekliliğimde yanlız kalırsam ozmn dusunur beni dolandırmak isteyen 35-40 yaş civarı bayanların teklifine açığım diyede ilanlar veririrm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 32’ den sonra verdim.
Bi ara kararı çöple atıp mantık dışı davrandım.
Yanlışı çabuk anladım. :)10 Yorumla Mantık evliliğine Herkes yolun sonu diye bakabilir ama değiştirmek ya da değişmek üzere yapılan evlilikler yerine mantık ön plana çıkan ayakları yere basan sevgi ve saygı dolu bir evlilik daha doğru bence yaşı varsa bu 20 li yaşlar.
20 Yorumla
+1 yılAsla evlenmem. Evlenmeyi düşünmüyorum. Asla evlenmeyeceğim.
20 Yorumla60 yaşıma dahi gelsem, aşk evliliği yapmayı düşünmeye devam edeceğim.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal bbe
+1 yılOlur neden olmasın sevipte ayrilan cok insan var belki de en iyisi budur
20 Yorumla30uma kadar evlenmezsem o zaman düşünürüm hedefim 26-28 arası evlenmek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Bence en ideal yaş aralığı 25-27 ama en önemlisi de karşılıklı sevgi ve saygı lazım
10 YorumlaEvlilik kararı aldığım zaman ne zamansa o zaman düşünürüm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşı ve üzerine gelmiş hayatta hiçbir istediği hayalleri olmamış biri mantık evliliği düşünebilir tek kurtuluş ama bazen ordada insanın sanşı gülmeli
10 Yorumla
+1 yılSeni görüp de aşk evliliği yapmayan utansın :) mantık evliliği yaşım geldi sanırım
10 Yorumla
+1 yılAslında her zaman mantık evliliği yapılsa daha iyi olur ama...
Ah şu aşk unsuru olmasa!10 Yorumla
+1 yılMantık evliliği nasıl olur?
Anlaşabiliniyor mu?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazı olaylardan ve yas cok ilerledi ginde mantıklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olursam evlenirim yoksa evlenmem, evlenmek şart değil.
10 Yorumla
+1 yılMantığıma göre hareket etsem evlenemem ki kimse beni hak etmiyor
10 YorumlaÇok tatlı biri olsamda 40 a geldim, evlenecek birisi yok. Hep başkalarında yıkılmış , yanlış ile tercihini kullanmış kadın dolu. Hataları yüzünden, bi çay gibi iyiyi de kötü güvensiz sanıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılMantık evliliği her yaşta olmalı zaten. Aşk şarap gibidir içince başını döndür ama ayrılınca her şey eskisi gibi görünür. Aşkın ömrü Türkiye'de çok kısa zaten. Aşk bir gün mutlaka biter.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir yaşımdan sonra karar vermem. İlla severek evlenicem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeyi düşünmüyorum mantık yapmam aşk da yapmam çünkü düşünmeyince böyle düşünüyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl35 den sonra evlenmem. O yaştan sonra belaya bulaşmak istemem mantıklı olan bu 😂
13 Yorumla- +1 yıl
28 yazıyor yaş?🙄🤔
- +1 yıl
Soruda kaç yaşındasınız mı? diyor? Kaç yaşından sonra mı diyor? Ve ayrıca seni hiç alakadar etmez
- +1 yıl
ahahahhahaha yallah
Mantık evliliği diye bir şey yoktur. Mantıklı olan evlenmez.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 27 yaşındayım mantık evliliği düşünüyorum.
42 Yorumla- +1 yıl
Çok erken
Bence 28 den sonra başlar ya da yaş değil hayatı tanıyınca çünkü insanlar sıfatlara çok aldiniyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yaşındayım kesinlikle aşk evliliği istiyorum. Mantık evliliği her zaman bitmeye mahkumdur. Ama düşünmek istesem 30 yaşından sonra derdim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç bir sey hissetmeden veya begenmedigim kimseyle bu mümkün değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 yasına kadar birine asık olmazsam mantık evliligi dusunebilirim belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç o kararı vermesinler. El alemle gününü gün edip iyi bir insanın günahına girmesinler.
10 Yorumla
+1 yılAşk evliliği mümkün görünmüyor muhtemelen mantık evliliği yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhiç…aşık olmadan evlenmem büyük konuşmayayım ama evlilik ciddi bi mesele sevmeden olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. 30'dan sonra düşünülür gibi ama yaş ilerledikçe seçicilik artıyor sankiii
10 Yorumla
+1 yılBence mantık evliliğinin yaşı olmamalı. O karında uçuşan kelebekler falan gidiyor bir süre sonra
20 YorumlaAsla mantık evliliği yapmam çünkü ben aşk insanıyım ve mantık evliliği ben yapıma tamamen ters.
00 Yorumla
+1 yılBenim sevdim enkazda kaldı giti evlilik biti benim için hata hayat biti benim için yürüyen ölüyü şu an
10 Yorumla
+1 yılMantıkla evlilik olmaz. Dokunamadığım, temas edemediğim insanla bırak bir ömrü, bir dakika bile geçiremem
10 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat