Nişanlım bana hiç güvenmiyor?

5 senelik ilişkimiz vardı. Nişanlanalı 1 ay oldu. Bi güven sorunu var bana karşı. Yalanlar söyledim diye ama aldatma vs yok ortada. Neyse güvenini kazanmaya çalıştım. En son ya ayrılık ya evlilik noktasına geldik çevremizin de beklentileri var diye. Nişanlım evlenelim ikimizde ayrılmayı göze alamıyoruz sana tam güvenemiyorum benden sakladığın bi şeyler yoktur umarım dedi. Ben de yok dedim ve sürece girdik

Şimdi de inanmadığı bi konuyla ilgili 2 haftadır aşırı soğuk davranıyor. Ne desem yanlış anlıyor. Böyle azarlar gibi konuşuyor onları genelliyor sen o zamanda yalan söylemiştin şimdide yalanını ortaya çıkarınca her şey geç olacak. Benden yalan söyleidğin için nefret ediyorum senden çok pişman olacaksın her şey ortaya çıkınca diyor. A desem b anlıyor. Düşüncemi söyleyince bile konuyu farklı yöne çek diyor 😅 artık ne yapacağımı şaşırdım

Sakladığım bi şeyde yok. Bu tavırlarından ciddi anlamda sıkıldım. Bide bundan soğuk davranıyorum diyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Nişanlanmadan önce inanmadığı şeylerde bu kadar soğuk faal. Da davranmıyordu. Bide evleneceğiz yani şaştım kaldım artık. Ben kaynaklı güveni kırıldı da 2 senedir bıktım artık. İnanmamasını da geçtim normal bi şeyi de yanlış anlıyor hemen öfkeleniyor. O zaman ayrılsaydın yani? Ne yapmalıyım bilmiyorım artık cidden ya

Nişanlım bana hiç güvenmiyor?