Güncellemeler
+1 yıl
Aasddfdssdd
Güncellemeler
+1 yıl
Asddfggf
Ben 34 yasindayim o ise 26 ama guzel biriyim o ise yakisikli orta boylu zayif biri. Surekli mesaj atio hergun bana. Beni kiskandigini soyledi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Karşılığı varmış sonuçta küçük olsun ne fark eder çocuk değil ki o da olgun yaşta
Ama ben 88 dogumluyum o ise 96 li. Bilmiyorum cevremden gizli tutucam bunu. Evimede davet ettim bir ara onu
Yukarda yaşlarınızı yazmışsınız zaten doğum tarihi yazınca ne değişti ki?
Haklisin, etraftan cekiniom ben ya, evime bile aksam geldi gunduz millet gormesin diye. Bende kaldi. Ve onu arzluyorum gercekten.
Bence konuşabilirsiniz hoslanabilirsin çok normal karşılık da almışsın daha ne olsun
Evet, oda beni begeniyomus baya, evime davet ettim onu mesela. Sonu evlilik olmasada sorun degil, romantik zaman gecirmis olurum.
bizimde aramızda sekiz yaş vardı ama olmadı 😂 4 ay sürdü
Kim buyuk tu?
benn
Genelde bazi genc erkekler olgun kadin seviyo, ve onlari istiyo galiba bundan oluyolar. Ben evime davet ettim mesela yatalim demedi bana sadece optu
hmm
Umarim kallanmiyordur beni kotu emelleri icin. Opunce sasirdim cunku beni, elini vucudmda gezdirdi. Bana hizli geldi
Yani kullanma olasılığı yüksek
Ama zayif yakisikli biri, oyle olmasaydi zaten izin vermezdim, onunla uzun sure opstuk ve biraz utandim yalan yok 😅
hmm 😂 vay be
Evet kendimi abza gibi hissettim , 4 yildir kimse ile opusmedim , galiba o yuzden baya uzun surdu opsme😂😂
Galiba hahha 😂 onun ilki miymis
Yok 6 . Yim ben galiba onun hayatinda capkin mi anlamadim. Benimde toplasan 4 sevgilim oldu temas bagimlisi bide.
hmm yakında biseyler olur 😂
Cnselligi mi diyon? Cnselligi iyice guvenmeden yapmam, guvendigim zaman zaten kendim teklif edicem 😂😂 ahaha
anladım 😂
Devam
olur mu diyon yani?
Olur
Saol, sonunda evlilik olmasada sorun degil, romantik zaman gecirmis olurum en azindan. Evimede davet ettim onu
Dertlesmek istersen yaz
Yok burdan iyi