Birinin sevgilisi olup olmadigi nasil anlasilabilir? Nasil?
Nasıl?
Birinin sevgilisi olup olmadigi nasil anlasilabilir? Nasil?
Nasıl?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yani bunu anlamak için bazı yöntemler var aslında ona gidip sorabilirsin. sürekli mesajlaşıyorsa ki bu ona dalaletdir. sana ima da bulunur varsa pust değilse. :) geçen kızla konuşuyoz boş muhabbet daha 3 gün sporda tanıştık sevgilim falan va dedi yani derler de. demezlerse sen sorarsın.
Peki Uzun zamandir konusmuyorsak?
Nasil?
senin ona nasıl davrandığına bak. sen ona nasıl gidiyon ne amaçla ya da o senin nasıl gelme amacını bilmiyor. ondan da ima etmiyor olabilir. söyle yapabilirsin intagram ya da sosyal medyadan bir mesaj almış gibi yap sanki karşıda ki kişi senden hoşlanıyom falan dedi de. red ettim de varsa orada söyler zaten sana sorar var mı sevgilin diye sende ona sorarsın :) anlamadıysan dön daha açık yazıyım
Konusmuyoruz diyorum baska secenekler soyler misin bu isleri biliyor gibisin😂😂😂
konuşmadığın adamın sevgilisi olup olmadığını ne yapacan :)
ne yapmaya çalıştığını ya da olayı anlasam diyecem de bir şey. burdan anladığım o
O kisi benim icin farkli desek?
Sadece sevgilisi var mi diye sordum nasil anlasilir
o zaman direkt de senin sevgilin var mı de?
gelen cevabı anlamzsan yaz var ya da yok mantık yürütelim
:)
Sana acik konusmak gerek, kusuz konusmuyoruz sıfır sohbet. Bu dedigini bilmiyor muyum saniyorsun en basiti tabiki ona sormak da. Konusmuyoruz diyorum.
Bi sekilde ogrenmek gerek
ben ne biliym küs olduğunuzu :) buradan münecim olsam burada ne işim var :) :) :) o zaman siz herhangi bir ortamda bir araya geliyor görüyor musunuz birbirinizi?
Keske denk gelse😄
Ppde yalniz, surekli erkek arkadaslarinla takilip icki iciyor falan (fotograflarda)
Zalimin oglu daha gelemedi 😄😄😄
Gorusuyoruz desem direkt sor diyecektin dimi
Bir sey demedin
o zaman şöyle taktik yapalım diyecem de denk de gelmiyonuz ki gelseniz de direk sor demeycem tabi ki. Ortak arkadşınız var mı diyecem onu da düşünmüşündür. hee sosyal medyadan fake hesap aç yaz ordan var mı yok mu öğreniriz. :)
Fake acalim soralim da ters tip fakeyi de tersler😂
Istek atsak kabul etmez😂
Sorsak cevap vermez😂
Burada misin😂
bir anda sorma sende aç 2 hafta muhabbet et sonra yenge kızamsın de az açık reel videolar gönder.
at şunu hesabını da ben soruyum
😂😂😂
Guldurdun
:) sen ondan hoşlanıyon mu? derdin ne? :) anlayabilsem ne için yapmaya çalıştığını yapacaz 3-5 şekil. :)
Sorma 😂
Aklimizdan cikmiyor kendileri😂
Soyle bakalim ona neler soyleyeceksin😂
:) hayırdır lan sen derdin ne bilader. ki yazmalarından ege, marmara ya da akdeniz gibi yerde oturuyorsun belli ( BU BİR TAHMİNDİR YOKSA GARDAŞ DERDİM :) ) bak şimdi sen bizim hatuna yazmışsın derdim. Yok diyecek falan ben senin sevgiline yazsam olur mu lan derim. Var mı lan senin konuştuğun biri derim direnci kırılır herhalde.. :) atar seviyorsa senin şahıs kesin der yani yani yok diye :) daha net tanısam daha farklı konuşmalarda geçebilir.
Sen boyle konusursan😂😂😂
Sorumuza Cevap veremeden direkt engeller
Gerci iyi taktik😂
Sorarak 😂
diğer türlü anlaşılacağını düşünmüyorum. Yan yana falan görmedikten sonra
Tabiki de kus isek konusmuyorsak? Nasil?
😂😂😂
Sorarak olmaz
Pek yok gibi
Sevgilisi var mi vs nasil anlasilir
Sorabilirsin varsa bile saklayamayaz illa açık verir
Ne gibi aciklar
Konusmuyorlarsa? Baska çare var midir
Şaka yapar gibi sorabilirsin.
Konusmuyorlar ise? Baska secenek var midir?
Dedektif tutarak
Sana yürüyorsa yoktur
Dilin pabuç kadar sor öğren 😂😂
Senin demek istedin herhalde
Susmak bilmiyorsun
Tabi susmak nedir bilmezsin
Cidden seninle hic ugrasamam
Sorarak
Kusuz konusmuyoruz baska secenekler var midir
Mesaj at
Sorarak
Konusmuyorlarsa?