Bizim gibisi yok diye düşünüyorum? Haklı mıyım? Sizde böyle misiniz?

Eşimle 7 yıldır tanışıyoruz. 4 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik. Şu an 8. ayımızdayız. Ama ilk tanıştığımızdan beri o kadar iyi anlaşırız ki daha hiç ayrılma aşamasına bile gelmedik. Sanki doğduğumuzdan beri berabermişsiz gibi hissediyorum. Hep güleriz sürekli bir kahkaha cilve evin içinde. Asla başka insanlar araya giremedi. İkimizinde hayatındaki en değerli şey sadece biziz. Bütünleştik resmen ve hala sıkılmadık ben evlenince sıkılırız sanmıştım ama daha da bağlandık. Çevremde çoğu yeni evli böyle değil bizde nasıl böyle oldu anlamadım cidden. Bu yüzden kıskanan oldu yakın çevrede uzak çevrede. Onun ablası, akrabaları benim teyzem, dayım, kuzenim. Bir de ilişkinin 3 yılı uzak mesafe ilişkiydi.

Siz de böyle ilişki yaşadınız mı? Kaç tane arkadaşımla sohbet etsem sizinki çok farklı çok başka insallah bana da nasip olur diyorlar. Hatta evlenmeyi düşünmeyen iki arkadaşım bizde misafirlikte kaldıktan sonra evlenmeyi düşünmeye başladı.

Güncellemeler
+1 yıl
Güzel yorumlar için teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin. Anne babamın evliliği dahil çevremdeki tüm evlilikler sorunlu olduğu için hiç böyle evliliğim olacağını düşünmüyordum hatta ben evlensem kesin boşanırım diyordum.
Bizim gibisi yok diye düşünüyorum? Haklı mıyım? Sizde böyle misiniz?