21 yaşına giricem ve evlenmeyi düşünüyorum kimse yok hayatımda arkadaşlarım falanda hep evlendi zaten aralarında bi okuma meraklısı bendim üniversite falan ama hevesim iyice kaçtı biri var mı diye sormaya başladım artık her şey çok boş geliyor nedense evlenip bi hayat kurmak istiyorum arkadaşlarım evlendi diye değil tabiki. Kendi isteğim kendi düşüncem aday yok ama olmayacağı anlamına gelmez bu ekonomide'de bilmiyorum evlenmek sonra korkutucu geliyor ama gereksiz borçlar yapmazsak ne olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Canım demişşin evlenmek isteyen çıkar kafa uyuşursa bende 2 sene biriyle konuştum 21 yaşında tanıştım iyi güzel baktım tam bana uygun herşeyime tamam hallederizli cümleler kurdu ama hep olumlu konuştu sonra isteme oldu nişan oldu derken çeyizlerin gitti baktım bir anda değişti yani özgüvenmi geldi artık bilmiyorum kendi bildiğini yapmaya başladı ailem hep yaşın küçük daha iyi tanı olmazsa zorlama bende hep hayırlısı olsun derdim ama şu an evlendik 3 ay önce kına nikah oldu evliliğimizin 3. Günü balayı dönüşü trafık kazası geçirdik arabayı süren oydu ona tek bir çizgi dahi olmadı benin tarafım pert iç kanama bacak kırıgı derken 15 gün hastanede kaldık ve nemi oldu o benim kararlarıma saygı duyan kişi gitti agresif tuhaf dik başlı biri geldi ve ben hastanedeyken bunu anladım yani çok iyi karar ver şu an 4. Ay oldu evliliğimzn yani ilk tanıdığım kişiyle alakası yok okuma imkanın varsa oku ama evlenmek için evlenme çok çok iyi tanı çok anneci biriyle asla olmaz bunu unutma annesi hep yönetir
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin adına üzüldüm herşeyi vaadetmek abartı olmuş hayırlısı çok geçmiş olsun Allah görüyordur ama herkeste böyle değil teşekkür ederim yinede 🙏
En İyi Cevaplar
Ben lise sonrası böyle bir boşluğa düştüm gerek bu yaşın verdiği tutku gerek çevreden kaynakli evlenmeyi ciddi ciddi düşündüm. Allah'tan böyle bir delilik yapmadım. Güzel bir bölüm kazandım yeni arkadaşlar yeni bir şehir farklı kültürler çok gezdim ve hep diyorum ki tam pes etmek üzereyken evlenseydim bu güzel şeylerin hiçbirini yaşamazdim. şu an iki yıl kaldı üni bitecek ve koca her zaman bulunur ama Kariyer kendi paran çok farklı bir şey yetişmiş bir birey olmak bunlar çok kıymetli şu an evlensen iyi hoş iki üç yıl çokça sekssss canım cıcim birkaç çocuk yaparsın eşin haftada bir sever senii haftasonu belki bı çıkıp gezersin isteğin zaman istediğin şeyi yapamazsin aklın varsa bir imzanın esiri olmazsın bu yaşta tadını çıkaracağın çok şey var son iş evlilik haaa illaki koca da koca dersen yolun açık olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim dediklerinde haklısın okuyup evlenilirde yani nasıl desem zaten evlenmek 1 2 sene sürer tanışma aile tanışması vsvs derken bence normal şeyler o senin düşüncen saygı duyarım 🙏
- +1 yıl
Sana kendi yaşantısıyla örnekler veren ve mutluluklar diyeceğine ayrıl wvlenme diyen birinin sözlerine bırak saygı duyup Teşekkür etmeyi, sen ne bicom konuşuyiorzj benim nerede oturduğumu Nereden biliyorsun Kayınpederim kayınvalidemi nereden biliyorsun eşimi Nereden biliyorsun böyle bir karara varıyorsun ya kendini evlenme diyebilecek kadar söz sahibi zannediyorsun deyip bozman lazım bu tarz insanları, iya bak Her zaman şunu söyleyeyim bir daha söyleyeceğim Eğer ki sen bugün bunun dediklerini savunuyorsan o zaman bir gün senin de erkek evladın olsun bir tane gelin gelsin Aynen böyle biri de ona fitne fesat versin, Ondan sonra işte sana ne yapılıyorsa oğluna da yapılsın, Ya da sen ne yapıyorsan ya da bu anlatan ne yapıyorsa oğullarınıza da yapılsın bakayım o zaman feryansın edecekmisiniz, yoksa normal mi karşılıyacaksınız
O isteğinin o sorumluluğu alabileceksen nasibin geldiğind edeperlendir kendini hazır hissediyorsan neden olmasın ideal bir yaş.
04 Yorumla
Soran+1 yılHazırım ya :)
Soran+1 yıl😂Niye
Evet aslında bana soracak olursan yanlış bir karar çünkü 21 yaşında hala okuyor olman lazım okulunu bitirdikten sonra çalışmaya başla sonrasında evlilik düşünün bu yaşlar evlenmek için çok erken sebebi aslında şudur daha beynin tam olgunlaşmadığı için eş seçiminde yanlışlık yapabiliyorsun Bu sebepten hayatının geri kalanını doğrudan etkileyebiliyor tavsiyem eğer okumadıysan kim muhtemelen lise mezunusun veya liseye bile bitirmedin liseyi bitir veya bitirdiysen yks'ye çalış Bu esnada da biraz tecrübe edinme amacıyla yeni insanlarla konuşmaya başla farklı yerlerden böylelikle ilerisi içinde tecrübe edilmiş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılüniversite için hazırlanıyorum mezuna kaldım bi kaç kez ama artık düzen kurmak istiyorum kendimce yeterince insan tanıdım herkesten soğudum resmen ama düzgün birini bulup yoluma baksam iyi olur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için bence çok erken gibi düşünüyorum benim içinde geçerli en az :24 olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılYaşının kaç olduğunu bir önemi yok şu anda gerçekten mesleğin ne olursa olsun rütben ne olursa olsun En kral evliliği de yapsan artık etraf boşanmalarla dolu gerek insanların Kafa yapısı gerekse geçim şartları Artık insanlar hiçbir şeye karşı tahammül gösteremez olmuş Onun için bu saatten sonra evliliğin Bence çok saçma olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvi ve arabası olan (zeki çalışkan) birini tercih etmelisin bu ekonomik şartlarda evlilik artık zor. En önemlisi ise neler görüyor ve duyuyoruz kimseye güvenipte eski zamanda (dedelerimiz zamanı) olduğu gibi evlilik kararı alamıyoruz. O yüzden evlilik günümüzde çok azaldı ve boşanma oranları arttı. Yani tercih edilmek için ekstra özelliklerin yoksa işin zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvi arabası olsun diye şart koyamam öyle bişey olamaz da zaten
- +1 yıl
👍 Takdir ettim seni.
+1 yılEvlilik bence yaşla alakalı bir durum değil kişinin yaşadığı ilişkiler ve tecrübeleri önemli. Tabii ki 18 yaşında falan da evlenilmez. Ama bu yaşlar bence anlaşabildiğiniz birisiyle ciddi ilişki yaşanabilecek yaşlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşabileceğim insanla evlenirim yani zaten evlilik süreci uzun süren bi süreç
- +1 yıl
Evet öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış değil erken de değil. 21 yaş ideal bir yaş. zaten birçok insan o yaşlarda üniversiteyi bitiriyor sonra da üniversitedeki erkek arkadaşıyla evleniyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
canın nasıl istiyorsa onu yap hayırlı uğurlu olsun.
+1 yılDogru insanla dogru yol sonuna kadar gidilir yasin musait kardesim. Ama evlenicegin kisininde seninde gozun disardami o onemli
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil gözüm dışarıda ya kısmet
- +1 yıl
Aynen ben 33 yasindayim ve fazlasiyla doydum cogu seye ve yalnizlikta cok mutluyum degisik sacma sapan turk dugun adetleti gelin kaynana sacmaliklari yuzunden evlenmek istemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Aynı yaştayız vr yaşıtlarım evet evlendi ama brn hala kedimle saklambaç oynuyorum 😂🤷🏼♀️ evlilik akıl işi değil
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂Tercih meselesi güzel bişey ama evlendiğin insanla da çocuklaşabiliyorsun
+1 yılBu yasinda bulsan 23 ünde anca zaten elini cabuk tut
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede 😂🤷♀️
+1 yılEvet şu an Z kuşağisin ondan ideal yaş 30
Milanyum kuşaği için 25
Çünkü ergenlik yasi düştü bizim için 30 ama tabiki toplumsal faktörler vs vs 26 olabilie00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken diyenlere bakma evlilik ha diyince olan bir şey değil zaten tanışıcaksın sevgililik dönemi olacak kafa uyuşursa aileler tanışacak nişan falan da derken 1 2 seneye anca adı konulur zaten ama bu devrin insanları b0ktan işte güven vermiyor kimse.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle o iş zaman alır insanların hepsi aynı değil çok iyi insanlar var hala görüyorum bunu ve hayırlısı kısmet.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun umarım iyi insanlar çıkar karşımıza herkes ister evlenip çoluk çocuğa karışmak
+1 yılNeden sadece ya evlenmek ya okumak olmak üzere sadece 2 seçenek varmış gibi bakıyorsunuz anlamıyorum bir sürü alternatif var hayatta.
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Belli alanlarda kendini geliştirebilirsin mesela yatkın olduğun ya da rastgele bir şeyler deneyip yatkın olduğun, senin için uygun olacak şeyi bulana kadar şansını deneyebilirsin, bir şey kaybeymezsin sonuçta.
- +1 yıl
He yine evlenmek istiyorsan sen bilirsin tabiki senin isteğin bu yöndeyse ama tek seçenek bu değil
+1 yılHayırlı olanı istiyorsun gayet normal bir şey bu bak ben 33 yaşındayım benim ciraklarim evlendi 21 23-25 yaşlarında üçü de
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede normal yaşlar kişiye göre değişir hazır hisseden evleniyor işte
- +1 yıl
Bebekleride oldu 23 yaşında anne baba oldular iyide bir ilişkileri var güzel bir şey aile kurmak yani iyi günde olacak kötü gününde olur bekar iken bile oluyor normal şeyler bunlar
Soran+1 yıl🙏Demi en güzel kısmı o zaten evlenip çocuk sahibi olmak neyse kısmet
- +1 yıl
Öyle ama ikiside üniversitede tanışıp anlaşıp evlendiler bunun yaşı yok kafa olarak belli bir şeyleri idrak edebiliyorsan en iyi dönemlerinde aileni düzenini kuruyorsun bak biz 33 olduk hala tek tabanca yillarimiz yalan yok eğlence karı kız yurt dışı işlerinde yine keza aynı mankenlerle zamanında takıldık elde var 0 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuz sade nikah ile yetinebilirsen gerek yok birca falan ve daha yasin cok kucuk. Bende bi 24 falan ol sinra dusun
016 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum bende öyle düşünüyordum ama
- +1 yıl
Ama?
Soran+1 yılAması birilerini düşünüyorum zaten tanışmak konuşmak 1 sene sürse 22 yaşında olurum vsvs
- +1 yıl
Aklinda var ise biri tanisma flortlesme teklifinde bulun bence
Soran+1 yılBiri yok arkadaşlarıma dedim birini önerdi çocuğu boğacaktım nerdeyse. Gözlerim doldu kalkıp gidebilir Miyiz artık dedim ya bana da bidaha yazma dedim.. Biri daha varmış ama bilmiyorum öyle kendimce bişey yok kendi çevremde
- +1 yıl
Oburunu niye bogacaktin. Cok kotu yani 😂😂
Kendin bulmaya calis arkadaslar sana iyisini tavsiye etmezler
Soran+1 yıl😂Kendi bulduğumdan hayır gelmez nerde mal var el koymuş gibi. Diğerini buluşmaya geldi ilk buluşmada sarılmak istedi gevşek gevşek konuştu rezil kepaze seni bu beyin ile kimse almaz dedim
- +1 yıl
Agir olmustur ona. 😂😂😂 bu yuzden hala bekarim bana da hep mallar geliyor 😂😂😂
Soran+1 yılNe ağırı ya onu bile anlamadı mal 😂
- +1 yıl
Aslinda onu alsaydin elinde istedigin gibi oynatirdin. 😀😀😀
Soran+1 yılÖyle birini istemem şeytan gibiydi zaten ne elimde oynatması erkek dediğin birazda pısırık olmayacak be 😂
- +1 yıl
Karisina sus dedimi susacak kadin tipindesin iylemi 😂😂😂
Soran+1 yılYeri gelince ben kendimi ezdirmem de 😂
- +1 yıl
Iyi sus otur bakim? Kalk kahve yap bana hadi 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılÖyle olmaz zaten öyle konuşan insandan bir bk olmaz
- +1 yıl
Sen anliyorsun erkegin hasindan. Sakalae bir yana bence kendin olmazsada uzulme ben 30 yas uzeriyim yok sevgilim. Simdi ne edim ben? Anladin uzulme olmazsa olmuyor
+1 yılBence daha erken sorumluluk ister 25ten sonra olmalı diye düşünüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılNormal bi yaş 25 ama illa öyle olacak değil
- +1 yıl
Tabikide değil daha yasanicsk çok şey var gençsin sonuçta o yüzden dedim sen bilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim çoğu şey içimde kalmadı diye düşünüyorum büyük bi hayallerim de yok zaten 🙏
- +1 yıl
Kafa dengi birini bulursan evlenebilirsin o zamn rica ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılKararinda sorun yok bu güzel bir şey ama 3 5 sene daha bekleyebilirsin hayatin da farkliliklar olabilir
00 Yorumla
+1 yılBiraz da olsa çevre etkisi var üzerinde sanki yani en azından bi oku bacım üniversitede de bulursun birini
00 Yorumla
+1 yılHe herkes koca meraklısıydi sen okuma meraklısı keşke herkes okuma meraklısı olsa bu ülkede
01 Yorumla
Soran+1 yılyeteri kadar okuduğumu düşünüyorum ayrıca okuyupta adam olamayan pek çok insan var her şey okumak değil yanii
+1 yılBence 25 yaşından önce evlenmek yanlış bir karar ama yine de sen bilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden yanlış olsun ya
- +1 yıl
Etrafımdaki insanlardan ve kendi hayatımdan gördüklerimle konuşuyorum.
Soran+1 yılHerkes bir değil?
- +1 yıl
O zaman evlen, görürsün bir mi değil mi 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBen erken evlenmek isterdim hayatın sexin tadını çıkarmak sonra çocukla beraber büyümek... erken evlenmek güzel olurdu bence
00 Yorumla
+1 yılEvlilik oyuncak değil iyice etraflica düşünmek lazım zor bir karar
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 🙏
+1 yılTanıyıp sevmen gerek, emin olman gerek uzun bir süreç
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bence yaşın erken ama sen bilirsin
Soran+1 yılKısmet
- +1 yıl
Ben o tarz şeylere inanmam şans diyelim
+1 yılİnşallah gönlüne göre birini bulursun ve evlenirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
- +1 yıl
Ricalar.
Korkutucu bir şey zaten. İsteğinin temel sebebi ne
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkutucu olsun bi temeli yok sevdiğim insanla yaşamak istiyorum sadece artık kişiye göre değişir kimine zindan kimine mutluluk
Kimse yoksa nasıl evleneceksin manyak mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılBulunur bi aday evlenmek isteyen insanlar elbet var tanışır konuşulur kafa uyuşursa
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKnka evlenicem diye bir ömur seni etkileyecek yanlış karar verme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Yanlış birini seçip de mutsuz bir evlilikten bahsediyorum
+1 yılErkenden daha mantıklı bence kariyer de yapmışsın git gide insan daha seçici oluyor her şeyden korkuyor gerçekten bu yaştakilerin ve ileriki yaştakilerin düşüncesi daha çeyiz yaşam üzerine olduğu için daha fazla masraf.
16 Yorumla
Soran+1 yılKitaplara yeterince para harcadım zaten valla...
- +1 yıl
Haah😂 aynen valla git kocanla paylaşım yap biraz ele güne karşı
Soran+1 yıl😂Kocişimle kahve keyfi diyorum gülüyor arkadaşlar haha böyle bişey yapmam da insanlar çatlar doğru
- +1 yıl
Valla ben seni şu an çok tatlı buldum hemen bulursun birisini bence
- +1 yıl
Ailen de uygun görüyorsa durma tanışma isteme söz nişan derken daha vakit çok
Soran+1 yıl😂😂Bulamıyorum işte ya yok ki aynen o çok zaman alır zaten
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Calışkan sadık ve saygılı birini buldugun gibi direk evlen hic kacırma derim
10 YorumlaBu sitede cogu kişi sana evlenme der. Burası karar vermek için güzün bir yer değil.
İnşallah karşına hayırlı bir aday çıkar amin. Hayırlı günler212 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet sanırım öyle evlen diyende var ama hayırlısını bulunca neden evlenmeyim ki :)
- +1 yıl
İşte bu yüzden evlenmenin diyorlar hadi diyelim ki geçim şartlarını hallettin bir şekilde paranı kazanıyorsun idare ettin Ama insanların Kafa yapısı öyle mi artık Evlensen bile sonun gerçekten Hüsran olabiliyor işte bunun için artık evliliğe kimse sicak bakmıyor Şahsen ben de aynı şekilde düşünüyorum doğru insan diye bir şey artık sence gerçekten kaldı mı Hani diyorsun ya Allah korkusu İşte o çok önemli Allah korkusu olan insan yok O zaten 10 kişi de bir kişi
- +1 yıl
Bu kız akıllı dinle onu
Soran+1 yılAkılla alakası yok ne alakası var elbet birgün Evlenicez herkes aynı değil elbette kafa yapımın uyduğu insan ile olucam kısmet cidden
- +1 yıl
Günümüzdeki evliliklerin çoğu zaten sadakatsizten , şiddetten, evlenmeden önce her haltı yeyip evlenince çiftlerin birbirinden sıkılması sonucu oluyor. Nişancılık süresi gereksiz uzstilmamali ve evlenmeden önce c@nsel iliski yaşanmamali. Ve evli insanların bu tarz uygulamalarda takılmasın da asla doğru bulmuyorum.
İnsanların yanlış davranışları sonucu evlilik kötü bir şey gibi görünüyor. Kendi bilen , Allah korkusu olan saygılı bir insanla neden evlenmeyesin? Acele edilmeden düzgün saygılı bir ilişki evliliğe gitmeli. Hayırlı günler - +1 yıl
Arwen gerçek yaş 19 mu? Soylediklerin çok daha akilli tecrübeli insan sozleri
Soran+1 yılKesinlikle tanışıp kafanda uyuyorsa hareketleri iyise neden olmasın..
- +1 yıl
Bu yaşta çok akıllısın tebrik ederim Arwen
+1 yılHemde çok erken. 21 ne ya çocuksun daha bence. Sen ne kadar arkadaşlarım etkilemedi desen de etkilenmişsin bence. Daha dur 21 yeni olmuşsun bari 25 i falan bekle. Evlenince pek bir şey olmuyor çünkü. Boşanmalar tavan.
03 Yorumla
Soran+1 yıl? Biri ile tanışıp evlenmek zaten o yaşı bulur birini bulup nikahı basmıycaz tanışma faslı aile derken zaman zaten geçer
- +1 yıl
İşte onlara başlamak için çok erken bence
- +1 yıl
Keyfin bilir istediğini yap sen yaşayacaksın
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle hissediyorsan öyle yap, yanlış değil bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık gezdim tozdum eğlendim insanları tanıdıkça daha çok soğuyorum güvenilir vır eşim olsun onunla farklı tatlar tatmayi istiyorum diyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılGezdim tozdum lafı yanlış dostlarımla gezdim merak ettiğim yemekleri de yedim içimde bişey de kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBak yanlış anlamışsın gezdin tozdun derken bir yakıştırma yapmadım. Ayrıca ne yaptığın kimseyi ilgilendirmez sadece hayattan tat aldın ve artık eşinle tat almak istiyorsun bu belki cinsellik yaşamak belkide bazı kızlarda annelik duygusu aşırı oluyor bunu yaşamak istiyorsun
Soran+1 yılAile düzen istiyorum sadece işte
Bnd 21 yasnda evlendm ve o kadr erken evlendgme pismanm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel ihtiyaçlarını gidermek için evlenmeye acele etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır..
Cevap sahibi+1 yılBiraz o sebeple istiyor gibisin diye tahmin ettim.
Soran+1 yılAlakası yok kalan zamanı sevdiğim biri ile geçirmek istiyorum :)
+1 yılRöportaj Adam Bekarlık Harbi Hayatlar izle sonrada evlilik videosu var izle ne demek istediğimi anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık.
- +1 yıl
Ne saçma olan
+1 yılBu şekilde düşünme bence. Kaç yaşında olursan ol doğru kişiyi bulduğunda evlenmezsen çok pişman olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşini gücünü eline al eğitimini tamamla sonra düşünürsün.
00 Yorumla
+1 yılHayat sadece evlilikten ibaret değil bunu anlaman için hayatı yaşıyor olman lazım sen yasamiyorsun o yüzden git evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılyeterince yaşadım çok şükür yeterince gezdim dostlarımla falan yemediğim yemekleri yedim aktiviteler yaptım içimde bişey kalmadı bu zamana kadar
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Doğru evlen erkenden kadından kariyer bekleyen yok ama kendini geliştir online olarak eğitimler vs
00 YorumlaSen şimdi düşünmeden uygulamaya geç ki zaman kaybetme.
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha erken hayatı biraz daha yasa içinde hiç bir uhde kalmadan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Niye yanlış olsun? Tam aksine doğru
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı yorumdakiler ağlıyor yanlış yanlış diye her insana da yanlış diyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yanlış karar..
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Erken değil mi ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yanlış bir karar alamazdın tebrik ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama
+1 yılAynen evlen, geç kalmışa bile benziyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılHahaha şakacı seni
- +1 yıl
Oku, kendini geliştir.
Maddi durumunu bilmiyorum fakat, en azından kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin güzel bir meslek edin.
Soran+1 yılKısmet
+1 yıl21 erken bence birazdaga olgunlaş
05 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyordu ama zaten düşünüyorum biri ile tanışma vsvs 1 sene sürse 22 olurum evlilik desek 23 e kadar bence iyi
- +1 yıl
Hahahaha elinde olsa sen hemen evlenirsin
Soran+1 yılTanımadan asla abartma
- +1 yıl
Sevmek sevilmek güzel seylerr istediğin gibi hayatın olmadı dileğiyle🥰
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstiyorsan evlen ama kriterlerin olsun ilk gelene tamam deme
011 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi kriter sizce. Benim tek kriterim biraz yüzü düzgün olsun çünkü ben çirkin bir insan değilim diyorum maddi geliri de zengin olmasın ama evini geçindirebilirse iyi olur diyorum. Espiri anlayışı da önemli
Cevap sahibi+1 yılMüslümansan dini ilk kriterin olmalı çünkü karakterli bir insanı oluşturan temel değer dinidir zekası, merhameti, adaleti, dürüstlüğü, güzel ahlakı, masumiyeti, mahcubiyeti de olmalı kararlı ve hoşgörülü de
Soran+1 yılEvet orası da var tabiki öyle öylesine denk gelmekde çok zor hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılAcele işe şeytan karışır ailene de söyle onlar daha hızlı bulur hayırlısı olsun
Soran+1 yılOnlara diyemem ya annem falan çekinirim yani
Cevap sahibi+1 yılNeden genç yaşta evlenmek kötü bir şey değil aksine sevinirler bence çekinme
Soran+1 yıl😂Annem beni evlendirmek istemiyor henüz sorana da 17 yaşında kızım diyor 🤦🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılOha şaka mı bu? Normalde tam tersi olur
Soran+1 yılmaalesef ciddi oyunda erkek arkadaşımın sesini duyunca sevgilin bu diyor sinirleniyor yani
- +1 yıl
Ben olayı o şekil yaklaşmıyorum Tamam din Belki bizim ahiret hayatımız için önemli Ben de inansız biri değilim ama ben bu dünyadan yaşıyorsam dininin Ne olduğunun bir önemi yok şu an etrafta bulunması gereken sence en güzel özellik kişide ne olmalı karakter değil mi karakterli bir insan olduktan sonra dininin ne olduğunu bir önemi yok çünkü benim Müslümanların gördüm Affedersin burnu boktan kurtulmayan ne Hristiyanlar Gördüm Hayatı yolunda olan dört dörtlük yaşayan ve her şeyin başında da Karakter sahibi olan
Cevap sahibi+1 yıl@Клвдияивановна o zmn kötü doktor gördük diye de hastanelerden tıptan soğuyalım saçmalık karakter tabiki önemli ama dine bu dünya için önemsiz de diyemeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi özgürlüğün olmadan evlenme derim.
10 Yorumla Bu ekonomik durum da zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErken
00 Yorumla Normal yaşın küçük değil
00 Yorumla
+1 yılDoğru bulursan evlen zina yapma
00 Yorumla
+1 yılNeden yanlış olsun ki
00 YorumlaYürütebilmen mesele evlenmeye insan bulunur illaki
00 Yorumla
+1 yılÇok erken. Oku eğlen gez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Kendini tanı anla sonra istersen evlenirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okudum 22'sinde nişan yapan bne;
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda millet demiş ya erken vs şimdi olmaz falan demiş ben 22 yaşında nişan yaptım kendimi reklam ediyorum 😂
Soran+1 yıl😂😂Helal olsun be doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılDogru
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok dogru karar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini hazır hissediyorsan evlen
03 Yorumla
Soran+1 yılHazırım ama adayı da bulursam
Cevap sahibi+1 yılen zoru o 😂
Soran+1 yılEvet 😂🤦🏼♀️
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı