Aşk İlişkileri Annemle aynı adama aşık olmamız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Annemin konuştuğun bir adam var bizim eve de sık geliyor, aramızda farklı bir etkileşim oldu benimle çok ilgileniyor hediyeler falan alıyor, özelden de yazismaya başladık, beni etkilemeyi başardı ama arada annem var çekiniyorum napicam Güncellemeler+1 yıl Bana pahalı hediyeler alıyor sürekli Annemle aynı adama aşık olmamız? Cevapla Fal Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Sen mi gaysin adam mi biseksüel anlamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne fark eder Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı. Kurgumu bu. Daha neler göreceğiz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır gerçek Yorumla
Aristoo54 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl İnşallah seninle olur. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten benimle Yorumla Aristoo54 +1 yıl Tamam ben 10 sene sonra da seninle olmasını temenni ettim. Her şey gönlünce olsun. Yorumla
YalaDediYalama Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl sen nesin simdi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gayim galiba Yorumla YalaDediYalama +1 yıl adam ilk annenle konusmaya basladiysa sana kayması zor adamın gay cikma olasiligi daha zor bilmiyorum bro isin degisik Yorumla Soran +1 yıl Hiç zor olmadı valla yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen mi gaysin adam mi biseksüel anlamadım
Ne fark eder
Kurgumu bu. Daha neler göreceğiz.
Hayır gerçek
İnşallah seninle olur.
Zaten benimle
Tamam ben 10 sene sonra da seninle olmasını temenni ettim. Her şey gönlünce olsun.
Erkek misin
Evet
sen nesin simdi
Gayim galiba
adam ilk annenle konusmaya basladiysa sana kayması zor adamın gay cikma olasiligi daha zor bilmiyorum bro isin degisik
Hiç zor olmadı valla yani