Aşk İlişkileri Nışanlım, evlenmek çok tembel beni seviyor ama evlenmek için resmi evrak işlerinde çok yavaş, ne yapabilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne ev konusunda çaba var nede evlenmek için resmi işlerinde.Bi kız olarak hep ben hatırlatıyorum ev mobilya konusunuArtık bıktım Nışanlım, evlenmek çok tembel beni seviyor ama evlenmek için resmi evrak işlerinde çok yavaş, ne yapabilirim? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Resmi işlem dediğin ne? 6 ay sürecek bir şey değil ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Almanyada çok uzun sürüyor. Ben alman vatandaşı o ise türk Yorumla
FallSzn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Onunla konusmalisin bence, belki acele etmek istemiyordur… 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öyle erkekle olmuyor benim eski nişanlımda öyleydi üstelik herşeyi nişanlımla değil ailesiyle yapmıştım ne eşyayı beraber seçtik nede aldık 0 0 Yorumla
Uğur190541 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İnanırmısın bana aynı mevzu yüzünden sevgilimden ayrıldım aileler bile biliyordu çok baskıya gelemeyen insanım enişte benim kafa yapısında, 😆 0 0 Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Parası denkleşmiyor olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Resmi işlem dediğin ne? 6 ay sürecek bir şey değil ya
Almanyada çok uzun sürüyor. Ben alman vatandaşı o ise türk
Onunla konusmalisin bence, belki acele etmek istemiyordur…
Öyle erkekle olmuyor benim eski nişanlımda öyleydi üstelik herşeyi nişanlımla değil ailesiyle yapmıştım ne eşyayı beraber seçtik nede aldık
İnanırmısın bana aynı mevzu yüzünden sevgilimden ayrıldım aileler bile biliyordu çok baskıya gelemeyen insanım enişte benim kafa yapısında, 😆
Değiştir... hızlı birini bul
Parası denkleşmiyor olabilir
Düğünü ne zamana düşünüyorsunuz?
Mayıs ayı
Evlendikten sonrasını düşün birde sen 😁
Oluruna bırak
goguslerıne bakıyomu.