AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu isin kovasi kuregi yok ilgi vermezssen senden iyisininbulur terkeder
İlgi verdimde gitti ama ter sbisey soyledim
Tamam iste ters yapmissin belkide alttan alman gereken birseydi tutamadin kendini sorun burada
Evett öyle. oldu zaten baya şeyler oldu sakinleşti falan gerindonermi
Kova burçlarının bilmiyodum ozelliklerini
Bilemem arandaki samimiyete seneye bagli git ozur dile erdem ol gelirseseni dir gelmezse ellerin
Valla ben yaptım yapacağımı baktım affetmedi saldım gitti gelirse ben affetmem ama bikere soğumuş tamam daha
O zaman bak yoluna bul yenisini
Dönme veya dönmeme diye bir şey yok kova burcunda arkadaşı gibi değerlendir onu
Nasıl yani
Yani arkadaşına kötülük yaptığında ne oluyorsa aynısı olur
Affedilmeyecek şeyler varsa dönmeyiz
Affedilmicwk degilmi ya ben ters bisey söyledim o inat ben inat sonra ayrılık istedi bende sinir oldum saldırmaya başladım bianda silip gittiya beddua falan ettim keşke etmeseydim sonra heryerdne engelli basti
Ben onun hatasını affetmisim zamanında yanlış bisey yapmış ben öyle yapınca affetmiyor başka kıza gidip. soylese kabul etmezki
Hiçbir şey anlamadım
Kova burcu sevgilim. vardi 1 hafta çıktık falan libosu yüksekmiş hersey güzelken ben ters cevap verdim o inat ben inat sonra nolduysa ayrılabilir Melek ben senincok sevdim sana çok değer verdim falan dedi helaleselim dedi ama arkadaş kalalım konusuruz dedi ben de sinirlendim beddua falan ettim şey yaptım sonra heryerden engelledi beni sizce nasıl olur benle çok ilgileniyordu aşırı ama ne yapmam gerekiyor ben bursada o adanada
Seks kasediniz mi var çocum? Ne libidosu ne yükselmesi? Anladım, sana abanmış sende reddetmişsin
Nasil yani
Evet coķkk yuksektiiii
Öpmeye kalktı heralde
Yokya o adanada ben bursada
Öpememiş o zaman
Yani
Uzakta olduğunuz için gerginlik yapmışsınız, kendinizi ifade etme noktasında sıkıntılar yaşanmış evladım. Uzaktan ilişkilerde sıkıntılar yaşanabiliyor. Karşılıklı konuşmanız gerekiyor belki çözersiniz
Yok olmaz artik daha zaten gelsene ben affetmem sanmam geleceğini oyuzden gittiği yerde kalsin
İyi o zaman bizi neden uğraştırıyosun?
Merak ettiğim için sordum
Ahh be çocum, ne istiyosunuz bu KS erkeklerinden bilmiyorum, habire soru soruyosunuz
Burçlarla kaldıysan işin zor
Dönmem kardesim. Bilgin olsun da
Neden
Bizler dönmeyiz çünkü.
Bence doner sevmezsen dönmezsin zaten
Seversem seranat yaparim bak o doğru. kovalar öyledir.
Peki benle. cok ilgilendi sonra ters bisey dedim oda inat bende inat ayrılmak istiyom dedi Bi anda sevmeyen insan ilgi gosterirmi yoksa yalandan tuzağa düşürmek icinmi yapar bol ilgi gösterir ilk hesaplarda yoksa gerçekten sevdiği için bol ilgi gösterir ilk hetapda
ilgincmis ama soguyabiliriz gelecek görmezsek :)
Oda öyle dedi bende ayrıldı hediyede göndermiştim doğum gününe icin ben öfkelendiği beddua falan ettim iste sonra yalvardım barışmak dihe affetmedi sonra kötü ayrılık oldu
beddua etse biri bana asla dönmem
Napim o Bi hata yapmış ben onu affetmisim benim hatamı affetmicem zaten saldım gitti
Ama gerçekten içimden gelerek etmedimki sinirime dokundu öfkelendiği birden öyle oldu
Iste gelirsede ben konusmamki sogudummu tamam da
Beddua olursa ben sogurdum
Napim haksızlığa gelemiyom
Okadar gaddar olmasını beklemiyodum sevseydi gitmezdi
Napim? bunu alırsın işte.
Neyse aman saldım gitti geri gelsene ben affetmem pişman olur
Olur bekleyin.
Kova burcu sevgilim. vardi 1 hafta çıktık falan libosu yüksekmiş hersey güzelken ben ters cevap verdim o inat ben inat sonra nolduysa ayrılabilir Melek ben senincok sevdim sana çok değer verdim falan dedi helaleselim dedi ama arkadaş kalalım konusuruz dedi ben de sinirlendim beddua falan ettim şey yaptım sonra heryerden engelledi beni sizce nasıl olur benle çok ilgileniyordu aşırı ama ne… [+]
Buna düz tek seferde cevap ver
Gittiği gibi de geliyo. Emin ol.
Nasıl geliyorken okadar şeyler söyledim ona herkes gelmez diyor
Çok ağladım ettim ama toparlandim baya hicbisey olmamış gibi heryerden engelledi
Saldım gitti gelse bile ben affetmem ya heralde
Gelmedi
Kova dönüyor
Ne zamandan sonra donuyor
Şimdi bu birden gitti sonra priw hesabına yazdım niye gittin diye öyle gerekti dedi üç ay sonra geri döndü
Beddua falan ettinmi peki ben gibi sen affettinmi peki
Barıştınmi
Kova burcuyum dönmez
Bende doner
Sakinleşince döner
Nasıl sakinleşince peki
Uzun aradan sonrami
2 3 güne. O arada bir şey yazma
2 3 gunemi biz ayrılalı 2 3 gün oldu dönmedi
Ya çok şey oldu ya
O zaman dönmez
Bende doner ya