Ben hiç opusmedim eskiden konuştuğum bir çocuk öpmeye çalıştı ama engel oldum, öpemedi. Konustuğum bir çocuk vardı bir nedenden dolayı sormuştu opusmedim dedim fakat ilk başta inanmadı gibi geldi bu zamana kadar kimseyle öpümemiş olmama. Opusmeyen var mı ve bu öpüşmemek şaşırılacak bir şey mi?
#seks#öpüşmek#dudak
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bende yakin zamana kadar hic opusmemistim sonra ilk defa opustum ama benim icin cok buyuk degisim olmadi pisman oldum sadece alt dudagimi emmek gibiydi
Güzel bir his değil miydi sizin için. Ya da sevmediginiz birisiyle yaptığınız için mi
yani aslinda ilk sevgilimdi benim icin ozeldi ama onun ilki ben degildim ondan biraz pisman oldum yani benim gibi ilk defa yapacak kisiyle olsun isterdim olmadi opusme konusunda o zaten kotu degildi benimde kotu olmadigimi soyledi ama bilmiyorum belki onun dudagi kucuktu ondan belki oyle hissettim
:))) dudak büyük olunca daha mı iyi oluyor
bilmem yapmadim ki ondan sonra baska birisiyle genelde ondan diyorlar ama ikinci bir farkli dudakla opusursem onunla alakali deneyimi de soyleriim 😂
Tamam bekliyorum elini çabuk tut
sende bana destek cik o zaman koluya komsuya haber ver 😂😂
Öpüştük de faydası yok boş ver öpme opeceksen beni öp. Yoksa boş muhabbet.
Güzel bir his değil miydi , sevmediginiz birisiyle opustugunuz için mi faydası yok dediniz
Ya kızım şu şekilde öpüşmek cidden çok güzel bir şey böyle mucuk mucuk falan acayip sesler çıkıyor aten o sesler çıktıktan sonra ateş basıyor insanı böyle elini kızın arkasına atıyorum mesela ben öpüşme sevişme iş başka mecralara gidiyor.
Ama işte en son ben sevgilimden ayrılmıştım kötü ayrılmıştım ondan böyle yazdım yani yoksa öpüşmek çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyidir
Yani kaç yaşında olduğuna bağlı. Bunu bile yapmıyorsan büyük sıkıntı, çünkü artık cinsellik bir ihtiyaç ki öpüşmek cinsellige bile girmiyor. Sen karşındakini değer verip opmezsen başkaları öper.
Hayatıma doğru dürüst birisi girmiyor ki girse de ben istemiyorum olmuyor yani bir sekilde
Neden istemiyorsun. Açıkçası bi yerden sonra şunu anlıyorsun, sevdiğin değilde seni seven birinin önemi daha iyi oluyormuş. Değer vermek önemli.
Ama ben duygu beslemeden nasıl bir ilişki yaşayayım ki karsimdakini sevmeden.
Ama şansta vermiyorsun sanırım. Bak şunu anla bence , ilk görüşte aşk diye birsey yok. İnsanları tanıdıkça seversin ya da sevmezsin. Şans vermekten zarar gelmez.
Haklısın da ilk başta da bir çekim olması gerektiğine inaniyorum
En güzel aşklar kavgayla başlarda demişler ona bakarsan 😅😅 sadece bir şans ver birsey kaybetmezsin.
Bende hiç öpüşmedim dkckdk ama fazla da merak etmiyorum
Bırak öpüşmeyi ne birinin elini tuttum ne de sarıldım
Garip bir durum degil taktir edilecek birsey ona ait hissetmiyorsan ciddi dusunmuyosan ilerlemek istemiyorsun demek
çoktandır öpüşmedim, öyle olunca öpüştüğüm zamanları unuttum hiç öpüşmemiş gibi
Hiç bir kızın elini tutmamış bile bir sürü tanıdığım var
Ben 30 yaşımdayım opusmedim de ne var yani 😊
Ne güzel demek o çok opustugu için sasirmistir
Olabilir yani
bakireyim hala desem 😇😇
1 yıldır öpüşmüyorum
İstiyor musun peki artık
Ne zamana kadar böyle peki
Daha hiç yaşamadım
Yaşınız kaç peki
26...
Ne güzel demek o çok kişiyle opustugu için sasirmistir
Bilemem
ben yani
Şaçıkacak bir şey değil
Yalnız değilsin
Sevindim o halde ama merak da ediyorum bı yandan :)
Bende ediyorum ama az daha sabır edicez
Evetttt
Yaşın kaç
22
Bende de bir kere oldu, kısa sürmüştü aynı yaştayım seninle. Normal bence. Ama çoğunluğun yaşamış olduğunu görünce şaşırıyorum.
İyi öperim
Peki yaşamamam sasirilcak bir şey mi
Hayır değil kocanla yap
18im hiç öpüşmedim