Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir. Bazen küçük bir an için ömür bile verilir… 🎶

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir. Bazen küçük bir an için ömür bile verilir… 🎶

Ben sevginin nedensiz olduğunu düşünüyorum. Bir insan bir insanı seviyorsa nedensiz sevmeli ğer nedenlere bağlayarak seviyorsa aslında o kişi karşı tarafı sevmiyordur o nedenleri seviyordur o nedenler o kişide olduğu için seviyordur. O nedenler başka bir kişi de olsa başka bir kişiyi sevecekti ya da o nedenler kimdeyse onu sevecekti.
Sevmenin bir nedeni olmaz zaten. Çoğu insanın şu anda mutsuz, ilişkilerden tatminsiz olmasının temel sebebi beklentilerle ilişkilere girmeleri, neden aramaları. Onu seveyim, bağlanalim birbirimize de ruhlarımız arşa değsin değil. Boyu şöyle olsun, kıçi şöyle olsun, çoluk çocuğun ayağına düştü ilişkiler. Hallerine üzülmüyorum çoğunun, bunu kendi elinizle yaptınız. Sadece gerçekten seveceginiz insanları seçip kendinizi kollarına bırakmak yerine güvensizlik perdesi ardından işkenceye dayanıklılıgına bakarak tasma takacak birini arıyorsunuz. Yapilmasi gereken; hemen kendinizi karsidakine yamamaya calismak yerine sıradan iki yabanci gibi tanimaya çalışıp sonrasinda da kendini bırakmak. Iliski uçuruma gidiyorsa da kırmızı ipi cekmekten geri durmamak. Zor değil (saldıracaklar için söyleyeyim bir yaram vs. yok bunu başarıyla uyguluyorum şu anda)
Bizim gibiler hakikati anlatıp o negatif tiplemelerin tatlı uykusunu böldüğümüz için daha çok saldırıya uğrayacağız dostum ama o zirzopların bilmediği bir şey var, bizim içimizdeki ışığın onların egolarını delip geçtiği. Ve bizim uyanmamızdan öyle korkuyorlar ki o korku enerjilerini hissedebiliyorum. Şu anlık savunma halindeyiz, öyle görünüyor ki artık saldırma sırası bize gelmeye başladı
Sevmek için bir neden olamaz nedeni ne olursa olsun gün geçtikçe kaybolacak hani zekası fiziği güzelliği yakışıklığı parası samimiyeti karakteri her neyse bunlara güvenerek veya neden olarak kimseyi sevemez insan bence ben sevdim insanı nedensiz seviyorum
Sevmek zaten bir neden aramıyor ve kontrol dışı gelişiyor aslında gerçekten sevilmeyecek birini incineceğin birini inatla sevmek bir neden aramadan karşılık aramadan sevmek bazen insanı yorsa da gerçek sevgi bu oluyor.
Cevap
27Cevap
Zaten nedensizce düşününce sevgi oluyor nedene dayalı sevgi olmaz.
Birini nedensiz kimse sevmez bence. çünkü sevdiğiniz kişide diğer insanlarda olmayan bir özellik vardır bu yüzden zaten o kişiyi seversiniz. yani karşılıksız ya da nedensiz hiç bir şey olmadığı gibi ben aynı şekilde aşk olarak da bir insanın nedensiz seveceğini sanmıyorum hiç bir şekilde. çünkü neden olmadan bir insan seviyorsa zaten o aşkın bir anlamı yoktur. yani neden zaten var oluşun anlamıdır. nasıl ve neden soruları yoksa zaten o yapılan ilişki öylesine yapılmış demektir. bu yüzden de ben bir insanın nedensiz bir kişiye aşık olacağına evleneceğine ya da sevebileceğine sanmıyorum ve düşünmüyorum hiç bir şekilde.
Ama ben ona pek guvenmiyorum. seviyorsam vardir bir nedeni. Yani çekim, uyum falan, frekansi yakalamişsiniz. Yoksa havadan oyle sevdim bitdi gitdi diye bir şey olmaz
Nedensiz sansak da aslında altında bir nedeni vardır. Rahmetli Barış Akarsu geldi aklıma... Bu şarkıyı o da söylüyordu, Allah gani gani rahmet eylesin.
Kaldı mı öyle sevenler. Varsa helal olsun valla.
Artık insanlar genelde maddi ya da manevi açlıklarını doldurmak için birileriyle oluyor.
Sadece manevi açıklarımızı doldursak kafidir kardeşim, fazla maddiyata yönelmek freni patlatmış tırı yokuş aşağı doğru sürmek gibidir, tehlikeli
Bazı sırf ilgi açlığı yüzünden birilerini kullanıyor demek istediğim buydu buda doğru bişey değil.
Haklısın anlıyorum, benim demek istediğim de iyi niyetle o açığı doldurmak. Karşılıksız
Evet makbul olanı o ama artık yok denecek gibi az.
Belki, ama biz göremiyoruz diye az-çok demek doğru mu bilemeyiz. En iyisini Allah bilir
Zaten nedenli sevgi hayranlıktır bence ama kalbinin güzelliğine ya da karakterini sevmek bence aşktır çünkü bir insanın kalbini karakterini sevdiyseniz ruhunun derinliklerine inmissinizdir demektir
Nedensiz hiçbir şey yoktur. Var diyende kendini kandırsın. Nedene bağlı olmadan oluşabilecek hiçbir durum yoktur :D
gerçek sevgi birine nedenini bilmeden duydugunuz bağlılıktır zaten nedeni varsa sevgi ďegil sonradan sevgidir nedeni sevgidir işte
Alicia Silverstone mu o? Valla sevilir nedenli nedensiz, biberli bibersiz, soğanlı soğansız, soslu sossuz...
birisini sevmek için mutlaka bir sebebiniz, ruhunuzu besleyen bir şeyin olması gerekir. nedensiz sevmek sadece insana mahsus bir şey değildir.
Hayır mutlaka ortak veya beğendiğin hoşuna giden bir şey vardır bu her konuda olabilir yoksa sevecek zamanı geçirmek istemezsin ki zaten
Nedensiz sevilmez koru körüne sevgi olmaz karşılıklıdır hersey karşılıksız sevgi ve saygı boştur
Nedensiz sevmem beni çekecek birşeyi varsa severim
Aşkdır bu, ferman dinlemez... İradeye el koyar, neden- sebep dinlemez...
Sevgi nedenlerle oluşabilecek bir duygu değildir.
Sevgi, saygı, merhamet , güven olduktan sonra zaten sevmek için bir neden aranmamalı
Bence mutlaka bir nedeni vardır ama bilmeyiz bazen çünkü "ruhun aklın bilmediği sebepleri vardır"
Nedensiz beğenirsin hoşlanırsın sevgi zamanla olur, gerisinde Aşk olur
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir…🎵
İllaki bir neden vardır. Henüz gün yüzüne çıkmamıştir
Evet sevmek için illa bir sebep gerekmiyor bence. Sebepsiz de sevgi olabilir.
Nedensiz sevebiliyosun ama sonunda ben bu adamın nesini sevdime dönüyor maalesef olay 😂
bir tek Eceyi, nedensiz sevdim; çocuktum abi, mavi önlüklerim vardı benim
Düşünmek gerekiyor. Düşüncesiz hareket edersen sonuçlarına katlanmak zorundasın.
Evet bazen bakınca sen ne alaka dediğim ama cidden nedensiz sevebiliyor insan
Bazan menfaatsiz, karşılıksız, nedensiz seversin. Büyü gibi bir şey. Ben böyle seviyorum aşkımı.
Sevmemek için o kadar çok neden bulunurki mesela kaşık tutuşuna bahane arayıp sevmezsin ama sevmek için bir neden yoktur nedensiz seversin gerçek sevgi budur
Bence nedensiz sevgi olmaz. En basitinden sokaktaki bir köpeği severken bile ne kadar tatlı gibi terimlerle seviyoruz. Sevdiğimiz insanda da aslında yüzlerce neden var bazen bir gülüşü saçının tek bir teli bir bakış ama yüzlerce neden
Sevgi çok net anlasmaktir. Sen a diyorsun o b diyor sen gülerken o ağlıyor vsvs bu en fazla aşk olur o da 2 günde biter zaten..
Sevmek için neden gerekmez zaten, bazen neden sevdiğini açıklayamazsın. Seversin sadece..
Evet koskoca ömürde insan sadece bir kez aşık olur. Ve bende aşık olduğum insanı sadece nedensizce sevdim. Hiçbir nedeni yoktu.
Sevmek ve sevgi Allah tarafından bahşedilen bir duygu hayvanlarda bile birbirine karşı sevgi vardır
Eğer birini bir nedenden dolayı seversen aslında sevgi olmuyor çıkar oluyor sevginin ne nedeni ne de çıkarı vardır.
katılmıyorum bu gibi hareketler insanı çok derin yaralar depresyonlar yaraya bilir.
Nedensiz olan sevgi zaten öbür türlüsü çıkardır bana göre
Nedensiz sevgiye inanmıyorum bir nedeni vardır o nedenler ortadan kalkınca aşk biter
Biz bazı duygulara veda ettik demiş Aykut Kocaman abimiz.
Aşık olursam evet ama çok zor
Yoo sevemem bir otu bile nedensiz sevemeyiz ki
Nedensiz sevmek nasıl oluyor
Gerçek sevgi nedensizdir zaten.
Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir...
Severim fakat her güzel şeyin bir sonu var.
Nedensiz sevilir zaten
Nedensiz sevmek aptallık olur 😕
Sevmek nedensiz olur.
Bilemiyorum biraz bana uzak duygular bunlar
Sevgi öyle bişey zaten
Sevebilir koşulsuz şartsız yalansız
Eskiden evet derdim ama şimdi hayır
Sevemem sevgi karşılıklı olur
Artık sevemem kalp kalmadı bende
Nedeni olsaydi adi sevgi olmazdi
sevebilirim
OIabilir kişiye bağlı