Aslında nasıl yani o kadar basit bir şey yaptırmana izin vermeyen erkekten direkt ayrıl diyebilirsiniz ama ben mahrem yerlerime bile yaptırmak istiyorum. O da bunu istemiyor. Nasıl ikne ederim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İstediğini yaptır beden senin bedenin sadece fikir belirtebilir oda yakınınsa
"sadece fikir belirtebilir" Yok ya. O kadar az mı görüyorsun bir erkeğin değerini? Bu ne saçma bir bakış açısı. Erkek dediğin dominant olacak. Erkeklerin fikirleri önemlidir, değerlidir. Sen erkeği pasifize ediyorsun. Saçmalık bu.
@Strong_Warrior Kardeşim kızlarda bana belirtebilir. Benim bedenim kimse karışamaz. Çık şu kafa yapısından. Pasifize falan saçmalık herkesin özel alanı var.
Bu özel alan değil kardeşim. Mesela sen etek giymeyi sevmiyorsundur bir kız olarak. Erkek de demez yani etek giy diye, ya da kız tayt seviyordur, erkek de sen etek giy demesi dediğin gibi özel alan olur. Ama artık bu erkek bu kızla sevgili. Sevgili olmak bir nevi bağlanmaktır belli bir ölçüde. Onu sahiplenebilirsin. Kıskanırsın. Mesela kıskanmak bir tür sahiplenmektir. Hayvanlarda bile var. Erkek bir aslan, partneri olan dişi aslanı başka bir aslanla cilve yaptığını görünce sinirlenir. Çiftleştiğini görürse deliye döner, kavga çıkarır. Bunlar içgüdüsel şeyler. Seks, cinsellik bunlar sevdiğimiz özgür olması gereken şeyler. Ama bunları seviyoruz diye iç güdülerimize de karşı çıkmamalıyız. Kıskanmak doğaldır. Kız meme çevresine, vajina çevresine dövme yaptırıyor. Bunu bir erkek kıskanabilir. Ben olsam kıskanmazdım diyebilirsin. Buna saygı duyarım. Ama bunu istemeyen erkeğe niye istemiyor diye sorgulaman yanlış ve baskıcı olur. Erkeğin doğasıyla zıtlaşmak olur bu.
Memene mi vajina çevresine mi?
İkisine de
Off baya erotik. Ne seksi bir şeysindir sen şimdi. Bunu duymak bile çavuşu hareketlendiriyor. İyi yapıyorsun ama bence şu anda yapma. Sevgilin haklı. Bence erkek arkadaşın ne diyorsa itaat et, onun dediğini yap. Çünkü bu gerçekten kıskanılacak bir şey. Yoksa kendini boynuzlu gibi hisseder. Kıskanması gayet normal. Şahsen baya baya geniş olan ben bile bundan rahatsız olurdum. Sınır eşiktir bu. Her erkek farklı düşünür bu konuda. İzin verene de saygı duyarım. Bazı mallar gibi gav at demem. Her erkeğin fikrine saygı duymak gerekir. Erkekler kendilerine saygı beklerler. Sen de bu saygıyı erkek arkadaşına göstermelisin. O ne diyorsa onu yap.
Ben de yaptırmaktan emin değilim. Hiç tanımadığım bir dövmecinin mahrem bölgelerimi görmesi beni rahat hissettirmez. Sevgilimin izin vermemesi bir tık bahane gibi.
ayril git kendin gibi ruhsuz birini bul
Ruhsuz ne alaka
içiniz boş et ve kemiksiniz ruh yok
Nereden çıkardın ya bunu
Keşke tanışmadan yaptırsaydın 😂
Yaptır gitsin niye izin aliyosun
Sen ne saçmalıyorsun beta? Vajinasına, meme çevresine dövme yaptırıyor. Tabi ki erkek arkadaşı izin vermiyorsa yaptırmayacak. Erkek arkadaşı ne diyorsa odur. Senin gibi rezil erkekler yüzünden erkekler pasifleşiyor. Erkekleri pasifleştirmeyi kes.
Sevgilim demiş kocam dememiş. Eşim dememiş nisanlim dememiş. Sevgilinin üstünde ne hakkı var acaba. Yarın ayrılsa napacak
Sevgilisi olmasa yaptırabilir mi peki?
O zaman bu mantıkta erkek doktora da gidilmemesi lazım erkek doktorun ameliyata da girmemesi lazım sonuçta ikisine de açıyorsun heryerini
Sevgili, koca, nişanlı farketmez. Hepsinde de bir bağ var arada.
Sevgilisi olmasa yaptırabilir. Ama sevgilisi istemiyorsa, o ERKEK ne diyorsa odur. Nokta !
Doktor olayı farklı. Konuyu manipüle etme farklı bir konuyla saptırarak. Tıbbın ayıbı olmaz.
Erkek ne diyorsa o nedir la kadın tekmeyi vurunca erkek ne diyorsa odur nokta olmuyor ama. İyi de ikisinin de de cinsel bölgeler görünüyor sonuçta. O tıp için buda keyfi aradaki fark ne?
Aradaki fark senin beta beyninde. Biraz erkek ol ERKEK.
Aciklayamazsin bak gördün mü ilk örnekte tokezledin. Ruhunda kadının varsa kötülük zaten yapar sen erkeğim diye gezinirken senin erkekliği yerin dibine çekerler. Sen böyle erkeğim demeye devam et dediğim deidk demeye devam et.
Vücut senin vücudun, ne hakla karışıyor?
Saçma bence. Bu pasif bir düşünce. Bedenle alakalı seçim değil bu. Vajinası ve meme çevresine yaptıracak. Kıskanması normal. Ne hakla karışıyor demek erkeklere saygı duymamak ve beta olmak demektir. Ne hakla? Pardon da sevgilisi bu ERKEK. Kendine gel.
@Strong_Warrior kimse cinsel bölgeden bahsetmedi, bu neyin kafası?
Soruyu nerenle okuyorsun? Mahrem yerlerime bile diyor !!!
@Strong_Warrior Sadece başlığa baktım. Beni yine de ilgilendirmez.
Anladım. Peki.
Gawatlara bak yaptir diyorlar skdjfj
Yaptır boş ver