Güncellemeler
+1 yıl
Yardım plaeseeeeee
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kardeşimim yemin törenine geldim bir kaç gün önceden gelip kalıp ziyaret ettim hergün o sırada bi komutanla tanıştık saolsun yardımcı falan oldu biraz konuşabilme fırsatımız oldu adını yaşını ve bekar olduğunu biliyorum ama kendisini nasıl bulabilirim acaba 😅 taktik verebilecek olan var mı 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşine söyle komutanla kanka olsun eklesin ondan al sende dkdmdkdmd
Kardeşim ağzıma tükürür 😂
Ya noldu biliyor musun bu başta bana pas vermedi ama sürekli kesiyordu tabi bende onu neyse bugün sordu nerde kalıyorsun die otelde dedim otelde baya uzak işte o da dedi bilseydim burada kalma yerleri var istersen bu akşam ayarlim dedi olabilir aslında dedim ama sonra görüş bitti bende çıktım az önce kardeşime sormuş aradı kardeşim ablan hala burdamı demiş kardeşim anlar keser beni hayırdır dedi telefonda
Komutanlar çok abaza olur dikkat et
Haha ben düzeltirim onu 😂🤣
Kalkmiş şeyin dini imanı olmaz 🤤😂
Ahdjajsjsjsjsjs 😂🤣
Acımaz kadın görmemiş çoktandır öyle düşün direk cinsellikten bahseder 😂🤤
Ben onun dilini bağlarım sen merak etme bi ulaşabilsem 🤣
Dil dile olursa olabilir 🤤🙈
Ahahahah
Taktın sen komutana ya polis olmaz mi
Niyetini çaktırmadan kardeşine sor😂
Ya noldu biliyor musun bu başta bana pas vermedi ama sürekli kesiyordu tabi bende onu 🤣 neyse bugün sordu nerde kalıyorsun die otelde dedim otelde baya uzak işte o da dedi bilseydim burada kalma yerleri var istersen bu akşam ayarlim dedi olabilir aslında dedim ama sonra görüş bitti bende çıktım az önce kardeşime sormuş aradı kardeşim ablan hala burdamı demiş 😂 kardeşim anlar keser beni hayırdır dedi telefonda 😂
Bir konu hakkında bilgi istemiştim falan diye lafı dolandır😂
Numaranı versin 😂
Kızzz kızzz az önce yine kardeşimin yanına gitmiş ablan yarın gelicek mi demiş 😂 ama maalesef ben yola çıktım ya üf şansıma tükürm 🤣 ya acaba askeriyeyi arasam kenen beyle görüşmem lazım desem konuşturlar mı 🤣🤣🤣😂
Dene dene😂
oo komutan mı xjdösö
Kanka çok yakışıklı çok dadlu ya😂🤣🤣
Aklın varsa bulaşma derim
Yok bulasıcam
Ne halt yersen ye banane sonra kafanı vurursun hep kaldığı yerde kalmıyacak görev çıkı ak suriye gidicek başka bir yere gidicek bekliyebilecek misin senin amacın eğer takılmalıksa onunda fazla ilerisine gitme yoksa kafaya takarsa her seyi yapar asker birde psikolojisi bozuksa
Erkek pesinde koşmak ayıp değil mi
Sanane 😂
Saman ye 🤣
Ben tokum sen ye hskdjdjjjdjdjdjd😂😂🤣🤣
Osurma zarrtt zarttt
Çok zor😂