Baştan gördü kilolu olduğumu. Ben hiçbir zaman zayıf biri olmadığımı söyledim ona. Umrumda değil dedi. Sonra başladı kilo ver, kilodan iğreniyorum, homidi gırtlak yeme, koca göbeklisin bilmem ne. Kırıldım yani ve artık boğuldum ayrıldım. Hiçbir sevgilim beni kilomla bu kadar aşağılamamıştı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÜzgünüm duyduğunuz acıyı anlıyorum. Hiç kimse bir başkasını kilosu veya dış görünüşü nedeniyle aşağılamaya veya suçlamaya hakkı yoktur. Bu davranışlar, kişinin kendine saygısı ve partnerine karşı sevgisi hakkında önemli bir göstergedir.
Bu deneyimden sonra kendinize zaman tanıyarak ve duygularınızı işleyerek iyileşmeye çalışabilirsiniz. Kendinizi sevmeniz ve kabul etmeniz çok önemlidir, çünkü kim olduğunuzun bir parçasıdır. Kendinizi yargılamadan önce, kendinizi sevin ve saygı gösterin. Kendinize olumlu bir dil kullanarak ve sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri yaparak sağlıklı bir kiloya ulaşabilirsiniz, ancak bu seçim tamamen size aittir.
Gelecekteki ilişkilerinizde, sizinle birlikte olduğu sürece partnerinizin sizi kabul etmesi gerektiğini unutmayın. Sizden beklentileri veya istekleri olabilir, ancak bu istekleri sunarken sizi suçlayarak veya aşağılayarak yapmamalıdır. Sağlıklı bir ilişkide, iki taraf da birbirlerini destekler, saygı duyar ve kabul eder.
Eğer bu tür davranışlar tekrarlanırsa veya şiddetlenirse, profesyonel yardım almanızı öneriyorum. Psikologlar ve terapistler, sağlıklı ilişkiler kurmanıza, kendinizi sevmenize ve kabul etmenize yardımcı olabilirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar aşağılamadı, aşağıladılar da, bu kadar aşağılamadılar, şimdi bu seni eski sevgililerinden daha çok aşağıladı diye eski sevgililerin suçsuz mu oldu? Aşağılamanın azıcığı, çoğu yoktur.
Ayrıca bence kendine asıl sorman gereken soru şu olmalı? Ben niye buna izin veriyorum, niye hayatıma böyle kişileri çekiyorum.
Kilolu olup son derece cıvıl cıvıl, hayat dolu olan insanlar da var ve böyle kendisiyle barışık olan kişiler, aşağılık kişileri çekmiyor hayatlarına.
Sende kendine değer veriyor olmalısın ki, bu adamı terkettin, saygısız bir kişiyi tutmadın hayatında ama niye hâlâ böyle kişileri çeliyorsun hayatına, bence bu konu üzerinde düşün.
Ayrıca kimsenin seni aşağılamaya da hakkı yok02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce kimse aşağılamamıştı yanlış bir ifade olmuş. Zaten kendimle barışık biriyim neşeliyim. Hatta kilolarımı kendim bile alaya alabiliyorum. Baştan bilsem hayatıma almazdım ki. Umrumda değil dedi böyle seviyorum dedi benimle ciddi düşünüyordu hatta. Şimdi bu tavrı takınması beni çok incindi ben de sildim onu hayatımdan. Umarım beni olduğum gibi kabul eden biri olur hayatımda ilerde...
- +1 yıl
Neden olmasın, tabi ki olur, iyi yaptın defetmekle hayatından. Hayat karşına seni hakedecek insanı çıkarsın
+1 yılHaklısın tabi ki senim vücudun senin sağlığın kimse bunu istemez tabiki ama zayıflamak niyetinde varsa bunu kendin için yapmalısın yarın öbür gün kilo alınca ya da en ufak bişetde seni beğenmeyen bir adamla yaşamak bence korkunç bir durum, kuzenime eşi yapıyor aynısı zayıfla sana yüzük alıcam dedi , zayıfladı ama şimdi kilo almazın diye yemesine içmesine herleyins karışıyor sağlığını düşünmek işe alakazı yok tamamen görsek ile ilgileniyor cano.
00 Yorumla
+1 yılSöylediği kelimeler çok kırıcı iyi yapmışsın. Onun o laflarına boyun eğme hiç bir zaman. Bu insanlar emin ol zayıf olsanda birsey bulup senin kalbini kıracaktı. Kilo
İle ilgili değil bu durum. Kimseye boyun eğmeyin00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence siz haklısınız
00 Yorumla
+1 yılbunu diyen birisine fazla katlanmış kendine saygısızlık etmişsin
bence kendinden özür dilemelisin haklılığını kanıtlamak bir yana30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzelini yapmışsın hatta bunu yapmakta geç bile kalmışsın hiç kimse senin dış görünüşünle alay etme hakkına sahip değil onunla tekrar barışırsan kendine olan saygini kaybedersin bırak sal gitsin
00 Yorumla
+1 yılGenelde böyle ayrılıklardan sonra kızlar hırs yaparak kilo veriyor. Eski sevgili de değişime ağzı açık bakakalıuor öyle. Belki senin de dönüm noktan olur. Ne yaparsan da kendi isteğinle yapmak en güzeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu psikolojik şiddettir. Eş bile bu kadar ileri gidemez. Motive edici yaklasilabilir. Beraber spor yapalım gibi. Ama bu üslup kırıcı. Bana biri böyle dese inadına 100 kg olurum.😈
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle güzelce küfür ve hakaret edip ayrılmışsındır inşallah 🙄 önceden kilolu görmesi bile önemsiz. Kimseye bu şekilde kilo vermesi gerektiğini, iğrendiğini söyleyemez
00 Yorumla
+1 yılEn dogrusunu yapmıssın. Sahsen bende onceden zayıftım sonra kilo aldım ama hıcbır sevgılımden bununla ılgılı bısey duymadım duysaydım ayrılırdım bende😀
00 Yorumla
+1 yılYazıklar olsun ya ona ne bundan bu senin hayatın ya çıldırmamak insanlar saygı duymayı ve benimseyip sevmeyi ne zmaan öğrenecek
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kalbim kırıldı ki anlatamam çok incindim ben sadece sevilmek istedim ya
- +1 yıl
Kıyamam sana ya gerçekten seni çok iyi anlıyorum emin olabilirsin ama bu gibi insanların zihniyeti ve sayıları Bi hayli fazla maalesef onun için sen hiç o tatlı canını sıkma olur mu
Soran+1 yılİnsan ister istemez sıkıyor. Bir de egodan değik ben kendimi çok beğenmem ama dışarıdan hep güzelliğinle ilgili övgü alıyorum tamam kilom var ama bu beni aşağılık yapmaz ki. Ama sevgilim beni beğenmiyosa diğer insanlar umrumda olmuyor ben sadece ondan bekledim ilgiyi sevgiyi beğeniyi
- +1 yıl
Ne desen haklısın gerçekten Bi sevgilin beğense dediğin gibi dünyalara bedel cidden ama bu zihniyet maalesef hep var oldukları gibi kabullenip onun kalbine yüreğine aşık ol. ak yük geliyor galiba bu fiziksel kaygılar da zaten onların başına bela olur hiç merak etme sen
- +1 yıl
Vaktin varsa eğer biraz sohbet edelim mi
+1 yılYerinde olsam ayrılırdım.
Kübra'm bu dünyadan göçmeseydi ve günün birinde güzelliğini yitirseydi, bir gram eksilir miydi ona olan aşkım?10 Yorumla
+1 yılEgosunu tatmin ediyor senin üzerinde .. kilo vermeni teşvik etmesini anlarım ama seninki kırıcı.. olmaz ondan terket.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. iyide sende azıcık kilo vermeye çalışsaydın... zayıflamayı kendin için isteseydin ne olurdu... tosun gibi gezmenin neresi hoş anlamadım...
00 YorumlaBen ilişkim sırasında 20 kilo aldım. Ben cinnet geçirdim sevgilim gık demedi. Ben sana her halinle aşığım dedi. Böyle hanzolar yokmu ah.
00 Yorumla
+1 yılYani kimse icin degisme en iyisini yapmissin ben de aynisini yapardim ben böyleyim isine gelirse derdim
00 YorumlaEn iyisini yapmışsın. O kim ki sana bu şekilde psikolojik şiddet uyguluyor, gitsin kendi kriterinde birisini bulsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO kilo konusunda beklediği gibi çıkmadığın için eminim hüsrana uğramıştır.
Boş ver en iyisini yaptın. Hakkında hayırlısı olsun 🤗00 Yorumla Ayrılmakla çok iyi yapmışsın. Ama sen kilolarını ver, sağlık açısından. Bak gör o zaman neler oluyor!
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ayrılmakta bu kadar baskı yapılmaz bir insana kendi kimmiş sanki de sana laf ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar kendi kusurlarını görmüyorlar
+1 yılYani düzgün bir üslup ile söylemiş olsa bunun için ayrılman saçma olurdu ama aşağılamışsa haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo sağlık için iyi bir şey değil görüntü hep ikinci plandadır benşm için ama sağlığın için çok kötü kilo ! Ayrıca ısrarla neden erkeklerin ucuz yalanlarına kanıyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılabi kilolu kızlardan kim hoşlanmıyorsa zevksizdir lan :) :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı. Tavikide haklısın senden daha güzelini bulunca ona giderdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Haklısın s.. et ya beğenmiyor demekki yanına yakıştırmıyor kilo ver demiş davae
00 Yorumla
+1 yılzayıflamak iyiliğine olur da sevgili olurken sorun etmiyo muydu?
00 Yorumla
+1 yılSen bu duruma nasıl dayanabildin kaçaydır birliktesiniz
00 Yorumla
+1 yılHaklısın hakeret asagilama boyutuna gidemez teşvik kısmını anlarım ama kırıcı olmuş bu durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek arkadaşının tavrını tasvip etmiyorum, ama kilondan ayrılsaydın daha iyi etmezmiydin? Hem sağlığın için iyi bişey yapmış olurdun. Ben böyle mutluyum, diyen kilolulara inanmıyorum açıkçası, sadece sığındıkları bahane olarak değerlendiriyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok iyi etmissin. Eğer sağlık sorunun yoksa hiçte kilo verme
00 YorumlaHaklısın yani sevgilin olsada dış görünüşin için mi berabermiş
00 Yorumla
+1 yılHaklisiniz kesinlikle.. bunu dile getirmenin bile yolu yordami, adabi var
00 YorumlaKilo ver diyebilir ama iğreniyorum diyemez bu çok ayıp yani bir kıza denmemeli iyi ki ayrılmışsın
00 YorumlaHakaret etmesi çok yanlış ama sağlığını da düşünüyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan benim sevgilimin saçının önü döküktü o halde onunla devam ettim onun için işimi bile kaybettim şimdi düşmanım ile birlik birde zengin sevgilisi var başı kapalı ben bunları takmıyordum sesimi dahi çıkarmadım elalem lak diye sevgilisine neler diyor desene ben malmışım ya birde değerim bilinmedi yaw canım kafam
08 Yorumla- +1 yıl
Mal
Cevap sahibi+1 yılharbi mal her şey para onun için dublexs ev 3 500 trilyon civarıbirde araba 700 bin 5 çift bilezik düğün eşyaları kaliteli olacak dedi waybe
- +1 yıl
Sen ciddi olamazsın
Cevap sahibi+1 yılevet istedi neden şaşırdınki
- +1 yıl
Şaşırmamak mümkün mü
Cevap sahibi+1 yılhayat böyle işte acımasız
- +1 yıl
Knk kusura bakma ama canım
Cevap sahibi+1 yılyok ne kusuru ♥️ istek atayım sana istersen takipleşelim problem yok ise
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senden iğreniyorum böyle laflarından diyecektin ( senden iğreniyorum dedği zaman)
Ondan ayrıl kilonu ver veya güzelleş sonra da geri dönme bence.
00 YorumlaHaklısın. Seni sen olarak sevmeyen biriyle olmaman gerekiyor zaten
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaksızsın. Kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda değil. Size dayatılan laflardan bir tanesi seni olduğu gibi sever zaten falan filan zırva.
05 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmiyorsa ilk başta sorun değil dememeliydi kızı o şekilde görmüş kabul etmiş sonradan demesi çok saçma kabul etmiyorsa ilk başta etmiycekti
Cevap sahibi+1 yılSevgili olmak için demiştir ama bu kız sevgilisine yeteri kadar saygı duymamış duysa emin ol uğraşırdı.
- +1 yıl
Saygıyla pek bir alakası yok gibi kız kendini nasıl seviyorsa öyle olmalı başkası için değişmeye değmez çocuk bir tık bahane aramış gibi ayrılmak için
Soran+1 yılNe için uğraşayım zaten tiroid hastasıyım çok yediğim için kilo almıyorum yani ayrıca Kpss senem kendimi aç bırakamam ders çalışmam gerekiyor sürekli baştan sevgili olmayacaktı beğenmediği insanla
Cevap sahibi+1 yılSaygıyla çok alakası var. İlişki dinamiği hakkında fikir sahibi olursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Bu arada medyada dayatılan sen her halinle güzelsin falan laflar palavradan ibarettir. Kendini sev falan diye yutturulmaya çalışıyorlar. Elinde olsa kendimi seviyorum diyen insanların çoğu değişmek ister. Aynı zamanda bunlar sağlık açısından da önemli. Mesela kas yapmak için uğraşan adamlar kas yapıyor fit görünüm elde ediyor ama burada sağlıkta işin içine giriyor. Aslında sağlıklı görüntü çıkartıyor.
senin bedenin senin kararın. sana kötü hissetiren insanları sevgilin de olsa arkadaşın da olsa hayatında tutma. sen istediğin zaman istediğin şekilde kilo verirsin ya da vermezsin bu kimseyi ilgilendirmez. eminim ki her şekilde çok güzelsindir ❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler böyledir. Elde edene kadar canım cicim, elde ettikten sonra sen şöylesin sen böylesin vs vs kafa açarlar…
00 YorumlaBence haklisin seven insan her türlü yanında olur kırmadan söyler zayiflaman konusunda şahsen sevgilim bana kirmadan ikerde sorun olabilcegini söylemisti yanimda oldu bende kilo vermistim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklısın. Seninki yine kibarmış. Benimki direkt dombili demişti. Öküzoğlu öküz.
00 YorumlaHaklısın tabi, seven seni sen olduğun için sevmeli. Bana biri böyle dese saydırırım herhalde. Kimseyi ilgilendirmez senin dış görünüşün
01 Yorumla
Soran+1 yılSaydırdım zaten. O benim ben de onun kusurlarını yüzüne vurdum o kadar zoruna gitti ki iki saniye dayanamado
+1 yılİyi ki de ayrılmışsın sen kilolarınla güzelsin başkası da zayıflığıyla seni böyle kabul etmezse bb
02 Yorumla- +1 yıl
ya herkesin üstü niye çıplak
- +1 yıl
Moda
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsabetli karar kilolu seven çok insan varız takma kafana 😉
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sana kilolu dememiş ki spor yap azimli ol demiş sağlığını düşünmüş sen de bu iyi insanı bıraktın öylemi yuhhh valla 😅
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın ve iyi yapmışsın. Şahsi fikrim bu tür cümleler kullanıyorsa zaten kendisi andavalın tekiymiş.
00 YorumlaKırmak istemem ama bende kilolu sevgili istemem fakat senin ki gibi sonradan söylenmem baştan söylerim
00 Yorumla
+1 yılHaklısın sonuna kadar senin gibi birini seven birini bul bence ki ben bayılırım böyle hatunlara tanımak ta isterim seni
00 Yorumla
+1 yılver ne oyle discord moderator gibi cocuk hakli canim
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence bu kadar kaba olmamalı ama kendin için sağlıklı ol
00 YorumlaSevgili olmasının sebebi şu an belli. olduuu
05 Yorumla
Soran+1 yılNedir sebebi
Soran+1 yılBoş kalacak birisi değil ki polisti zaten kızlar yazıyordu. Biz bir de ciddi düşünüyorduk o yüzden bu kadar şaşırdım ya ben zaten.. 1 senedir beraberdik
+1 yılBen sıfır bedenim de ne oldu 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere yaranmaz ya
+1 yılBoyun ve kilon kaçtı.
04 Yorumla
Soran+1 yıl170 boy 72 kilo
- +1 yıl
Ne var bunda. Neren kilolu senin. Nasıl böyle bir haysiyetiszlik yapmış içim acidi resmen. Ozguvensizlik yarattı mı sende.
Soran+1 yılYarattı tabi ki güzel olduğumu söyleyen çok oluyor ama sevdiğim adam bana bunu dediği için kimsenin iltifatını görmüyorum. Kendimi çirkin ve aşağılık hissediyorum
- +1 yıl
Biliyorum. Dilersen fikir alışveri için ekleyebilirsin. Senin çirkin olmadığını sana kanıtlamak istiyorum.
İyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın akıllı kızmışsın 💕
00 Yorumla
+1 yılSana babayiğit biri lazım hatun
00 YorumlaHaklısın
Çok iyi yapmışsın00 YorumlaKurtuldugun icin köpeklere ekmek ver 🤣
00 Yorumla
+1 yılCiddi anlamda haklısın
00 Yorumla
+1 yılHaklısın insan olduğu gibi sevmeli herşeyiyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Kalabalıkta bi rezil etseydin az yapmışın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılEtmediği hakaret kalmamış
00 Yorumla - Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kilo vermemi isteyen sevgilimden ayrıldım, ayrılmakta haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım