Bazi ozel sebeplerden teyzemde kaliyorum o da beni yillarca zaten ogluna istiyordu teyzemin oglu ise beni hep begendigini istedigini soylemis annesine gerekli tesler yaptik ve hic bi sekilde sorun olmadi genetik bir problem yok hepsi temiz cikti fakat alisabilir miyim ben ona o bana cok iyi davraniyor ama ben biraz cekiniyorum hala ondan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah mesut etsin ama sen bile duruma tepkili sin. Ya alisamazsam diyorsun. Doğacak bebekleriniz risk altında küçücük bir tartışmada büyük ailevi sorunlar olacak. Anadolu'da çok akraba evliliği herkes sorun yaşamıyor ama akraba evliliklerinde sorunlar çok büyük oluyor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılTestleriniz servis çıkmış olabilir ama aranızda yaşayacağınız sorunlar vesaire bütün akrabaları etkileyecek evlilik bu her zaman iyi olacak diye bir kaide yok Bizim köyde bir tane adam kuzeniyle nişanlandı sonra ayrıldılar akrabalar ikiye bölündü bu durumda göz önüne alınmalısın
34 Yorumla
Soran+1 yılBenim teyzemden baska akrabam yok
Cevap sahibi+1 yılSana şunu söyleyeyim kim olursa olsun kaynana kaynanadır Benim annem de teyzesinin oğluyla evli Bizim buralarda da akraba evliliği çok yaygın çevremde gördüğüm kadarıyla o benim teyzem O benim halam O benim kıyamaz diyen herkes gelin kaynana olunca birbirine düşman kesildi
Soran+1 yılAnliyorum
Cevap sahibi+1 yılO yüzden dikkatli ol mantıklı karar ver mesela benim annem de hep akraba diye ezildi Aman akraba hoş görür Aman akraba alttan alır dedi yengemlere vesaire her şey dört dörtlük yapıldı anneme gelince Aman kızım Sen bizdensin Sen halimizden anlarsın Ben de ikinci el eşyaya gelin geldi ne gelinliği oldu ne başka bir şey
Annem ve babam dayı hala çocuğu şu an da ayrılar tabi bu babamın hayası yüzünden üstelik 3 ,3,5 yaşında kız kardeşimi hastalıktan kaybettim yani herkes de aynı şey olacak diye bir durum yok.. Hakkınız da hayırlısı ne ise o olsun..
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKuzen kardeştir ya insan kuzenine göz koyar mı, nasıl insanlarsınız siz? Akraba evliliklerinden doğan çocukların arızalarından hiç mi haberiniz yok? Cahil misiniz? Test yaptırmışmış...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
31Cevap
+1 yılMemlekette insan kıtlığı mı var? Çocuklarınızın hasta olma ihtimali daha yüksek olur gen havuzunu daralttığınız için!!
52 Yorumla
Soran+1 yılOkumadin herhalde testlerimiz temiz cikti
- +1 yıl
Çıksın bu ihtimali ortadan kaldırmaz
Bence acele etme pisman olacağın bir evlilik olabilir ki akraba evliliği daha sıkıntılı boşanmak istesen üstüne baskı yaparlar evliliğine karışabilirler çocuğa karşı hala duygularından emin değilsin oku Kariyer yap koca her yerde yaşın da küçük olabilir yaşanması güzel şeyler varken evde kocani bekleme evleneceğin adam ilerde değişebilir kötü biri olabilir
24 Yorumla
Soran+1 yılBilmkyorum ya...
Soran+1 yılCok haklisin gercekten cok dogru ama simdilik benim icin en iyi care bu gibi
Test mest boş iş neticesinde akraba evliliği çocuk yapınca da gel buraya yaz tam bakalım ne kadar sağlıklı çıkacak çocuk okulda bile hocalar hep anlattı bu konuyu sanki piyasada adam kalmadı
40 Yorumla
+1 yılDayımın oğlu ile teyzemin kızı evli. Onlarda dayı oğlu hala kızı oluyor. Mutluluklar 2 tane çocukları var sağlam. Yine sülale içerisinde amca çocukları evli olanlar var. Onlarda mutlular. Önemli olan sizin anlaşmanız iyi olmanız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Test temiz çıkması diye bir şey buram buram uydurma kokan bir cümle. Dnalarınız dan çıkabilecek problemler var. Hala da vardır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılTeyzenin oğluyla evlenmek mi🤔😊 midem bulandı birden 🙄
22 Yorumla
Soran+1 yılNikah dusuyor hersey temiz cikt8
- +1 yıl
Bak midem iyice kötü oldu şu an🙄
Hani lezbiyen ve gaylere laf edenler nerde ensest ilişkiye de laf etsin ozmn akraba evliliği ne de laf etsinler sana demiyorum bende homoseksüellige karsı degılım ülkemizde gay ve lezbiyen evlilikleri yasak ama ensest serbest buna karsıyım ya o da serbest olacak ya da ensest yasak olacak
00 Yorumla
+1 yılPeki.. Sen istiyormusun?
Sevebileceğini düşünüyorsun, içsel olarak yakınlık hissediyorsan.. tabiyki alişirsin, Sevedebilirsin ama bunu en iyi senın iç sesin söyler..
Sevgiyle kal 🌸00 Yorumla
+1 yılAkraba evliliği sıkıntı olur hemde teyzenin oğlu yakın akraba yani
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mutlu olun…. Değer veriyorsan hiç kafanı karıştırtma herkes kıskanır konuşur oldu…
rahatça herşeyi belirt değer verdiğini ama korkularını da aç … yalnız korkma… çok büyük aşkla çok mutlu olun🍀
10 Yorumla
+1 yılŞahsen akraba evliliklerine karşıyım.. 7 göbek öteden olsa yine kabul etmem.
10 YorumlaAkraba evliliği yapmiş biri olarak. Akraba evliliği pişmanliktir. Net... Şimdi herkes aynı değil herkesin evliliği bir değil diyeceksin belkide ama insan zamanla anliyior maalesef.
22 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılBosandin mi peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkraba evliligi nedir ya bu kadar sacmalamayın ya o kadar mı caresiz kaldiniz
212 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBildigin en*sest iliski benim gozumde kuzen ile evlilik mi olur birde teyze çocukları yani aşırı yakın kendinize gelin ya disarda insan mi kalmadi seni namusu bilip savunacagi yerde karim yapayim gozuyle mi bakmis bi kendinize gelin
- +1 yıl
Ask nedir bilmiyorsun sanırım, akraba falan gözü görmüyor insanın buna çaresizlik denmiyor.
Cevap sahibi+1 yılYahu sacmalama ya akraba ici aile ici ask mi olur en*sest iliski ne zaman ask oldu savunman bilr ap*talca teyze kizi amca kizi dayi kizi hala kizi namustur yan gozle bakilmaz
- +1 yıl
Peki birsey sorucam annemizin kuzenide giriyor mu icine bende ondan hoslaniyorum da ciddiyim mslsqpsjsk
Cevap sahibi+1 yılSenin belliki bunu algilayacak beyninde kapasite yok sen istedigine ver gitsin dert etme
- +1 yıl
Niye dalga geciyorsun gardas düzgünce sorduk ksodmqpsxslwj
Cevap sahibi+1 yılCumlenin sonundaki anlamsiz hafrler ne anlama geliyor
- +1 yıl
Random yani gülmüs oluyoruz sen bana cevap vermedin ya ben sana verdim ama
Cevap sahibi+1 yılKarsimdaki tartistigim insanin da seviyesi önemli benim icin simdi senin seviyen buna yetmeyebilir sen kime istiyosan ver sorun etme verdikten sonra yapsrsın kendi muhasebeni
- +1 yıl
Ver derken pardon neyi kastediyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl.
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bana ters teyze oğluyla evlilik mi olur... onu kocan olarak göremezsin ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim annem ve babamda kuzenler. Akraba evliliği yapanlardan soğuma nedenim oldu. Ama önemli olan mutluluğun birbirinize güveniyorsaniz zaten eminim mutlu olursun onlarla. Allah mesut etsin
00 Yorumla
+1 yılKuzen evliliği fazla tasvip ettiğim bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin olun alışacaksınz birbirimize bende teyzemin kızı ile evlendim çok şükür ki bir kızım bir oğlum oldu 7 yıldır evliyim mutluyum yani küçük şeyler takma kafana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evlendikten sonra yavaş yavaş alışırsın
Sonuçta eşin olacak
Özel konulardan mı çekiniyorsun01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılallah mesud etsin. omur biyu mutlu olun. tabiki akisirsiniz. ilk geceyi bi atlatin gerisincorap sokugu bmgibi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış anlamayın ama bence akraba evliliği yapmayın bir tartışmada işler değişebilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞey biraz iğrenç bir durum sanki öğğğğkkkkk🤮🤮🤮🤮🤮
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel konularda rahatça konuşun birbirinize alışırsınız merak etmeyin..
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Cevap sahibi+1 yılEtkiliyor mu sizi cinsel açıdan veya çekicilik olarak
Soran+1 yılBilmem yakiskli biri iste
Cevap sahibi+1 yılDaha ne işte birazcık sende yakınlaş nabzını yokla.. evlendikten sonra da fantezilerini vs söyle ona..🤭🤭
Soran+1 yılNe fantezisi ya
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak iste..🙄
+1 yılSevmeden evlenilmez. Akraba evliligi testler kotu bile ciksa olabilir. Ask bu. Evlatlik edinilir bir sekilde olur cok seversen. Ama sevgi yoksa degil akraba hic bi evlilik olmamali bence.
10 YorumlaAkrabalarla evlenmeyin , kardes cocuklsrisiniz siz ya , bu nasil olabilir aklim almiyor. Ensest iliskiden hicbir farki yok 😡
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıle tanımıyo musun, anlaşıp anlaşamadığını bilmiyo musun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTeyze anne yarısıdır, başkaları sana kızsa bile o sahip çıkar. Ömür boyu mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılKuzen kardeşten farksız benim gözümde.
53 Yorumla
Soran+1 yılNikah dusuyor ustelik hersey temiz cikti
- +1 yıl
Kendi fikrim?
Soran+1 yılSaygi duyuyorum
Evlenceğin insana alışmak gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum, istemediğin bir durumsa alışman oldukça zor. Belirsizlikler var
00 Yorumla20 yasındasın daha inanmıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle
Ayyy saçmalığa bakkkk
25 Yorumla
Soran+1 yılFikrine saygi duyuyorum
+1 yılİnşallah anlaşırsınız. Allah bir yastıkta kocatsın.
00 Yorumla
+1 yılİyi biri olduğunu düşünüyorsan daha iyisini bulamazsın
00 Yorumla
+1 yılBenim midem bulanırdı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Akraba evliliğine ne gerrk var
20 Yorumla
+1 yılBüyük hata.. teyze anne yarısıdır
20 Yorumla
+1 yılAkraba evliliğine karşıyım
20 Yorumla
+1 yılYuh teyzenin oğluyla evlenen de ne bileyim.
20 Yorumla
+1 yılOna o gözle bakabilir misin
011 Yorumla
Soran+1 yılO bana o gozle bakmis ama
Soran+1 yılEvlenince bakarim herhalde yani galiba
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 20 o ise 24
- +1 yıl
Birkaç sormak istediğim var sorun dikkatimi çekti kusura bakma
Soran+1 yılSor burdan
- +1 yıl
Yorum dışı sorabilir miyim tek soru değil
Soran+1 yılOlsun burdan yaz
- +1 yıl
Lütfen önemli
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Sorum var
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Alışırsın güzel düşün güzel olsun her şey
07 Yorumla
Soran+1 yılCekiniyorum biraz
Soran+1 yılUmarim
Soran+1 yılBakalim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılIçin rahat edince evlen
00 Yorumla
+1 yılseks hayatınız iyiyse alışırsınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kardeş gibi büyüdüyseniz doğru değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Alışmak kolay değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviştiniz mi hiç
15 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılDaha evlenmedik
Cevap sahibi+1 yılRiskli yine de.. seks uyumunuz iyi olmazsa ne yapacaksınız?
Soran+1 yılSacmalamayi kes lutfen
Cevap sahibi+1 yılsi@£
Gizli Üye(30-35)+1 yılmidem kalktı. ha kardeş ha kuzen
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy bn hayatta evlenmem kardesim o benim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende teyzemin kızı ile evliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil bisey
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelirmisin
+1 yılİğrenç
20 Yorumla
+1 yılAkraba evliliğini önermiyorum
20 YorumlaAkraba evliliğine kesinlikle karşıyım
20 YorumlaOnu beğeniyor musun? İstiyor musun?
08 Yorumla
Soran+1 yılO iyi biri iyi bi es olacagindan eminim ama utaniyorum biraz
Soran+1 yılYatarim
Soran+1 yılYetmiyor
Soran+1 yılBurdan yaz
+1 yılnormal alışırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBakalim
- +1 yıl
kolay
+1 yılİstemiyor musun
00 Yorumla
+1 yılSeviyor musun onu
00 Yorumla
+1 yılcinsel yönden anlaşır iseniz güzel olur
00 YorumlaNeden teyzende kalıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayirli ugurlu olsun
00 Yorumla
+1 yılsevmiyorsan evlenme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sen seviyomun
00 YorumlaGönlün varsa devam
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Teyzemin oğlu ile evleniyorum, testlerimiz temiz çıktı. Zamanla evliliğe alışır mıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne