Nasıl erkekler ilginizi çekiyor
https://youtu.be/gYlGrVsYmtM
https://youtu.be/gYlGrVsYmtM
Sert ve maço erkekler
Romantik ve tutkulu erkekler
Komik, rahat ve özgürlükçü erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hayatımda ekrek istiyormuyum hani isterim ya. yani tamam. ne diyelim insan insandır. ama sert ve maco oladabilir bence sorun yok. romantik tutkulu. benlik değil. bu kötü ya. cok narin olur nonoşumsu sevmem. komik bak bu iyi.:D rahat süper. özgürlükcü tam benlik. aa soru kızlar ıcınmıs :D bende ne diyorum bu.
ben hangi kategoriye giriyorum. maco (bu devirde orta üstü diyebilirim) sert yok değilim. romantizm var tutku evet. komik miyim. eh idare ederim bence fena değil. rahat ve ozgurlukcuyum. cılgınlıgı severim.
Üstte romantizm benlik değil diyip de altta romantiklik bende var demen? 😀
Anladim 😅
Karar veremedi diye dusundum😅
Romantik, tutkulu, zeki, yeri geldiğinde çocuksu ve yeri geldiğinde sert, komik, anlayışlı, eğlenceli, rahat ama aşırı değil bir kadın isterdim hayatımda
Cevap
13Cevap
Ben genel olarak hayatımda eğlenceli bir kadın istiyorum yani çocuksu olmalı birlikte deliler gibi eğlenebilmeliyiz bunların dışında oldukça zeki ve beni her anlamda seven olduğum gibi kabul eden bir kadın isterdim hayatımda
Nasıl bir kadın istiyorum... Güzel soru cidden değer veren seven ilgili olan.. Herseyden çok beni olduğum gibi kabul eden... Ahh ahh
Bazı kızlar vardır hani çok açık sözlü olurlar mesela erkek gibi küfür ederler böyle kızlar nedense çok hoşuma gidiyor benim 😉
Şaşırtıcı.. Genelde sevilmezler 😅
Maço sevmiyorum. Yari beta yari alfa seviyorum
Mizah seviyesi yüksek özgüvenli özel alana saygılı biraz kıskanç özgür ruhlu ve yeniliklere açık biri olmalı, olanıda buldum zaten cmlandksmd
haluk kadar maçıda değil selami kadar lite da
maço***
Kesinlikle
ortası işte benimki zaten var 🙈
Soru kızlar için ama erkekler cevapde cevaplamış
neyin peşindesiniz acaba 😄
😅😅
Merhaba
Benim dikkatimi kızlar çekiyor güzel alımlı tatlı hoş güzel konuşan hanımefendi olan eğlenceli olan kızları çok severim
Komik rahat ve özgürlükçülere romantizm ve tutku da ekleyemiyir muyuz yaa 😊
Ya tamam bir şey yapmayacağım ama lütfen sen de artık yapma şunu bir dur yerinde. Kaldır engeli ne sözünden bahsediyorsun bir söyle...
Rica ediyorum bak, yapma artık şunu. Hadi kaldır ve söyle bir.
Sude...
Bak sen her bunu yaptığında ben yataktan kalkıp bilgisayara geçiyorum hesap açmak için. Kaburgam ağrıyor biliyorsun. Canım zaten yanıyor bir de sen böyle yaparak üzme işte. En azından konuş direkt engeli basmak yerine, anlat. Hadi güzelim.
Gel kız şuraya.
Kötü bir niyetim yoktu ama böylesi daha doğru ☺️ günün güzel olsun
Sen bir yaz o dediğin söz ne? Normal ve güzel bir şekilde konuşalım hadi. Söz dinle be biraz şımarık. :D
Ne demiştim yaa unuttum 😅 Neyse uzaklas hoscakal 🙂
Sus bak beni sinirlendirme gel şuraya. Yaz konuşacağız hadi dedim.
Emir almayalı çok oluyor aslan parçası:)
Çünkü şimdiye kadar hiç benden emir almamıştın gülüm. :D Hadi kızım ya normal konuşacağız 5 dakika, kırma.
Rica etmedigin sürece gelmeyeceğimi bilmeni isterim 😀
Ya zibilyon kere rica etmedim mi zaten? :D Bak daha üstteki mesajlarda demişim rica ediyorum diye, lütfen diye. :D
Huysuzlanma ve tekrar lütfen de 😀
Seni gidi egoist, narsist... Lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn, oldu mu? :D
Kuru iftira huysuz şey 🤠 Tamam oldu, geliyorum 🤪
Yahu ayıp değil mi ama bari son lafımı etseydim? :D Yaz bir, tartışma olmayacak söz.
Hem mesajini takip ettiklerine ayarla hem de mesaj atmami bekle 😀 pis yengec
Aferin takip ettin 😀
Yengeç mi? :D Onu da unutmuş ya... Dur açayım onu.
Benim engelimi kaldırır mısın bir? Bir şey konuşmak istiyorum seninle. Kim olduğumu anlarsın herhalde.
Delicesine aşık olduğum karımdan bir erkek olabilir 😄🤠
Saygılı, güvenilir, merhametli, sadık
Hayatımda erkek istemiyor teşekkür
En guzeli valla
kanka olmayı severım :D
Erkek istemiyorum sapıklar
Komik rahat ay lutfen nerdeysen bul beni yaaaaa😅
Onee
Allah seni🙄😅
Sen peki nasıl erkek istyorsun
Tutkulu ve sahiplenici
Himm çekicilik katar evet