Arkadaşlar ilk kez Adanalı birinden hoşlandım. Çocuk benden küçük ilgisi var gibi. Ama sosyal medyada karı kız videoları beğenmiş ve takip ediyor biraz baktım profiline. Ne düşünüyorsunuz bunlar normal şeyler mi?

Arkadaşlar ilk kez Adanalı birinden hoşlandım. Çocuk benden küçük ilgisi var gibi. Ama sosyal medyada karı kız videoları beğenmiş ve takip ediyor biraz baktım profiline. Ne düşünüyorsunuz bunlar normal şeyler mi?
15 yıllık en yakın arkdaşım adanalı.. Ve hayatında tek 1 kere aşık oldu. Ciddi ilişkisi olsa bile kızlara bi daha aşık olamadı sadece kızlar onu sevdiği için kullanabildiği yere kadar kullandı.. Yine geçen yaz bi flörtüm vardı Adanalı çocuk 7 yıllık sevgilisinden sağlam boynuz yemiş dengesiz hareketler sergiliyordu. İkisi de akrep burcu ve adanalıydı. O yüzden iyice sor çaktırmadan sağlam aşık olmuş mu? Bi kız için ağlamış mı?
Tamam biraz daha sohbet ilerleyince sorarım
Has Adanalı biriyim ve diyorum ki karakter ve memleket ayrı şeylerdir. Karı kız beğenen birinden de hayır gelmez. Benim inancım bana helal olmayan hiç bir kadına bakmama müsade etmiyor. Çünkü göz zinası yapamam. Allah korkusu var bende. Sen de bir insanı hayatına alacaksan, benden sana kardeş tavsiyesi senle konuşurken yaptığı sohbetlere bak. Sana günde kaç defa Allah'ı hatırlatıyor mesela. Bunları analiz et. Bunu yaparsan evliliğin de sorun yaşamazsın. Bu benim naçizane önerim. İster uyar ister uymazsın. Hayat senin hayatın bir şey diyemem o yüzden
Teşekkür ederim. Şu an çok seviyeli ve efendi ama dediğin şeyleri zamanla göreceğim. Karıya kıza gitme mevzusu var gençliğine veriyorum. Umarım vazgeçer 😢
Bilemem. Yarın bir gün evlilik öncesi senden talep edebilir de gitmemek için. Sende duyguna yenik düşüp hiç bir erkeğe evlilik öncesi istediği şeyi verme. Yoksa kendi elinle başka ellere damat olarak uğurlarsın
Hayır bu yaşa kadar elime erkek eli değmedi yapmak istemem. İlla yapıcam derse başkalarıyla yapsın biz evlenene kadar
O da yanlış bir yaklaşım. Neden? Bir erkek başka kadınlara gidince yarın seninle evlendikten sonra onlar ile seni kıyaslayacak yatakta ve onlar gibi tatmin olmadığı için senden evlendikten sonra tatmin duygusunu gidermek için yine gitmeye devam edebilir. O yüzden yerinde olsam yasak koyardım. Seven insan sevdiğini bekler gidip de başka kadınların koynuna girmez. Yasak koy ki aklı sende olsun başka bedenlerde değil. Sen böyle serbest bırakırsan karı kız sayfalarını evlilik hayatı boyunca da sürdürecek. Bu sözümü unutma.
Doğru diyorsun ama beni zorlarsa saygı duymazsa vee ben hala vazgeçmezsem mecbur 😢
Dünyada tek erkek o değil. Helal yoldan dene evliliği haram yoldan değil.
https://youtu.be/H_iYmGeYAXY
Peki teşekkür ederim
Rica ederim
Merhaba, bence aranızdaki yaş farkı çok fazla değil yani 6 yaş ne az, ne fazla yani ideal diyebileceğimiz bir yaş aralığı. Tabii ki o tarz kişileri de beğenebilir ama beğenmesinin altında yatan neden kaçamak yapmak falan mı yani çapkınlık yapmak mı eğer böyleyse tabii ki sıkıntılı bir şey bu. Zamanla tanımaya çalışın ama yine de onu kendisine arkadaş olarak bir şans verin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Teşekkür ederim umarım güzel olur sonu 🌺💗
Rica ederim. İnşallah :)
Normal hani normal olmayan şu hayatına girmeden bunları düşünüyor olman bence. Çünkü sana ilgisi var hayatında değilsin ve hayatında olmayan biri için hiç bir erkek hayatını değiştirmez ben değiştirmem mesela. Mesela senle iken hayatında iken bu dediğin şeyleri yapmış olsaydı işte o zaman anormal diyebilirdim bu arada bende Adanalıyım :)
Teşekkür ederim haklısınız. Ama bir ilişkiye başlama fikri var aklınızda farzedelim, ne zaman bırakırsınız bu tarz şeyleri
Cevap
31Cevap
Ya biraz sıkıntılı bir durum çünkü yaş olarak 25 demek bir erkeğin daha kişiliğinin oturmadığınin ve ne istediğini bilmediği mantıklı kararlar veremeyecegi bir yaştır birlikte olsanızda o kişi bu sorumluluktan bağlılıktan özgürlüğünün kısıtlanması dan dolayı sıkılır buda gel gitli bir ilişki yasamana sebeb olur bu süreçte seni yorar
Teşekkür ederim 💗🌺😌
Kesinlikle normal değil. Önüne gelen, tanımadığı kızların, kadınların paylaşımları beğenmesi ve yine bu kişileri takip etmesi güvenilmez ve çapkın biri olduğunu gösterir. Böyle birinden ne güven ne de sadakat bekleyebilirsin. Bence böyle biriyle ileriye dönük birtakım hayaller kurma, beklenti içine de girme. Yoksa üzülen taraf sen olursun.
Teşekkür ederim
6 yaş fark çok fazla. Sen istediğin kadar küçük gözük, erkeklerin birçoğu 25 yaşındayken olgun değildir. O çocuk hayatını yaşaması gereken yaşta. Gezip tozacak eğlenecek. Bu yüzden yaşıtlarına bakmalısın. Yapamazsın
Teşekkür ederim
Canimm 6 yaş çok fazla. 25 yaşında bir erkek ne ister bunu düşün.
Sen daha olgun birisin.
Hayata bakış acilariniz bile çok farklı.
Cook iyi düşün
Teşekkür ederim
Adanalısı mersinlisi yok karakterlisi var yani karakterli ise ciddi ilişki insanıdır değilse heyecan arayan bir ergendir.
Teşekkür ederim
Memlekete göre mi bunun tahlilini yapacağız şekerim
Ne bileyim merak işte
Adana dürüm yerken seni seviyorum diyorsa doğrudur.
Arkadaşlar ile birlikte çay içtik daha dürüm yiyemedik 😂
Enrique İglesias çok yakışıklı..
İlgisi olabilir, sadece flört olarak.
Teşekkür ederim canım
Anlayamayız adanalılar Allah'a emanet benden uzak olsun bir daha bulaşmam
Neler yaşattı sana
Nasıl yanii bir kaç davranışını söyler misin
Adanali Ronaldo'nun resmini koysan daha mantikli olurdu. d
Ahhahahha
Evet normal. Senle sevgili olcak gozu hep baskasinda olcak. Bide kucuk diyosun cocjkmu avutacaksin
Ahahhaha ya ne alakası var hiç mi duygusu olmaz bir erkeğin 😄
Kadınlara düşkün biriyse uzak dur ondan fayda gelmez
Teşekkür ederim 👍
Sana direk acılı dürüm yedirmek istemiyorsa ciddi düşünüyordur
Henüz demedi 😆
Bazı dürümlerin geri dönüşü yoktur dikkat et😂😂
Ya o öyle şey yapmaz bana
😁
Seni gunesten korumak icin güneşe 1 el ates etmek suretiyle etkisiz hale getiriyorsa ciddi iliski istiyordur.
Adana da yaşamıyoruz 😂😂
Buluşmaya şalgamla geliyorsa ciddi düşünuyordur çiçekle geliyorsa gönül eğlendiriyordur
Niyeti farklı eline koluna sağına soluna dikkat et hayır gelmez benden söylemesi
seni kebapçıya götürür kız😉😉😉
bir adanali icin kebap mahremdir
Ahhahah götürsün seve seve
Memleket değil karekter önemli ablacım sev gitsin ne olacak sanki
Merak ediyorum herşeyi kültür farklı kadına bakış açısı nedir vs
E knka bende şu an kültür farkı olan biri ile ilişkim var İnan çok eğlenceli yeni terimler yeni yemekler vb şeyler öğreniyorsun çok iyi bişi bence
Çok takılma seviyorsan yaşça küçük olmasınıda umursama çünkü bende 1 yaş küçüğüm zevkli bir ilişki oluyor iki tarafta ne istediğini biliyorsa
Ona aşığım yaşımda umrumda değil. Aşamayacağımız bir farklılık olmasın yeter. Adana çok komik zaten şivesi vs öğrenecek çok şey var dediğin gibi 😂
Eğlenceli olur ama karşındakinden de emin ol kendinden de 🙏 la bide senin yaş kaç böyle yaş umarımda değil falan dedim 6-8 yaş fark yok dimi 😂
6 yaş var 😂 ama ben ondan küçük duruyorum. Anormal genç gösteriyorum ben
Valla o zaman yaş sadece bir sayı diyelim ya 😂 birbirinizden eminseniz sıkıntı yok ama kendinizden emin olun 🙏 bence böyle
Teşekkür ederim yorumun için 🌺💗
Rica ederiiim 🥰🥰 bişiyi çok merak ettim beraber bir fotiniz falan varsa bakabilir miyim? Bu hayat enerji yüksek bir ilişki nasıl görülüyor diye
Ayyy yok tanıdık çıkar 😌😆🙈 ama şöyle söyliyim orta boylu kilosu idael esmer kirli sakallı beni var gözleri küçük karizmatik
Burada paylaşma 😂 özelden mesaj olarak demek istedim
Yok sende tanıyabilirsin 🙈🤭🤭
Ergen kafası
Sagdanngidene bakar soldan gidene de
Yaşı küçük olduğu için normal.
Pek birsey beklememek gerek.
25 yaşında 😢
Aynı kurumda çalışıyoruz engellesem de görüşeceğiz. sosyal medyadan engelleyecek bir rahatsızlık vermedi. Teşekkür ederim tavsiyen için
@bay_33 olabilir
Adanalisi ankaralisi İstanbullusu olmaz bunun sen nerdesin o nerde sen kaç yaşındasın o kaç yaşında küçük demişsin ergense normal begenir zaten
Aynı şehirdeyiz aynı ilçede yaşıyoruz iş yerlerimiz bağlantılı o şekilde tanıştık. Aramızda 6 yaş var ben 31
Senden önce mi begenmis sonra min
İlk başta benden çekiniyordu hiç bakmıyordu kaçıyordu resmen, karakteri huyu suyu böyle diye düşündüm. Sonra baktım çocuk rahat biri, sadece bana karşı böyle gözlerime bakamıyor. Benden hoşlandığını düşünmeye başladım böyle olunca benim de ilgim ona karşı oluşmaya başladı
E o zaman önemli mi sosyal medyada kimi beğendiği naptigi hangi videoları izledigi
Sonuçta genç biraz da istekli anladığım kadarıyla, bir ilişki yede başlamadık henüz, ama korkuyırum beni de kullanmak için böyle yaklaşır mı? Sonra kendime bakıyorum ben öyle bir kız değilim o da bunun farkında
O o şekilde belli olmaz. Sizin aranızdaki çekimle belli olur. Kullanmak için yaklastiysa zarar görürsün. Gerçi senin bakış acinda önemli tabi
Beni tanıyor. Öyle erkeklere takılan biri değilim. Bana bu kötülüğü yapar mı?
Bilemedim valla. Yapmaz öyle birisi olduğunu biliyorsa ama sonuçta ilişki yaşayınca illaki o dürtüler olacak. Sen her sana yanaştı zaman veya öyle bişey yaşayınca aklına bunlar gelecek o zaman baştan kaybediyosun
Evet, madem öyle yaklaşacak benden alamayacağını biliyor. Baştan yaklaşmaz. Bence oda beklemiyordu bana aşık oldu o yüzden napacağını bilmiyor 😂
Olabilir tâbi sana aşık olmussa bide yaş problemin çıkacak onu da düşün
Offf inşallah sorun olmaz
Olur olur. boş ver yaşıtlarına bak sen bence
Yaaa
Başka çare var mı?
Onu seviyorum
Keşke sevmek herşeyi halletse
😢😢😢
Üzülme üzülme
Üzülüyorum çünkü ilk kez bir erkekten hoşlandım
Nasıl ilkkez
İlk, kimseden hoşlanmadım sevgilim olmadı
Beğendiği videolar mi takıldı kafana
350 kişi takip ediyor aslında çoğu tanıdığı insanlar. Kız dans ediyor böyle değer verilecek tip değil belki bir gece takılmak için hesabında tutuyor. Çünkü duydum yatıyormuş kızlarla. Aklıma o geldi acaba sosyal medyadan mı buluyor diye. Kıskandım ister istemez
Hayatında değil o kısma karisamazsin. İstedigiyle takılır
Evet oda doğru henüz sevgili değiliz
O zaman takılma
Severken zorr 😂
Akışına bırak 😂
Öyle yapıcam mecburen 😂
Ne konuştuk surdan ya 😂
Aynen konu Adanalım olunca 😂😂😂🤭🤭🤭🤭
Mesaj atsan daha kısa sürerdi emin ol 😂
Evet 🤭😂
Mesaj at bari 😂
Ya şırdan ya ben de, seni tercih ediyorsa seviyordur.
Ahahhaha ya alkol ya ben diyeyim
adam eğer profildeki kişinink kendi olduğunu söylediyse ağır tşak geçmiş senle
Yok benziyor diye paylaştım dünya gözüyle gördüm sosyal medyadan tanışmadık 😄
Şalgam suyu içişinden belli olur ciddi ilişki isteyip istemedigi
Artık burç bitti ile göre mi yaklaşıyoruz manitlere:))
Aynen ahhaha
Adana da tek bir erkek yok, 1.137.455 farklı erkek var farkındasın değil mi?
Evet farkındayım 😄
Bu resimdeki Enrique Iglesias değil mi? :)
Evet
Adanalı bir erkek sorusuna da Enriqueyi koymazsın ama ya
Koyulur çünkü yakışıklılar 😂
Ciddi ilişki isteyenden uzak durmak lazım zaten. İlişki istenir mi ya? Biri vardır ve ona duygularına bağlı olarak gelişir ilişkinin yoğunluğu.
Hımm
İnsan evladı o da. Sevebilir yani.
Teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim.
Bu enrico değil mi 🤔
Evet
adanalıdan uzak dur aldatıyorlar
Kız senin ki de mi Adanalıydı
evet ikisi de aldattı çok sempatikler ama aldatıyorlar🥺
Yaaa üzüldüm Adanalılar çok tatlı ama ya
çok tatlılar işte cidden ama bilmiyorum bana mı denk geldi aldatıldım ikisi de adanaliydi
Nasıl ayrılırken ne dedi
ben yapamıyorum diyip ayrıldı
ikincisi de ailesini bahane edip ayrıldı
üst üste geldi çok zor dönemler geçirdim o yüzden artık adanalilar uzak dursun dxdndnd
Vay arkadaş ya vefasızlar 😢😆
adanalı olmasından anlamayız herhalde
Ne içinn sana baktığını bilemezsin ki
Adanalı olduğundan anlarsınız.
Gözü her yerde demek ki boş ver
Seni kebap yemeye davet ederse
İnşallah 😂😂
adanalı erkek enrique iglesias
Gerçek ismi Emre İgloyapan.
Kız benziyor diye koydum 😄
@CptSimonRiley ahahaha yaaa dalga geçmiyim 😂
Adanalıdan hayır mı gelir
Biraz hareketli ve alkol kullanıyor ama çok masum yüzü 😂
Aşk gözünü kör etmiş ondandır 😂
Ahaha olabilir beni de ağına düşürdü 😂
Karı kız düşkünğ
Ahahaha olabilir evet
Kaşlarından anlarsın ne kadar ciddi olduğunu
Nasıl olmalı kaşları 😂
Çatık bakmıyor ahahaha
Konunun uzmanıyım canım
Evet alalım görüş ve önerilerinizi ☺️
Adanalı insan değil mi dkfkg
İnsan da farklı insanlar 😂
Cebindeki son 50 kuruşu verirse istiyordur
Ahahhaha 😂
Enrique iglesias adanalı mı ne alaka
Çok alaka
Adanalı olduğunu neden katıyorsun onu anlamadım
Çünkü öyle
Neden? adanalılar insan değil mi ki?
İnsan datlu insanlar
Çünkü onları merak ediyorum
Merak ederim ben
ciddi ilişki ne?
Evlenmek ileride anlaşırsak
Adanalı olunca ne oluyor 😀
Datlu oluyor
Babba derse ciddidir.
Yaa off 😆😆😂😂😂
şırdan ısmarladıysa tamamdır
Henüz ısmarlamadı 😂
karı kıza bakandan adam olmaz
Peki
Erkeğin Adanalısi Konyalısi mi var erkek erkektir
Orası öyle tabii
İlişkiniz ne kadar süredir devam ediyor bilmiyorum ama en az 6 ay geçmesi gerek birde onu bunu takip ediyorsa ondan bişey olmaz
Biraz daha zaman vermem gerekiyor. Daha ciddi başlamadım
Paylaşımda önemli
Paylaşım arada yapar çok nadir
Paylaşım dan ne anladın bilmiyorum ama birlikte vakit geçirmek biseyler paylaşmayı kastettim
Şu an o dereceye gelmedik
Adanalı diye enrique iglesias ı koymuş 🤣
Kıskanmayın 😂
Yok kıskanmıyorum da enrique ile Adana ne alaka. Ben bu yaşıma geldim hiç enrique ye benzeyen bir Adanalı görmedim 😅
Ben gördüm ahahhaa
erkekler öyle zaten ya takılma ona
Sosyal medyadaki kızlar mevzuna mı takılmıyım
evet hepimiz bakıyoruz zaten
Yanii bunları beğenip baksada veya yatsa bile evlenmek için ciddi düşündüğü bir kız olabilir mi aklında bir erkeğin
Sen kaç yaşındasındasın o kaç yaşında
O 25 ben 31
İle göre değişiklik mi gösteriyor
Ben inanıyorum insanlar belli kültür ve terbiye ile yetişir bakış açısını ele verebilir.
Olabişir istisnalarda çıkabilir ön yargılı yaklaşmamak gerek ile göre ama yine de sen bilirsin kankss
Ben de erzincanlıyım yörenin kızları gibi değilim ama yemek kültürüm aile kültürüm aynı 😄. Teşekkür ederim yorum için
Rica ederim bak aslında sorunum cevabını kendin verdin kendini geliştirmekle alakalı bir şey 😂
🙈🙈🙈🙈😂😂😂
Adanalıyız Allah'ın adamıyız
Siz nerelisiniz ve ilgi alanlarınız uyuyor mu.
Ben Erzincanlıyım. Ama Bursada da büyüdüm. Aynı mesleğimiz ama o kadar yakından tanımıyorum ilgi alanlarını vs
Değerli hemşerim frekans uymuşsa iyi olur. Sonuçta bu siteden insanı karpuz 🍉 gibi önceden içini açıp bakıp tavsiye edemiyoruz.
Teşekkür ederim
adanali seni kebap yemege gotiruyosa ciddidir
Götürür yakında 😂
Normal. Erkek videosu beğenseydi sıkıntı.
Doğru 😂😂😂
Uzak dur bence
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?