Güncellemeler
+1 yıl
hoslaniyorum asik degilim
Güncellemeler
+1 yıl
heeeyyy
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya gercekten baglanmamak icin elimden geleni yaptım ama karsımdaki kisi beni sadece o sebeple kullanmadıgı icin, kafamı karıstırıyor yani o da hoslaniyor gibi ama bilemiyorum saf bi sevgi de degil iste. Delirdim gercekten en ufak sorunda ona kosuyorum kafam dagılıyor yaptıgımızda. 2-3 yas daha buyuk olsaydim ham. İle kalirdim of delirdim yemin ederim iyice ya ne yapmalıyım sizce hic iyi degilşm hayatımdaki her sey de yolunda valla istedigim her sey oluyo bi buna takıldım bf ters cevirin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bağlanma hata ediyorsun knk başka birini bulmaya başla
hayır iliski de istemiyorum, hayatımdaki konumu da onemli degil o bana cok iyi geliyor sorunlarımdan uzaklasiyorum onunla olunca bana piyasanın en iyi ilacından cok daha iyi geliyor
Aşk bu
hayır aşk değil takıntı ya da hoslanti
Yok aşk
nerden cıkardın
Çünkü söylediklerin aşk
degil
Detaylı anlar
Anlat
ya bak, her bulusmada yapıyoruz ve zorlamıyor beni yani, ben de istiyorum. Ve bana iyi geliyor anladın mı tum sure boyunca her seyden uzaklasiyorum kafam dagılıyor ve bu bana iyi geldigi icin hep istiyorum onu, o da beni istiyo yani onsuz bi hayt dusunemiyorum bile ben (uzun iliskimi unutmam bile 2 gun surmustu bu cocuksuz yapamam ama)
Cinsellikten kaynaklanıyor bu bağlılık sanırım çocuk iyi beceriyor
bilemiyorum onun dısında da yapmadan once baya hoslaniyordum ondan
İstersen yaz detaylı sorular sorucam
cano baglanma uzulursun
bebiko delirdim ben
kanka daha cok kapılmadn bıan once uzaklasman lazım
askim gercekten uzaklasamam bana cok iyi geliyor en ufak sorunumda ona kosuyorum ilac gibi geliyo yani hayatimdaki yeri ne olursa olsun hayatımda kalsın istiyorum
konusma sıklıgınızz ne duzeyde belkı onunda sana karsı hıslerı vardır
ya eve gecince yaz diyo mesela, eve gittimde deprem olmustu korkma deprem olmus falan dedi banaa, dısarı cıktıgımda ona haber vermezsen teip atiyor ama bana kıyamayıp teibi geri cekiyo, kıskanıyo ama belli etmiyo mesela ama bf iz anladın mıı
bence bos degıl sana karsıı bos olsa neden bu sekılde davransın
onun hayatnda bırısı var mı
hayır hayatında birisi yok ama bana karsı hisleri olsa bile biz sadece bundan ibaretiz yani bf olarak kalırız
bilemezsin belkı aska donusur aranızdakı sey
suanlik zor gibii
Bağlanma boşuna sebebi belli sonuçta
ne sebebi
Sebebi fb adam işini görüyor işte
ben de görüyorum işimi
işte bunu iş olarak gör diyorum bağlanma durduk yere
öyle yapıcam mecbur
Bence de illaki biri çıkar karşına hem fb hem sevgilin olur belkide evlenirsin acele etme gün doğmadan neler doğar kız
baska birini istemiyorum ama suanlık
canım şu an lik isteniyorsun ileride illaki olacak birisi şu an ki düşüncen le ilerleyen zamanki dusuncen illaki değişecek