Bencil olmadan, karşındakini düşünerek hareket etmek gibi mesela 🤔

Bencil olmadan, karşındakini düşünerek hareket etmek gibi mesela 🤔
Evet sevmeyi genel anlamda becerebiliyorum ama maalesef hayatımda daha önce kimseyi sevmedim bu yüzden de biraz mutsuzum. ama sevseydim gerçekten tam severim. yani benim için birisini sevmek her zaman için mutlu olmak yani onu mutlu etmek demektir. bu yüzden de tabi ki sevmeyi becerebiliyorum hatta güzel seviyorum. ama günümüzde insanlar maalesef sevmeyi bilmiyorlar yani yalan söylüyorlar ya da güvenmiyorlar sevdiklerine bu yüzden ben sevseydim gerçekten severdim benim için sevgi birini sevmek aşık olmak çok güzel bir duygudur çünkü. aynı zamanda sevmek karşında ki kişiye değer vermek demektir bu yüzden de her zaman için seviyorum
Kendine objektif bakmayı becerebilir misin? Çok çabuk sinirleniyor olabilir misin? Karşı tarafın açıklarını aramaktan iyi vakit geçirmeyi ihmal etmiş olabilir misin? Seninle eğlenebiliyor mu? Kendini hiç onun yerine koydun mu? Ya da en son sözünü kesmeden, odağını dağıtmadan sadece onu ne zaman dinledin? Gerçek anlamda ne zaman nasılsın? diye sordun sırf merak ettiğin için? Sahip olmayı istediğin insana ne kadar benziyorsun?
Ben haklıyım, sen haksızsın.
Ben iyiyim, sen kötüsün.
Ben doğruyum, sen yanlışsın.
Bazen öyle durumlar yaşanır ki iki taraf da kendi açısından son derece haklıdır, gel gör ki birbirlerine öbür tarafın haksız olduğunu ispatlamaya çalışmaktan kendilerini açıklamaya zahmet etmezler. Bayılıyoruz değil mi karşı tarafı çürütmeye? Böylece kendimiz daha zeki, daha akıllı, daha iyi olabiliyoruz.
Yaptım, yaptım da... Beni öyle seven olmadı... Hayatımı boşa geçirdiğimi, harcadığımı düşünüyorum ve bu içimi acıtıyor. Tövbe ettim birini sevmeye, yeminliyim ölene kadar asla ve asla bir kadını sevmemeye... Çocuklarım ve köpeğim var, yeter bana...
Böyle sevebilen insan sayısı tükeniyor emin ol, bazen tövbe etmek en mantıklısı
Vallahi de, billahi de kapattım kendimi ilişkilere. En fazla bol gülmeli, eğlenmeli, rakı sofrasında memleketi kurtarmalı arkadaşlık olur, ötesi olmaz benim için...
Cevap
12Cevap
Becermesine beceririmde kendimi sevmekle meşgulüm artık...
Gerçek anlamda sevdikte ne oldu canları cehenneme bu saatten sonra...😄
Karşı taraf izin verdikçe
Sevgiye boğabilirim
Şaşırır kalır ama nerdee
Aşkta şans yok bebeğim 😃
Haha 😅🍓
Herkes kendine o kadar odaklı ki kimsenin sevebileceğini sanmiorum gerçek anlamda.. Anne - cocuk ilişkisi ayrı.
Sevilmeye değer kadın veya erkek bulmak zor.
Her gelen sevmek, sevilmek duygusunu törpülüyor insanın.
Ben beceriyorum da değerini bilen çıkmıyor. Herkesin gözü dışarda.
Donem bu sekilde sevebilen insanlar icin uygun degil bana kalirsa.
Sevmiştim ben bi kere ya ama gereksiz. Değen birilerini sevmek lazım.
Sanırım ne ben gerçekten sevebildim ne de beni gerçekten sevebilen oldu.
Güzel seviyoruz ama sevecek biri yok daha yanımızda.
tam anlamda layığıyla sevebiliyorum diyemem cunki sevmenin gerçek Bi ustası yok
Bazen sevdiğimi düşünsem de, aslında kendimden pek fedakarlık yapmadığım geldikçe aklıma beceremiyormuşum gibi geliyor. 👀
Hayvanları gerçekten sevmeyi becerebiliyorum. İnsanlarda denemedim daha önce
Kesinlikle beni hak edecek adamı bulsam her şeyim olur en mutlu adamı yapmalıyım onu hem yatakta hem evde hem yemekte hem çocuk için ailesi için
Hayatımda değer verdiğim bütün insanları olabildiğince zararsız ve beklentisiz bir şekilde sevmeye çalışıyorum.
Adamın dediğine göre sevmişim zamanında gerçekten. Ama o değerini bilemedi
Gerçek anlamda hiç sevilmedim ki sevmeyi bileyim
Sevmeyi bilen biriydim artık bilmiyorum
Ziyan olmasın harcamayalım
Maalesef ben bencil bir insanım.
Becerebilirim ama şu an için tercih etmiyorum
Az ama öz sevebiliyorum..
Insan gibi kadin yok ki sevelim
He öyle seveyimda ağzıma sıcs*ınlar 😂
Evet beceriyorum oyle duusnuyorum
Kesinlikle çok da güzel sevebilen biriyim
Beceremiyorum