Ben kocam iştykenn evi terk edeceğim. Babamin evine döneceğim. Çünkü eşimin birasından bıktım. Her gün bira alıyor, içiyor. Bende kutuları topluyorum. Evde bir çuval dolusu bira kutusu var. Hurdaciya veririz diye biriktirdim. Benimde üniversitem kaldı. Sınıf öğretmenliği okuyordum. Son sınıfı bitiremedim evlendim maalesef. Üniversiteye gitmemi de istemiyor. Ailem de okulu bitirdim biliyor. Eşimin bira içtiğini bilmiyor. Herseyi anlatacağım gidince. İnşallah ters tepki vermezler. Okulu bitiremedim evlendim diye kızarlar. Bir işe girip para kazanırım. EYLÜLDE OKULUMA giderim. Eşim ben evi terk ettiğimi öğrenince o da annesinin yanına gider. Ama pişman olur muyum diye duşünmekten stres oldum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılElbette ki kendini kurtar ondan, en doğrusunu yaparsın. Keşke önce okulunu bitirip, mesleğini eline alıp ve bir yıl çalışma hayatı içinde olduktan sonra evlenseydin, daha kolay olurdu her şey senin için lakin yine de geç değil.
Sana zarar vermez değil mi? Sonuçta içki içen birisi, terkedilmeyi hazmedemediği için başına bela olmaz değil mi, ailenin başına bela olmaz değil mi? Hemen telefonuna lütfen Kades uygulamasını indir, hatta annen de Kades uygulamasını indirsin ve mümkünse baban da Kades uygulamasını indirsin (erkekler indirebilir mi bilemiyorum ama)
Lütfen dikkatli olun, kaç kadın eski eşi tarafından darp ediliyor, öldürülüyor, yüzüne kezzap atılıyor. Rabbim seni korusun, üzerinde baskı olsun diye yazmıyorum bunları, öyle kolay da değil zarar vermek lakin işte dikkat edin. Boşanman en doğru karar kesinlikle, mümkünse yolunuzu, izinizi kaybettirin.
Evlilik işte bunun için de çok mühim, boşanmak da oluyor evliliğin içinde ve kişi sağlıklı bir şekilde ayrılık yaşayacağı kişiyi almalı hayatına, bu da ince bir ayrıntı.
Dilerim hep mutlu olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Telefonuma uygulama indirebilecegim telefonum bile yok. Benim telefonumu o kullanıyor. Eltim bana kullanmadığı telefonunu verecek ona yüklerim. Ama zannetmiyorum peşimden geleceğini
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt terk etmeyi düşünmeden önce oturup konuşmayı ve orta yol bulup bir şekilde evliliğinizi yoluna sokmayı denemişsinizdir diye düşünüyorum. Yapmadıysanız yapın.
Kızlarını zorla evlendiren ailelerin bile birçoğu kızları geri dönüp geldiğinde ne olursa olsun onlara kucak açıyor. Ailen ilk başta sana şefkatle evinin kapısı açıp yanında olacaktır ancak sonradan okulu bitirmemen başta olmak üzere arada kızmalar, ufak sitemlerde bulunavilir. Bunları da göz ardı etmekten başka bir çare yok.
Eşin artık kendisini düzeltmediği için gittiğini ankayıp bin pişman olup özür dileyerek geri dönmenş isteyecektir. Son karar senin00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Pişman olur muyum derken zaten şu an çok mutlu giden bir evliliğin yok ki yani senin pişman olmanı gerektirecek ne var burada hiçbir şey yok benim anladığım kadarıyla evet bir hata yapmışsın ama bu hatayı devam ettirmek zorunda değilsin zararın neresinden dönersen kar ailenle konuş düzgün bir şekilde evi terk etmek yerine eşinle de konuşabilirsin belki öyleyse daha doğru olur bilmiyorum nasıl bir tepki vereceğini ama ama ailene anlat ve okuluna devam et
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bu çok kötü bir hayat zaten daha ne kadar batabilir ki hayatınız? Bunun da beteri varsa yani hiç yaşamayalım o zaman hepimiz ölelim. Bu yaşadığınız durumu en dip olarak görüyorum şahsen. O yüzden pişman olmayın, olmamalısınız da zaten. Böyle biriyle hayatınızın geri kalanını bu şekilde devam ettirmemelisiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
01 Yorumla- +1 yıl
Evet orası öyle ama beni düşünüyor, seviyor, beni kötü niyetli insanların elinden kurtardı sahip çıktı. Ama okuluma gitmemi istemiyor. Böyle de hayat geçmez
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bir şey yapmaz terk edin
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağım
+1 yılEşin belli alkolik ve yaşın genç umarım çocukta yoktur ondan ayrıl çünkü ileride arkadaşlarını eve getirip içki masası kurup sana hizmet ettirebilir işin kötüsü arkadaşlarına seni kötü niyetle kullandırabilir bizim komşu bunu yaşadı herkes uyarmasına rağmen ayrıl demesine rağmen o yüzden ayrıl şundan ve yoluna bakma , pişman olursan o senin akılsızlığın olur...
03 Yorumla- +1 yıl
Çocuk yok. Zaten hizmet ettiriyor. Buz getir, bira getir. Bıktım. Çay içmeye çagırıyor ustasını. Herkes bana ayrıl diyor. Çoğunluk bunu diyorsa haklılar.. Ben sadece annemzbabam ne tepki verir diye korkuyorum.
- +1 yıl
Anne baban gerçekten anne babaysa destek verir he vermezse güçlü olup ayrılmalısın
- +1 yıl
Babam zaten evde durmuyor. Balıkda kışın. Şubat sonu işi bitiyor. Annem daha çok evde o da işe gider yakında. En iyisi aileme anlatmak
Pişman olmazsın git ailenin yanına sonrada boşanma davası aç ve kurtul bu ayyaştan. hayat geçmez bununla hergün içilmez. git üniversitenide oku öğretmen ol ne güzel ilerde içki içmeyen birini bulur evlenir yine yuva kurarsın. çocuk yoksa çok şanslısın. terk et ve sakın geri dönme pişman da olma...
11 Yorumla- +1 yıl
Eltim de diyor abisi olmasına rağmen sen olmasan ben onu eve sokmam diyor. Her gün içki içilmez. Mangal yaparsın haftada bir icersin diyor. Bunun gibi her gün içilmez diyor. Çocuk yok. Zaten beraber olmuyoruz bir yıldır. Terk edeceğim ailem de umarım beni anlar. Babam biraz laf sokar, söylenir. O eski kafalı, annem ise beni anlar. Gidecegim. Eltim ben götürürüm seni dedi.
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Güzelim fıstık gibi mesleğini eline al diplomanı al atan evliliğe öyle devam er edam içkici ise tedavi olsun adam olursa devam edersin ne demek o kadar okumuşsun bir yıl için bırak okumayı demeye hakkı yok. Sen kendin için okuyacaksın yarın eş de olur giderse öğretmenlik yaparak ayakların üstünde kalırsın adam mantıklı düsunmesini bilmiyorki okulunu bitirmeni istemiyor. Dediğini yap
00 Yorumla
+1 yılAyıp yahu. Bi evlilik bu kadar kolay mı kestirilip atılır? Hayat arkadaşım dediğin insan o kadar anı paylaştığın bir evlilik sürdürdügün adam en azından kaşına alıp da ben mutsuzum yapamıyorum boşanmak ve eğitimime devam etmek istiyorum diyemeyeceğin kadar hiç ve önemsiz mi gözünde? Karşılıklı konuşmadan evden gidilir mi?
00 Yorumla
+1 yılSen esir hayatı yaşıyormuşsun kardeşim. Şimdiye kadar katlanman hata olmus. Sen değil ama o pişman olacak bu kesin. Ailen kızsada affeder kucak açarlar. Yasınız da genç, üniversiteye devam edin. Atanın ve faydalı çocuklar yetiştirin😊
14 Yorumla- +1 yıl
İki yıl köyde esir hayatı yaşadım. Bu sene taşındık başka şehre iki insan gördüm. Ama içkisi bitmiyor. Ailem beni anlar. Oyle yapacağım. Daha fazla bununla beklersen ne okulu bitirebilir ne bişey.2 yıl zaman kaybı yaşadım bununla. Evlenmeden önce. Evleneli 11 ay oldu
- +1 yıl
Keşke hiç heveslenip evlenmeseydin ama daha gençsin. Üstesinden geleceğine sende inan, ayrılmak istediğini söylesen kabul etmeyip zor kullanabilir. Direk ailenin yanında güvende olursun
- +1 yıl
Evlenince hayatım daha güzel olur sandım. İşte cahillik. Bekarken daha güzeldi. Direk kaçacağım.
- +1 yıl
Allaha emanet ol
+1 yılPişman olacağın bir evlilik gibi görünmüyor. Zararın neresinden dönsen kâr.
00 YorumlaRahatsız olduğun konular hakkında konuşmana rağmen kendini hala değiştirmemişse ayrıldığın için asla pişman olmazsın. Sonuçta gereken her şeyi yapmışsın ve o değişmeyi tercih etmemiş. Böyle biriyle geçirdiğin her saat boşadır.
01 Yorumla- +1 yıl
Yok hiçbir şekilde birayı bırakmıyor. Bıktım ben içkisini mi çekicem ömür boyu. Sarhoş falan olmuyor zaten ama bıktım
Kendine bence bir sor
Benim sevdiğim adam bunu
Beni gerçekten seven adam bumu
Evliliğinizi yürütmek için kim daha fazla çabalıyor
Ailenize gelince hiçbir zaman yalan söylemeyin
Gerçek er ya da geç ortaya çıkar
Aileniz sizin kötülüğünüzü istemez01 Yorumla- +1 yıl
Eşim daha çok çabaliyor her gün işe giddip geliyor. Benim için başka memlekete geldik borca girdikAma biradan eksik kalmiyor
+1 yılAdam sana şiddet uyguluyor mu? Seni aç bırakıyor mu? Evlendiğinde içtiğini bilmiyormuydun? Evlenmek için okulu bırakırken bugünleri neden düşünmedin...
Neyse bu rahatsızlığını ona söyledin mi?011 Yorumla- +1 yıl
Şiddeti yok. Bana istediğimi alıyor. Beni aç bırakmaz. Bana ilgili sadece birasından bıktım. Birayı hayatta bırakmaz. Evlenmeden önce de içiyordu. Aptallık ettim işte evlendim. Beni belalı eski sevgilimden kurtardı. Ama bunaldım evlilikten birasından
- +1 yıl
Daha ne istiyorsun. Eşi böyle olsun her gün masasını ben kurarım diyen onca kadın tanıyorum. Biraz sabır...
- +1 yıl
Bu her gün bira içiyor ve bana güveni yok. Eltimle çay bahçesine gidiyoruz oturmaya. Her gün niye oraya gidiyorsunuz diyor. Ben uç yıldır enfeksiyon ile birlikte yaşıyoum. Bir türlü hastaneye gidemedik. İyi bir doktora
- +1 yıl
İlgisiz biriyse o ayrı. Birde bana da hoş gelmez ortamı çok düzgün olmayan bir yerde sevgilimin veya partnerimin oraya gidip takılması. Biraz sen ona ayak uydurmayı denesen mesela içmiyorsan bile otur yanına sohbet et. Sen onun yanından kaçtığın sürece o da senden uzaklaşıyor. Bir yere gidip oturmak istiyorsan onun önerilerini sor beraber gidelim diye. İlla içmek istiyorsa aile ile gidilebilinecek alkollü mekanlar var
- +1 yıl
Ya ben bira görünce tiksiniyorum artık. Ne alkollü mekanı. Benim yanımda götü, başı açık birini görse bakar. Hatta konuşmaya çalışır. Ben bunu bile bile çekiyorum. Kendime saygım kalmadı. Beni hiç yerine koyuyor. Marketteki kasiyerin popon bakıyor. Bıktım
- +1 yıl
Anladım birkaç bir şey soracaktım
- +1 yıl
Sor
- +1 yıl
Giyim tarzın nasıl
- +1 yıl
İyi normal
- +1 yıl
Takip edebilirmisin
- +1 yıl
Ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKacmak neden iliskini kurtarmaya calismak adam gibi konusmak varken , adam gibi konus iliskini kurtarmaya caliş , yemiyosa onun gtu terk et
02 Yorumla- +1 yıl
Konuşsam ne fayda birayı bırakmaz o
- +1 yıl
Insanlar konusarak hayvanlar koklasarak anlasir
+1 yılO mal kocan yüzünden olan vizede oluyor a.. K ya bunu okuyan kızlar tanıştığı erkeklere kan kusturuyor sonra ne biçim dünya
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Çok alaka
- +1 yıl
Sana ne oluyor
- +1 yıl
Tamam :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1dakika bile durma git. Babana annene anlat okula dön. Burnu sürtülsün. Sonra durumun bak gerekiyorsa boşa
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yapcam. Artik dayanamıyorum. Bavuluma eşyalarımı koyup işteyken gideceğim
- +1 yıl
Millet beni yanlış anlayacak bunun yüzünden. Zaten bişeyler gelmeden başıma gideceğim
- +1 yıl
Gideceğim. Gitmeden son kez eve bakıyorum onunla konuşuyorum. İçimi hüzün kaplıyor ama hem kendim için hem onun iyiliği için gideceğim. Ben gittikten sonra o ne yapacak? Evdeki eşyalari ikinci elciden almıştık. Ona verir. Ya da evde kalır çalışır
+1 yılkızım git uzak dur okulunu bitir sonra istersen deva et istemessen de ayrıl bi süre yanlızz takıl seversen evlenirsin
08 Yorumla- +1 yıl
Eve erkek de getirmişti. İçkii almışlardı. Herkes bunu söyledikten sonra kaç kurtul diyor. İlerde başıma bişey gelmeden. Eve gideceğim işe gireceğim. Para toplayıp seneye okuluma gideceğim.
- +1 yıl
bak daha kötü şeylerde gelebilir başına bu alkol vs. meseleleri kötüğdür. cinsel muhabbete kadar gider haberin olsun. var benim 1-2 duyduğum dikkat et kendine eve ei ile gelmeyen erkekten kork
- +1 yıl
Valla haklısın başıma neler gelir
- +1 yıl
biri vardı böyle karısını içirip yapmışlar ardaşıyla mahkemelik olmuşlar sonra kadın sonraları farketmiş , adam dövmüş hatta sen sarhoş ne yaptığını bilmiyosun diye.
benim arkadaşım bi evde takılmış böyle kızlı erkekli kızları tanıyor çocuk kızlar sarhoş olmuş çocuk şey demiş kızları değişmeli si*lim demiş arkdasım çocuğa si* git demiş. sevgilisini uyandırmış yüzünü yıkamış falan kendi evine götürmüş anlatmış falan.
böyle şeyler hayatta var o yüzden dikkat etmeni söylerim. belki arkadası sizi sarhoş edecek eşinden haberisz sana tecavüz edecek ya da eşin sarhoş olacak sana saldıracak sonra sen bişi diyemeyeceksin belki sonra devam edecek hep böyle sağlıksız seyler internette araştır bi çok şey var.
kızlara uyuşturucu verip istediğini yaptıranlar var. parasız kalıp eşini satan var ç. - +1 yıl
Ay çok kötü olmuş. Eşim tuvalete gider neler olur dimi? Ben herkes uyarıyor beni. Gidecegim
- +1 yıl
git !!
- +1 yıl
Gideceğim
- +1 yıl
beni takip etsene takipçim artsın sdgsdgvsdv
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de kesinlikle uzaklaş gerekirse boşanma davası bile açabilirsin. Ailen onlara doğruyu anlatmadığın için tabiki sana çıkışacaklar ancak unutma ki sen onların evladısın ve okulunu bitirmek istemeleri onların değil senin geleceğinin teminatı için istedikleri bir şeydi. Ailemiz ne olursa olsun arkamızdalar her zaman. Ayrıca mesleğimiz çok güzel. Bir an önce seni öğretmenler odasında görmek temennisi ile 🙏🍀
110 Yorumla- +1 yıl
Sende mi öğretmensin? Eşim bana diyor ki daha sen bana bakamıyorum çocuga mi bakcan diyor. Başın belaya girer diyor. Yapamayacagımı düşünüyor. Niye yapamayayım? Çocuk bu dikkatsizliğe gelmez diyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet sınıf öğretmeniyim. Seni manipüle edip vazgeçirmeye çalışıyor çünkü senin ondan her anlamda daha iyi bir nokta da olmanı istemiyor. Ayrıca öyle de bir yaparsın kiii. En kötü anında bile sana çipil çipil koşulsuz sevgi ile bakan masumları gördüğünde dertlerini unutuyorsun. 2 yıldır öğretmenlik yapıyorum ve başım belaya girmesin gireni de duymadım afaki bir şey yapmadığın sürece gayette güzel icra edersin mesleğini
- +1 yıl
Ben o zaman ondan üstün olacağım doğru. O yüzden yapamazsın diyor. Çocukların bazen nefes borusuna birşeyler kaçıyor ya onun gibi mesela. O zaman beceremezsem bişey olursa diye. Ama illa yardım isterim. Ne öğretmenisin?
Cevap sahibi+1 yılBu söylediklerin çok nadir olacak bir durum ayrıca okulda illa yardım edecek biri olur her zaman. Sınıf öğretmeniyim
- +1 yıl
Bende sınıf öğretmenliği okuyordum. Son senem kaldı. Muglada kaydım. Bu dönem uzaktan olmayacak galiba. Anca seneye gidebilirim. Nerde öğrrmensin? Kamuda mi?
Cevap sahibi+1 yılÜniversite ile iletişime geç belki yapabilirsin kaydını. Uzaktan daha kolay geçersin
Cevap sahibi+1 yılEvet kamudayım
- +1 yıl
Muğla aşırrı pahalı bir yer ve ben eski okulum sinopa geçmek istiyorum. Ders kaydımı yaptım. İnşallah uzaktan olur bu dönem.
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsınız. Uzaktan olacaktır muhtemelen. Başarılar dilerim 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım
+1 yılAilene doğruyu anlat zararın neresinden dönersen kardır bence
11 Yorumla- +1 yıl
Aileme gideceğim zaten pazar günü. Anneme anlatacağım üzülecek ama yapacak bişey yok.
+1 yılgit herşeyi yap aile evinde kal ne zaman istersen içini dokebilirsin danışabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misin konusalim
- +1 yıl
instadan yazsan olur mu
- +1 yıl
İnsta kullanmıyorum burada konussak
- +1 yıl
olur
+1 yılKanki bu nasıl bir amaçsız soru normal zamanda ayrıl
01 Yorumla- +1 yıl
Normal zamanda derken
+1 yılBöyle bir adamdan sakın çocuk yapma git hayatını kurtar.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne çocuğu çocuk yok. Birlikte olmuyoruz zaten
- +1 yıl
Neden birlikte olmuyorsunuz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç durma git hatta boşan okulunu bittir git öğretmen ol işini yap sonra evlenmek istiyorsan elli yüzü düzgün temiz biriyle evlen.
04 Yorumla- +1 yıl
Gitmek istiyorum başka çare yok.
Cevap sahibi+1 yılMesaj atar mısın
- +1 yıl
Xp yetersiz benim
Cevap sahibi+1 yılBenim attığım mesaja cevap verebiliyor musun
+1 yılAlkol varsa kumar varsa aldatma varsa o evlilik illaki biter... Sen bildiğini yap. Bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıle sen babana döncen o anasına gidicek sizin evde ortada kalacak eşyalarınıza nolacak
04 Yorumla- +1 yıl
Ev kiralık zaten. Eşyalarıda iki sokak ötede sporcu var ordan almıştık. Ona verir geri. Borcumuz var zaten bitmedi.
- +1 yıl
ozaman ayrıl içkici adamdan hayır gelmez
- +1 yıl
Ayrilcam zaten her gün iciyo bu
- +1 yıl
düşünme bile hemen ayrıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYazık etmişsin kendine. Yeni hayatın başarılar dilerim
02 Yorumla- +1 yıl
Ama hicbirsey için geç değil
- +1 yıl
Tabi ki değil. Daha çok gençsin hayatına kaldığın yerden devam et
Aileni bı adam için kandırmışsin kimse için aileni karşına alma en azından hatani çabuk fark ettin oku kendime yeni düzen kur kendi paran olsun kimseye katlanmak zorunda değilsin geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılEşini şikayet etmene gerek yok ki kimseye koca kadın olmuşsun istemiyorsan ayrıl içmesini istemiyorsan konuş okuluna devam etmek istiyorsan devam et hayatını bir kütüğe bağlama
00 Yorumla
+1 yılsen simdi ayrilmasan cocuk yaparsan cok pisman olursun icki icen ielrde seni döver delirdin mi hemen ayril oku calis kendien gel
01 Yorumla- +1 yıl
Gideceğim zaten istemiyorum onu
Sen bilirsin. Ne yapacağını sen daha iyi bilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu arayıp buluyorsunuz böyle tipleri gerçekten merak ediyorum
04 Yorumla- +1 yıl
kadinlar kabulediyor bu tip erkekleri alkohl olsun siddet olsun abaza sapik olsun ebn bile anlamiyorum bazen
- +1 yıl
@gizemlin28298228 o zaman madem buluyorlar şikeyet te etmeyecek
- +1 yıl
@gizemlin28298228 ağlayıp sızlamayacaklar
- +1 yıl
@gizemlin28298228 ne demişler arayan bulur iyisinide bulur kötüsünüde
+1 yılLütfen hemen bırak kocanı. Hiç iyi bir koca değil, planladığını hemen yapmalısın.
01 Yorumla- +1 yıl
Terk edeceğim zaten zamanı var. Onu bekliyorum. Ben zerre kadar sevmiyorum artık onu iğreniyorum hatta
+1 yılBence çok pişman olursun yaşanmış onca güzel gün var onu bira içmekten vazgeçtin bilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçmiyor
- +1 yıl
Ne dedin mi
+1 yılAileni zor duruma düşürme, ya gelir oraya hesap sorarsa seni zorla götürmeye çalışırsa olur mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bişey yapmaz. Ben gidince arkamdan geleceğini düşünmüyorum. O kendi annesinin yanına gider. Annesinin emekli maaşi onda zaten. Birde annesinin maaşi var. orada mangalini da yapıyordu. İcki de içiyordu. Yani benim gitmem ona da eve gitmesi için sebep olur.
Tam bi ikilem arasında kalmışsın terk etmekten ziyade içmemesi için ikna edemez misin
06 Yorumla- +1 yıl
İkna olmaz hayatta kendi dedi kaç kere biraya ara vercem diye ertesi gün gene aldi
- +1 yıl
Bana kendi diyor gidersen git ama benden yardım isteme ediyor. Ben senin için her gün işe gidiyorum.250 lira için çalışıyorum. Ben çitflikte o parayı oturduğum yerde buluyordum diyor. Sabah yorgun olsam da ise mecbur gidiyorum diyor.
- +1 yıl
O içer ama sarhoş olmaz kimseye de zarar vermez. Ama işe gidiyor yoruluyor ya eve gelince de bira alıp içiyor. Yorgunluguna iyi gelsin diye. Üstüne habire benden şikayetci. Evlenme hayatının hatasını yaparsın diyor herkese. Benim ruuhuma dokunan biri değil. O işten gelince TV bakar içki içer. Ortak bir aktivite yok kafa dengim değil.
Ay ayrıl bu ne abla alah sbir versn bı de ismini falan değiştir bulamasin ezel bayraktar yap yani
00 Yorumla
+1 yılZor bir karar bence, ondan önce oturup konuşmayı deneseniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yaşın gençken uğraşma
13 Yorumla- +1 yıl
Herkes diyor su gibisin, gençsin bu yaşta yazık etme kendine diyor.
- +1 yıl
yaani yaşlanınca pişman olursun
- +1 yıl
Kayınvalidemin kocası da kayınpederim rahmetli o da öyle imiş. Kayınvalidem katlanmış her şeyine. Ben gidersem onun başina gidecek eşim ondan düzelir düzelir diyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak istersen burdayim
01 Yorumla- +1 yıl
Yazarsan olur
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Valla yazık sana. Eski sorularını da okudum
05 Yorumla- +1 yıl
Niye yazık keşke ölsem de kurtulsam
- +1 yıl
Hata yaptım olamaz mı
+1 yılGitmeden önce eşinle konuşsan daha doğru değil mi
02 Yorumla- +1 yıl
Konuşsam ne olacak. Git diyor zaten isstiyosan
- +1 yıl
O zaman başka
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ayyaş bi adamla kaldığın için mi pişman olacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
Yok. Annem babam bana kızar da istemez diye. Ama o kadar değil. Annem her gün arıyor beni. Bence de pişman olmam. Zaten çok da anlamlı şeyler yaşamadık.
+1 yılÜniversite af kanunundan yararlansana.
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon yanlis okumuşum. Ailen başta kızar ama sahip çıkarlar sana
+1 yılSeviyorsan terk etme konuş çözüm bulmaya çalış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mektup bırakmayı unutma sakın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılSen de iç yoksa çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocandan sıkılmışsın bahane arıyon gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPişman olmazsın boşa. Bekarlık sultanlık
00 Yorumla
+1 yılMutlu değilsen terk et ben öyle yaptım.
012 Yorumla- +1 yıl
Habersiz şekilde mi
- +1 yıl
Fark etmez. haber et bence
- +1 yıl
Annemin yanına gidiyorum deyip gideyim
- +1 yıl
Mutsuz evlilik yürümüyor. yol yakınken dönmeli
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Alllah yardımcın olsun ben kurtuldum
- +1 yıl
Senin neyi vardı eşinin
- +1 yıl
Şiddetli geçimsizlik
- +1 yıl
İyi kurtulmusssun darısı başima
- +1 yıl
İnşallah düzeleceğine inanıyorsan devam et yok inanmıyorsan boşa zaman harcama
- +1 yıl
İnanmıyorum
- +1 yıl
Ozaman vur kıçına tekmeyi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGittin mi evden
02 Yorumla- +1 yıl
Daha gitmedim
- +1 yıl
Gidicek misin
+1 yılİçki varsa sıkıntı biraz
06 Yorumla- +1 yıl
Evet. Var bana bir zararı yok ama bunaldim
- +1 yıl
Hiç belli olmaz. Sorun yaratabilir.
- +1 yıl
Terk edince mi
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Yok bişey yapmaz. O da annesinin yanına gider. Kendi bana diyordu. Çiftlikte her gün mangalimida yapıyordum. İckimi de içiyordum diyor. Annesi çiftlikte kalıyor. Bence ben gitsem evime o da kendi annesinin yanına gider. orada her gün oturduğu yerden para buluyordu.
- +1 yıl
Hmm bilemiyorum artık
Sebep sadece bira mi. Alkolik mi
06 Yorumla- +1 yıl
Bira sürekli her gün bira
- +1 yıl
Birayı bırakmaz hayatta
- +1 yıl
Azaltmiyor da bağımlı olmuş iyice
Nolacak böyle
06 Yorumla- +1 yıl
Kaçacagim evime
- +1 yıl
Şiddet yok ama ilgi de yok. Eşya almakla, karın doyurmakla olmuyor. Ben hastalıklarım için doktora bile gidemiyorum. Sigortasi yok. Annesinin maaş kartı ile kirayı ödüyoruz. Daha ne diyeyim. Tembel aslında kocam
- +1 yıl
Yok
+1 yılbunu düşündüğüne göre aklında hep bu olacak.
10 Yorumla
+1 yılsende ic beraber alkolik olun
00 Yorumla
+1 yılBizde popo ünde geziyoz yaranamıyoz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boşanır
00 YorumlaGitmelisin, gurur duydum güçlü dur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDover
01 Yorumla- +1 yıl
Kolaydi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirlikte için. Neden keyif almayı denemiyorsun :d
07 Yorumla- +1 yıl
Bira sevmem ben üstüne neden her gün alkole para vereyim
Cevap sahibi+1 yılHer gün konusunda konuş. Haftada iki gün mesela sonra bir de. Bir de sevdiğin bir alkolü onunla içmeye çalış bir gün yorgunluk atmak gibi
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılKadın kendi mallığından bu halde
- +1 yıl
Sanane her insan hata yapar. Mallık değil bu haddini bil
Cevap sahibi+1 yılTamam madem umursamayıp ayrılacaksın eşin yakışıklıysa numarasını atıver haha
- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılHayirlisi hakkinda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılpişman olmazsın oklunu bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar zamandır evlisiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi