Model kızlar da var orada fotoğraf çektiren. 4 5 kez gittik ben denk gelmedim. Sevgilim iş çıkışı gidiyor akşam saatlerinde ama çok çok geç dönüyor. Şimdi de tekrardan gitti, istemiyorum gitmesini çünkü her akşam orada. Gece 2 de döndüğü bile oldu. Beni götürdü sabah 5 te döndük. Sen bana güvenmiyor musun diyor istemediğimi söyleyince. Ayrılma aşamasındayız bu yüzden. Kariyerimi baltalıyosun diyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Günc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tam olarak ne videosu çekiyor işiyle mi ilgili?
Evet işiyle ilgili. Konuşma videoları , şimdi aramız çok bozuk gitme dedim yine orada
Model kızlar orada ne alaka peki
Stüdyo olduğu için fotoğraf çekiliyorlar Ruslar vs gün içinde geliyormuş ama denk gelmedim ben biz hep akşamları gittik
Bence güven rahatsız olsan da daha konuyu açma güvenmek zorundasın yapacak bir şeyin yok ha başka bir şey yaparsa da o onun karaktersizliğidir, ayrılma
Yani bir şey görürsen emin olursan ayrıl ancak
Ya çok haklısın , Ben çok kıskanıyorum işte bunu da yenemiyorum sürekli onu rezil edecek şeyler yapıyorum. Uzak mesafe ilişkisi bir de. Yanında 10 gün kaldım şimdi geldim kafayı yiyorum orada ne yapıyor diye. Bide estetik Hastanesi'nde müdür kendisi bir ton kız var ad soyad no suna kadsr eline geçiyo. Ama telefonuna bakıyorum hiçbişey yok durumunda zaten baş harfim var arabasında da bas harflerimizi yaptırmış.
Güveniyorum ama bazen içimden şeytan çıkıyor onu rezil ediyorum küfür ediyorum hep.
Yapma küfür de etme sakin ol tamam mı seni anlıyorum ama soğumasına ve şüphelendiğin şeyleri yapmasına sebep olursun
Ondan korkuyorum aklına sokuyorum bu sefer. Yanına gittiğimde Hastanesine de gidiyorum kızlar falan da beni tanıyor yönetimdeki herkes arkadas oldu benimle ama ben o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam
Neden böyle yapıyorsun diyor senin ne eksiğin var onlardan diyor. Ailesiyle tanıştım nişanımız olacaktı bu ilkbaharda benden emin değil bu yüzden erteledi düğünü de
Bence daha üstüne gitme sakın ve o konuyu açma çünkü seni seviyor, kendini özgüvensiz gösterirsin devam edersen. değiştiğini ona göster yaptığı işte destek ol olumlu yaklaş değiştiğini görürse ancak her şey düzelir
Özgüvensizsin diyor evet
Ah işte söyletme daha bu cümleyi
Ama dışarıdan görenler hep iltifat eder hastanedeki kızlar bana hayran resmen. Yerimde olmak istiyorlar ben ise çok mutsuzum orada bile kavga edesim geliyor. Güzelim farkındayım ama karşı koyamıyorum bu kıskançlığıma
Koymalısın yoksa kaybedeceksin ciddiyim
şu an napıyor Allah bilir 🥺 napcam ben böyle ya bana diyor ki az sussan dünyaları önüne sererim çok konuşuyorsun diyor çok şikayet ediyormuşum kıskançlıktan. Sırf benim kafam dağılsın diye bana laptop aldı hastaneden iş verdi onu da istemiyorum 🥺 inat ediyorum aşırı
Canım daha ne istiyorsun bunları seven değer veren insan yapar rahat ol yapmak isteyen her şekilde yapar sen ne kadar uyarsan etsen de yapar o yüzden kendine güven rahat ol seni seviyor şüphe etme daha
Seviyor biliyorum da sanki kapacaklar gibi bide buradan tanısmıstık biz. Aynı sehirdeydık o zamanlar aynı evde yasadık uzun süre ilk arkadasken dışarı hayatında da hep kızlar pesinden kosuyodu. Şimdi hiçbiri yok hâlâ geçmişe takılıyorum ilerleyemiyırum 🥺🥺
Şimdiyi yaşa kızlar peşinden koşuyorsa o ilgilenmiyorsa sıkıntı yok zaten üzülme önüne geçemiyorsan yardım da alabilirsin psikologtan
Yardım da aldırdı arkadaşı da psikolog ama olmadı değişen. Başkasına götüreyim dedi ben istemedim , ne olacak sonum bilmiyorum. Ailesinde şu kıskançlığımı bilmeyen kalmadı
Kararlı ol ve düzelt kendini güzel bir ilişkin var biterse çok acı çekersin. Demekki her şey sende bitiyor yardım alıp halledemediysen kendi içinde halletmen gereken şeyler var demektir
Kendi içimde evet bazen o kadar salıyorum ve o kadar iyi oluyoruz ki çok şaşırıyor hemen bana bunun misli misli karşılığını veriyor. Arkadaşlarım çok imreniyor bana ve ilişkimize. Sevgilimde sen ne yapsam mutsuzsun beni unutuyorsun diyor 🥺 dikkat edicem budnan sonra ne olacak bakalım
Hadi bakalım inşallah çok mutlu ol
İnşallah çok teşekkür ederim desteğin için
Model kızlar biraz değişikmis
Stüdyo olduğu için fotoğraf çekiliyorlar Ruslar vs gün içinde geliyormuş ama denk gelmedim ben biz hep akşamları gittik