Akşamları yaticam diyor sende yat birazdan diyor takipteyim diyor.. ya da telefon caliyo sakaciktan çip taktım diyor kıskanç biri mi anlamıyorum çokta belli etmiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Erkek arkadaşımla yeni sebgiliyiz dışarı çıkınca haber vermemi istiyor veriyorum bazen çabuk eve diyor kıskanç mi?
İstemiyo seni bir erkekle görürsem gömerim demişti ya da bazen eve gitmicem sende sonra gezicem demişti direk ariyosun eve gidince beni eğer gitmezsen sen zararlı çıkarsın dedi ne demek istedi sence
Ya sahiplenmek istiyor sizi evet ama bence böyle de çok fazla kısıtlama gibi olmuş yani... hani ileride onun da sizin de iş arkadaşınız vs olmayacak o zaman :) .. bu sorun olur ileride. m
Valla tehlikeli duruyor size zarar vermesin de ne yaparsa yapsın o zaman.. yani sonuçta onun da iş arkadaşları vs olacak ne bileyim ya biraz fazla bence bu.
Yani demiş ki evde olacaksın benim haberim olacak sürekli senden vs. Belki önemli bir işin çıkacak haber veremeyecek durumda çıktın dışarı sonra bunu görse deli olacak tartışma vs.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımla yeni sebgiliyiz dışarı çıkınca haber vermemi istiyor veriyorum bazen çabuk eve diyor kıskanç mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kıskançlık iyi ama aşırı fazlası bayar yani bir yerden sonra bence güzelce söyle ifade et kendini..
Ama aşırı fazlasını yapmiyoki şu an
"Sen yat bende takipteyim" demiş.. şu an evet fazla değil ama sonrasını bilmiyorum tabiki🙏🏻😊
ama onu şakasını diyo yani gülerek
Ben anlayamıyorum gerçekten kiskancmi diye
Bir gün diyin ki biz erkek ve kız arkadaşlarla kafede oturmaya gitcez sonra tepkisine bakın belli olur
İstemiyo seni bir erkekle görürsem gömerim demişti ya da bazen eve gitmicem sende sonra gezicem demişti direk ariyosun eve gidince beni eğer gitmezsen sen zararlı çıkarsın dedi ne demek istedi sence
Ben ona akşam senden sonra gezicem demiştim bak bakicam aricam evde olup olmadifini evde ses duyucam dedi eğer gezersen sen zararlı çıkarsın dedi bana
Ya sahiplenmek istiyor sizi evet ama bence böyle de çok fazla kısıtlama gibi olmuş yani... hani ileride onun da sizin de iş arkadaşınız vs olmayacak o zaman :) .. bu sorun olur ileride. m
O da arkadaşlarıyla kesti iletişimini bende zaten fazla görüşen biri değilim biliyor ama kıskançlığı ne boyutta bilmiyorum iki aydır beraberiz
Valla tehlikeli duruyor size zarar vermesin de ne yaparsa yapsın o zaman.. yani sonuçta onun da iş arkadaşları vs olacak ne bileyim ya biraz fazla bence bu.
Bence biraz fazla boyutta😄
Ne gibi zarar nerden anladin fazla boyutta olduğunu
Yani demiş ki evde olacaksın benim haberim olacak sürekli senden vs. Belki önemli bir işin çıkacak haber veremeyecek durumda çıktın dışarı sonra bunu görse deli olacak tartışma vs.
Öngörü yani ama tabiki siz tanıyorsunuz ben değil anlamaniz lazım hareketlerinden🙏🏻😊
Haber vermeden çıkarsam evet tartışma çıkar ama bu kıskançlığın aşırı boyutu değil gibi
Ben öngörü olarak söyledim siz yaşayarak tecrübe edersiniz tabiki🙏🏻
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🏻
Ya bunlar laf arasında söyledikleri direk direk söyleyip hissettirmiyo
Kıskanç değil hastalıklı biri
Nerden anladin ama bunları direk direk soylemiyo hissettirmeden laf arasında soyliyo
Çok ilerisi seviye baksana
İlerde bu durum seni çok sıkacak
Hangisi ileri seviye ama bunları şakayla karışık gülerek soyluyo ben kıskanç mi anlayamıyorum
Söyledikleri
Kıskanç hem de hastalık derecesinde
Ya ama ciddi demiyoki gülerek soyluyo sanki şaka yapar gibi
Sen bilirsin
anlatirsan eğer anliycam ben anlayamıyorum şakayla söylediği için kıskanç mi geldi size biraz aciklayi olsan anlarım
Tamam tek tek yaz
Tek tek anlatayım
Bana da yazabilirsin ayrıntılı anlatırım
tamam mesaj atim
Sahipleniyor
Evet ama kıskançlığı ne boyutta onu anlayamıyorum çokta belli etmiyo bazı şeyleri şakayla karışık soyluyo
Off o saçmalık ne