Evli erkek başka kadına aşık olursa nasıl davranır evde eşine?
evde her şey yolunda gibi gayet normal davranıyor hiç bir şey belli etmiyor
Evli erkek başka kadına aşık olursa nasıl davranır evde eşine?
evde her şey yolunda gibi gayet normal davranıyor hiç bir şey belli etmiyor
Tam da söylediğin gibi davranır. Sana her zamankinden iyi davranır. Cinsel anlamda da istekli olur. Bunlar hep aldatmayı öğrenmemen için taktikler. Tabi kadınlar daha başında hemen anlıyorlar ama erkek bunu Bi türlü öğrenemedi 🙄
Peki niye belli etmiyor
Belli ederse senden tepki alacak ya. Ondan çekiniyordur. Çünkü sen eşisin, haliyle biraz onun için elde varsın. Metresi giderse sen kalırsın. Kafası öyle yani.
Benim için değil çoçuk için
Sen emin misin aldattığına? Yakaladın mı yani?
Eminim ama salağa yatıyorum
Uzatmak gereksiz bence. Çünkü onunla geçirdiğin her saniye kendine saygısızlık oluyor. Eninde sonunda bitecek, en azından uzamasın ki arada o kadar üzüntü ve kırgınlık yaşama. Benim fikrim bu yönde 😊
Cevap
10Cevap
Başka kadına aşık olduğunda eğer onun üstüne gidip evde daralatmadığın sürece sana eskisinden daha iyi davranır
Bu dünyada belli etse ne etmese ne arafta bekliyor olucaklar her kim aldatiyorsa
Çok yüksek ihtimal dışarda sana ne kadar iyi davranıyorsa evde eşine de o şekilde davranıyordur
Duygusallık işin içine girdiği anda yakalanır eşine
Yani akilli biriyse belli etmez zaten
Sebep
Tamamda başka birine aşık seviyor ve bana hiçbir şey belli etmiyor
Tesadüf oldu
Eşim iki senedir ayni kadınla. Telefonunda abim diye biri kayıtlı ama profil resmi kadındı sordum kim dedim geçiştirmeye çalıştı eşi kızıdır falan dedi iş yerinden biri dedi görüntülü konuşmuştu
Aşık değildir kimseye. İmkan kimle ise onla olur.
sevişirken seni hayal eder
şüphelendiysen kesin vardır bişeyler
Cinsel olarak tutumu değişmişse vardır bi şeyler
Taktik bu zaten
Anlarız kolay
Nasıl
Olur
Yok canım daha yazmadım
Bu güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?