Güncellemeler
+1 yıl
Kendini yetersiz görüyor diyenler olmuş da.. kocam çok yakışıklı ve maddi durumu da iyi. Çoğu kadınların ilgisini çekiyor hatta
kıskanacağı kişileri kendi belirliyor gibi sanki ve bunu bana fazlasıyla hal ve hareketleriyle yansıtıyor anlıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tipi düzgünlere bakacağını düşünüyor:) sanırım kendini yetersiz görüyor… benim ki herkesten kıskanıyor , kadin ismi duyması yetiyor
Demek ki, eşin de güzel kadinlara karşı başka şeyler hissediyor ve empati kurarak senin de öyle olabileceğini hissediyor ;)
Birak kiskansin bu güzel bişey tabi aşiri olmadiği sürece iyisin iyi böyle devam 😊
Hayır rahatsız olmuyorum ama kendi yakın çevresinde abazan erkeklere böyle umursamaz sırf yakın akrabası diye. Ben ona şaşırıyorum yoksa kıskanmasına değil
Oo işte o büyük sorun yerinde olsam eşinle bu konuyu güzelce konuşurdum ileride sorun yaratabilir
yakında başka şeylerde isterse şaşırma 😁🤣😂 kadının içindeki canavarı cikartmsin
Abartma istersen. Kıskançlığı ölümcül seviyede zaten
bana zaten saçma geliyor kıskançlık bu kadın ve erkek olarak belli olmaz ama abartmakla alakalı değil dikkat et;)
o zaman sorun kendisinde.. o erkeklerin karşısında kendini ezik hissediyor..
Ama kendi yakışıklı biri zaten
işte sorun olan kısmı o.. aplaa dedik ya ezik yani özgüveni eksikk
Benim eski eşim benim kendimi teşhir etmemi isterdi hep
O kötüymüş
Sen buna nasil bakiyordun?
Boşandım zaten
Başkalarına öyle mi
Kotu olmus, bence guzel fantezi
nasıl tesir etmeni. isterdi ne diyordu
kımısınde var o hastalık kime teshır pekı
Senin beğenebileceğin erkekler olarak düşünüyordur. Seni kaybetme ya da aldatılma korkusu var gibi. Ne kadar haklı peki?
Özgüveni olmayan ezik karakter hareketi bunlar. Zavallım
Çirkinlere bakmaz ya da çirkin erkekler bakamaz gibi bir kafa yaşıyor herhalde
Bazı yakın çevresi daha tehlikeli olduğu halde bunları görmezden geliyor anlamadım
Bu devirde karısını başkalarıyla paylaşan güzel kardeşim erkekler de var sen onun kıskanmasını ya da bir şey söylemesini bekleme duruma göre kendini mesafeni ayarla bence
Öyle yapıyorum kimseyle samimiyetim yok
Kendini hayattan da soyutlama ama dikkat et sen de çekici bir kadınsın ki yakışıklı erkeklerin ilgi odağı olabiliyorsun
Hayır tam tersi kapalı giyinen biriyim. Asla dikkat çekici hareketler yapmam dikkat ederim
O zaman kapalı olman da merak uyandırıyor ve içindeki güzelliği merak ediyor erkekler
Yakışıklı olmayanlar daha tehlikeli aslında:)
Demekki senin bakabilecegin erkekleri biliyor
Yo hiç alakam bile yok kendi seçiyor 😅
Peki senin böyle bı düşüncen var mi
Yok tabi
Enteresan ya valla 😂😂
nasıl kıskanıyor kıskandığında neler yapıyor
Kıskandığı anda beni ortamdan uzaklaştırmaya çalışıyor ya da konuşmama mani oluyor kaş göz işaretleri falan filan
peki ortamlarda dikkat çeken bırımısın boy fizik duruş konuşma şeklin
peki sen kıskanmıyormusun eşini
Kendine güveni yoktur.
Özgüveni yook demek ki
Onedir oyle kiskanan herkesten kiskanir
Benim eşimde kıskanç ama bazen yam tersi oluyor
sen ne ıstıosun pekı
ilginc
Sacmaa bende kisancim seçerek kıskanmam degisimis
kendine güveni yoktur
Kiskanclik bir hastaliktir bence
Çok mu kıskanç
Evet
Bir sorunu var onun
Heralde kadınlar bir tek yakışıklılığa aldanır sanıyor. Kendi yakışıklı olduğu için olabilir
Anladım ama başka şeyde vardır bana yazana bi pp den
Tehlikeli olabilecek kadar kıskanması zaten bi hastalık. Bunun farkındayım
Evet bana dm den yazsana
Yazmıyorum kimseye ne söylemek istiyorsan burdan yazabilirsin