Şimdi sen ne yapabilirsin, doğaldan bir güzelliğin vardır buna ekstra olarak temiz olursun bakımlı olursun güzel korkarsın güzel kıyafetler giyersin saçlarına özenirsin vs.
Bunları yapmaya başladım para yok bitek kiyafet için sade giyiniyorum ben (sweet ve esofman altı değil tabi shshhs) normal sade biraz da siyah giyinmiyorum genelde Calisinca muhtemelen alabilicem
Onlar zamanla olur, bir de şey yani ortam olacak ki yürüyecekler. Ayrıca erkekler flörtözdür yani mecbur yürüyecek yürüyecek biriniz oltaya takılacak, yani özel bir şey olmuyor genelde.
Yok o bakım değil sahte bir süs Cilt bakımı lazere devamli olarak başladım eskiden aksatiyordum bunu Spor lazım bana ona da gidiyorum şimdi Başka ne lazım diye sordum soruyu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani bir ilişki için iki karşı cins yetiyor diye biliyorum. Geri kalanı ekstra bölümü, sen daha alımlı olayım diyorsun yani.
Her kıza yuruyen erkekler değilki benim hedefim
Bende onu demiyorum zaten, sen şimdi x erkek mi yürüsün amacındasın yoksa herhangi bir beğeneceğim erkek mi.
Begenecegim erkek tabiki
Şimdi sen ne yapabilirsin, doğaldan bir güzelliğin vardır buna ekstra olarak temiz olursun bakımlı olursun güzel korkarsın güzel kıyafetler giyersin saçlarına özenirsin vs.
Bunları yapmaya başladım para yok bitek kiyafet için sade giyiniyorum ben (sweet ve esofman altı değil tabi shshhs) normal sade biraz da siyah giyinmiyorum genelde
Calisinca muhtemelen alabilicem
Onlar zamanla olur, bir de şey yani ortam olacak ki yürüyecekler. Ayrıca erkekler flörtözdür yani mecbur yürüyecek yürüyecek biriniz oltaya takılacak, yani özel bir şey olmuyor genelde.
Özel olur Niye olmasın benim olmalı herkesle paylasamam ben erkegimi
Yani az oluyor be, kimseye yürümüyor yürümüyor karşısına sen çıkıyorsun ve yürüyor. Bu senaryo olmaz bir şey değil ama uzak.
Beni sevsin istiyorum ben
Benden sonrası için demiştim onu
Ben kızlar için bakımlı olmuyorum, kendim için oluyorum.
Ben her ikisi
Hem kendim hem kızlar hem erkekler için
Yanlış yapıyorsunuz
Neden
Başkaları için değişmenize gerek yok.
Ben zor beğenen biriyim kriterler biraz kalabalık 😂
Senle olmaz o zaman )))
O kadar mı durumun vahim kötüsün 😂😂
burada biri vardı sisme bebek tarif ediyordu Adam tekrar öyle birine denk gelmek istemiyorum çünkü jsjsj
Hahahahah yok o tarz değilim 😂
O zaman olur
Alla alla 😂
Evett
Ben senin kriterine uymam belki de olum ne hemen olur 😂
Hayır oluru ona demedim ben kriterlerini soylemen için di o
Ya temiz güzel koksun yeter
Parfum önemli yani hangi kokulari tercih edersin mesela
Ayaklarına bakım yap kafi direk alırım seni 😂
40.5 numara bende Hiç sanmıyorum
Numarası önemli değil önemli olan güzelliği 🥰 anonimsin yollayamıyorum sana
Çoğunun bakımlıdan anladığı makyaj
hayır makyaj en son kapama
@AkrepKral_22Cm o yüzden mi nerede 10 kat makyaj yapana önce düşüyorsnz
Yok o bakım değil sahte bir süs
Cilt bakımı lazere devamli olarak başladım eskiden aksatiyordum bunu
Spor lazım bana ona da gidiyorum şimdi
Başka ne lazım diye sordum soruyu
genelleme bence
vucut yapısı
@AkrepKral_22Cm yüzde 5 veya 10 dur öyle şeylr yoksa görüyorum ben çoğunun instası böyle kızlarla dolu hepsini tavlama peşindeler
Şansın olacak bacım bende kendime bakıyorum ne oldu hiç sevilmedim hepsi gitti makyajlı aşko kuşkolu kızlara
genelleme demıstım neyse sen bılırsın
Makyaj da önemli ama
@AkrepKral_22Cm e sen söyle makyajlı dekolteli aşko kuşko kız sana baksa ayy ben yok ben almaym ben doğal güzelliğe bakacağm mı diceksi7
dekoltelı ok ama makyaj olmaz
@AkrepKral_22Cm tabi kesin
Sana inandirmak zorundamiyim sence etrafimda yuzlerce insan oluyor bazen donup bakmiyorum pilates hocasiyim
bakımlı olmak iyi hissettirir.
hijyen hijyen hijyen
Hijyene dikat ediyorum tabi
peki vucudunu on plana cıkartabılıyormusun
Hayır
Spora gidiyorum şu an
bak ben pılates hocasıyım her kız kolay kolay etkılemez ama, cesur olanlar harıc
Cesur olmam için once özgüven lazım bunun için de spora gidiyorum
Tabikide yeter de artar bile
Değil