Duygusal bir ilişki
Mantık ilişkisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence duygusal-mantık ilişkisi diye bişey yok.. peki ne var? bana göre zihinsel ve doğal insan var. zihinsel insanında mantığı ve duyguları var, doğal insanında mantığı ve duyguları var. peki fark ne? zihinsel insan herşeyi gerçek dışı yaşıyor, doğal insan tamamen gerçek yaşıyor. zihinsel insan için duyguyu yaşamak şu bile olabliir mesela "ne zamandır duygusal bir ilişki yaşamıyorum hemen sevgili bulmam ve aşık olmam lazım"
Cevap
26Cevap
Duygusal bir ilişki
Mantık ilişkisi. Çünkü sevgi sonradan oluşan bir şey emek verdiğinde seviyorsun.
Duygusal ilişki iyidir. Mantık ilişkisinin işten farkı yok insanı yorar ve yıpratır
Duygusal. Çünkü hayatımızın akışı hep mantıkla gidecek bari kalbimiz duyguyu sevgiyi unutmasın
Duygusal kesinlikle mantık işi bir yere kadar çünkü
Bir ilişki de 2 si de olmalı
Ama duygusallık ağır basarsa kaybedersin
Hiçbiri teklemez gösterişli ilişki hepsini tekler 😂
Bence her ikiside önemli duygu olmalı ki mantık konuşsun ama illada birini seçmek gerekirse mantık
Duygusallıkla başlayıp mantık çerçevesinde ilerleyen.
Ben duygusal isterim, duygu olmadan zor, robot gibi ama duygusal olursa her şey kslpten olur
Kanka bazı tiplerle duygu olayına girmek zor, o yüzden mantıkkk
kesinlikle ikisi de değil bence ya da ikisi de :) bu ikisini ayırmak doğru olmaz özellikle ilerisi için
Bence duygusallikla. beraber mantikda olmalı ama mantık olup duygu olmassa ben o ilişkiyi yaşanmış saymıyorum
Fakir bı adam tarafın aldatılmak yerine zenginliği tercih ederim buyuzden mantık
Mantık ilişkisi
Ben mantık'dan yanayım.
yerine göre değişir😅
Dengelemeliyiz bence.
Hiçbiri diye seçenek olsaydı onu seçerdim
Yüzde 51 mantık kanki kesinlikle
Duygusal ve mantıklı bir arada
Sevmek ve sevilmek güzel sey
Duygusallık ve romantizm olmadan yürümez
Duygusal
Duygusal
Duygusal ilişki adamıyım diyebilirim