Aşk İlişkileri Bir ünlüyle evlenecek olsanız kiminle evlenmek isterdiniz? alarakaraca Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Buradaki erkeklerin hepsi kardeşim hepsi sen diyor Allah belanızı versin oğlum Bir ünlüyle evlenecek olsanız kiminle evlenmek isterdiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Türk olarak Gökhan Alkan yabancı olarak da Neymar. 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Eğer yaşıtım birisi olsaydı Lucy Lawless derdim ama maalesef epeyce büyük 😂😂O yüzden kimse diyorum 😊👍 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Serkan Altunorak galiba Çocukken çok beğenirdim Serkan Altunorak ve Sezgin Mengi'yi ama Serkan diyorum şimdi. Adamın tuhaf bir çekiciliği var. 0 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Unluleri pek sevmem ama Serkan Çayoglu ile Şükrü Özyildiz belki olabilirdi. 3 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Söyleyemem 🤦🏻♂️ Şimdi o ünlü bulur beni evlenmek ister al başına beleyi.. Jennifer Lawrence umarım başıma bela olmazsın 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Simone Simons 0 0 Yorumla
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben zaten ünlüyüm beni tanıyan tanıyor benimle evlenmek isteyen düşünsün onu 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gezer tozarken rahatlık benim için çok önemli. Ünlü biri istemem. 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu an evliler ama aslıhan güner veya seda bakan derdim :) 0 0 Yorumla
geliyorumbirsn Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl ya simdi hangi birini sayiyim ama listenin basinda 1 numarali biri var malsf soylememmm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç evlenmek isteyeceğim ünlü yok ya... Beğendiğim ünlüler var ama evlilik? Yok. 0 0 Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Memati baş 4 34 Yorumla alarakaraca +1 yıl Ulan sen de takmışsın memati'ye Memati benimle evlenecek Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Yaaa hayiiiiirrrrr 🥺 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Onu ilk benn gorduummmm Yorumla alarakaraca +1 yıl Gülüm yetişemedin kusura bakma ama artık benimdir o Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Mematim beni aldatmaz sen öyle san kocam o benim Yorumla alarakaraca +1 yıl O zaman ben polat'ı alayım ne dersin sahi ya abdülhey'i kim alacak Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Onu da ben aliyiiimmm kfnskfjekkfk Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Olur olurr anlastikkk Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Abdülhey bende kızlar sjjsjsjs Yorumla alarakaraca +1 yıl Kız biraz utan lan ikisi olmaz bir tanesini seç ya Polat ya Memati Yorumla alarakaraca +1 yıl Mustafa her boka maydanoz olma s git uyu Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Terbiyesiz alara Yorumla alarakaraca +1 yıl Birader Hani sen yalnız yaşardın yalnız ölürdün gece gece burada ne arıyoron Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Bana mı diyosun Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Yaa ikisi olmazsa tamam memati benim abdulleyle de kiristiririz iki tane Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Mematisimden gizliii Yorumla alarakaraca +1 yıl Ustaya ne olacak Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl O senindi yaaa Yorumla alarakaraca +1 yıl He doğru o benim artık Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Alara gerçek misin Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Aha benim ustam geldi Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Mamoş sen beni sattın ya Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Kız Alara ustisimmm geldiii kocisin geldiii kiizzz Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Ben seni satarmiyim hiç ustaaa ayıp oluyor Yorumla alarakaraca +1 yıl Polat abi hoş geldin Çay getireyim mi Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Kızım kocan o senin kocan kocan ne abisi Yorumla alarakaraca +1 yıl İyi de Memati abi ben evliyim Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Aaaa kimleee Yorumla alarakaraca +1 yıl Kocamla Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Offff çok mantikliiii @AlemdagPolat kızım o senin yengen yengen Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Yenge kusura bakma ama senaryo yu cahit yazdığı için benden hamilesin gibi görünüyor Yorumla AlemdagPolat +1 yıl Memati 2. çocuğu ne zaman düşünüyoruz Yorumla alarakaraca +1 yıl Ulan Necati sırf Cahit ilkokulu arkadaşın diye onu Yorumla alarakaraca +1 yıl Senaristi yaptın ya Allah senin o bin belanı versin ne diyeyim diziyi Yorumla
tubaヅo_o Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Yine oo derim;) napcam ya ünü🙈 ben zaten ünümmm😉😂 0 0 Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Shakiraaa hazır boşanmışken kaptırmayayım 0 0 Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Cameron Diaz gençliği 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Lela Star ya da Deniz Saypinar olabilirdi 👌 0 0 Yorumla
EcrinAkaydin Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Vin Diesel 2 3 Yorumla alarakaraca +1 yıl Kızım o ecnebidir seni bir tane bizim köydeki oğlanla evlendireyim iki tane ineği var mirastan kalan iki dönümlük arsası da var rahat rahat yaşarsınız siz bu hayatı Yorumla EcrinAkaydin +1 yıl Ayy olur vallahi :D Yorumla EcrinAkaydin +1 yıl O da uygundur Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Johnny sins 😂 2 5 Yorumla alarakaraca +1 yıl Kız sen de bayağı hızlı çıktın ha 19 santim Yorumla Black1710 +1 yıl Hani bilmiyorum gerçek yanlışta görüldüğ gibiyse kalmaz okadar herhalde 😂😂😂😂 Yorumla Burakkkberk +1 yıl Aratmam😂 Yorumla Burakkkberk +1 yıl @handecan07 saçlarımı kazıtmaya gidiyorum Yorumla TopraKokusu1907 +1 yıl O evlilik olmaz film olur hayatınız 😂😂 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kalbindeki ünlüyle 1 3 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Kalbimdeki Yorumla alarakaraca +1 yıl Benim de kalbimde bir ünlü var Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ama ben ünlü ettim onu Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tabiki mine tugay 0 2 Yorumla alarakaraca +1 yıl Tugay gök mu Yorumla aJax___ +1 yıl Mine Tugay diyorum Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Seninle 0 12 Yorumla alarakaraca +1 yıl Yürü lan Yorumla Boavistaa +1 yıl Yürümeyi sevmiyorum Yorumla alarakaraca +1 yıl Ben de yüzmeyi Yorumla Boavistaa +1 yıl Yüzmeyi bilmiyorsun da ondan Yorumla alarakaraca +1 yıl Bildiğim halde yüzmeyi sevmiyorum Yorumla Boavistaa +1 yıl Sevmelisin Yorumla alarakaraca +1 yıl Sevmicem Yorumla Boavistaa +1 yıl Sev Yorumla alarakaraca +1 yıl İyi geceler Yorumla Boavistaa +1 yıl Görüşürüz Yorumla alarakaraca +1 yıl Mümkünse görüşmeyelim birader Yorumla Boavistaa +1 yıl Regl misin ne bu gerginlik KARDEŞ Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Per Eriksson... 1 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evlenmek istemezdim 0 1 Yorumla theastro +1 yıl Ünlüyle evlenmek istemezdim* Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ariana olur valla 😂 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Megan Fox 💞 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Jason Momoa 🤩 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Abel 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ava max 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gal gadot 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hicbiri 0 0 Yorumla
sk8erwino Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl mehmet günsür 0 1 Yorumla wenomm +1 yıl Profildeki foto fena Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Türk olarak Gökhan Alkan yabancı olarak da Neymar.
Eğer yaşıtım birisi olsaydı Lucy Lawless derdim ama maalesef epeyce büyük 😂😂
O yüzden kimse diyorum 😊👍
Sophia Storm.
Serkan Altunorak galiba
Çocukken çok beğenirdim Serkan Altunorak ve Sezgin Mengi'yi ama Serkan diyorum şimdi. Adamın tuhaf bir çekiciliği var.
Unluleri pek sevmem ama Serkan Çayoglu ile Şükrü Özyildiz belki olabilirdi.
Söyleyemem 🤦🏻♂️ Şimdi o ünlü bulur beni evlenmek ister al başına beleyi.. Jennifer Lawrence umarım başıma bela olmazsın
Simone Simons
Ben zaten ünlüyüm beni tanıyan tanıyor benimle evlenmek isteyen düşünsün onu
Gezer tozarken rahatlık benim için çok önemli. Ünlü biri istemem.
Şu an evliler ama aslıhan güner veya seda bakan derdim :)
ya simdi hangi birini sayiyim ama listenin basinda 1 numarali biri var malsf soylememmm
Hiç evlenmek isteyeceğim ünlü yok ya... Beğendiğim ünlüler var ama evlilik? Yok.
Memati baş
Ulan sen de takmışsın memati'ye Memati benimle evlenecek
Yaaa hayiiiiirrrrr 🥺
Onu ilk benn gorduummmm
Gülüm yetişemedin kusura bakma ama artık benimdir o
Mematim beni aldatmaz sen öyle san kocam o benim
O zaman ben polat'ı alayım ne dersin sahi ya abdülhey'i kim alacak
Onu da ben aliyiiimmm kfnskfjekkfk
Olur olurr anlastikkk
Abdülhey bende kızlar sjjsjsjs
Kız biraz utan lan ikisi olmaz bir tanesini seç ya Polat ya Memati
Mustafa her boka maydanoz olma s git uyu
Terbiyesiz alara
Birader Hani sen yalnız yaşardın yalnız ölürdün gece gece burada ne arıyoron
Bana mı diyosun
Yaa ikisi olmazsa tamam memati benim abdulleyle de kiristiririz iki tane
Mematisimden gizliii
Ustaya ne olacak
O senindi yaaa
He doğru o benim artık
Alara gerçek misin
Aha benim ustam geldi
Mamoş sen beni sattın ya
Kız Alara ustisimmm geldiii kocisin geldiii kiizzz
Ben seni satarmiyim hiç ustaaa ayıp oluyor
Polat abi hoş geldin Çay getireyim mi
Kızım kocan o senin kocan kocan ne abisi
İyi de Memati abi ben evliyim
Aaaa kimleee
Kocamla
Offff çok mantikliiii @AlemdagPolat kızım o senin yengen yengen
Yenge kusura bakma ama senaryo yu cahit yazdığı için benden hamilesin gibi görünüyor
Memati 2. çocuğu ne zaman düşünüyoruz
Ulan Necati sırf Cahit ilkokulu arkadaşın diye onu
Senaristi yaptın ya Allah senin o bin belanı versin ne diyeyim diziyi
sana zaman ayıramzki evlenilmez ünlü biriyle
Yine oo derim;) napcam ya ünü🙈 ben zaten ünümmm😉😂
Neçirvan barzani.😂😂😂
serenay
Shakiraaa hazır boşanmışken kaptırmayayım
Cameron Diaz gençliği
Hiç biriyle evlenmek istemezdim
Megan Fox, Gal Gadot
Lela Star ya da Deniz Saypinar olabilirdi 👌
Tom Hardy çekici geliyor
Mickey rourke un gençliğiyle
Jennifer Lawrence ile
Vin Diesel
Kızım o ecnebidir seni bir tane bizim köydeki oğlanla evlendireyim iki tane ineği var mirastan kalan iki dönümlük arsası da var rahat rahat yaşarsınız siz bu hayatı
Ayy olur vallahi :D
O da uygundur
Johnny sins 😂
Kız sen de bayağı hızlı çıktın ha 19 santim
Hani bilmiyorum gerçek yanlışta görüldüğ gibiyse kalmaz okadar herhalde 😂😂😂😂
Aratmam😂
@handecan07 saçlarımı kazıtmaya gidiyorum
O evlilik olmaz film olur hayatınız 😂😂
Gözümle gördüğümü severim. Hiçbirini tercih etmem.
hu yitian ya da ro woon ikisinide istiyorum
Hadise olurdu herhalde.
Koreli bir actör olurdu ama söyleyemem ya 😁
Selahattin paşalı :D
Ünlü birisi ama neyse
Kalbindeki ünlüyle
Kalbimdeki
Benim de kalbimde bir ünlü var
Ama ben ünlü ettim onu
Sen ünlü olur musun benim için?
Tabiki mine tugay
Tugay gök mu