Gerçekten kafayi yicem ya ben o kadar değer veriyorum yazıyorum ilgileniyorum ama onun umurunda değil çok üzülüyorum canım yaniyo kendimi çok kötü hisediyorum değersiz hisediyorummm 🥺🥺🥺🥺?
Yani senin verdiğin değer kadar o sana vermiyor veya veremiyor. Nasıl sevgili oldunuz acaba merak ettim çünkü isteyerek severek olsa böyle olmazdı gibi 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karaktersizdir veya sevmiyordur.
Bir erkek sevdiği kadına değer verir. Artık anlayın şunu
Kesinlikle
Ya çok naz yapıyor
ya da seninle ilgilenmiyor yani senin ona karşı hissettiğin şeyleri o senin için hissetmiyor
Acaba senin ona verdiğin değer kadar o sana değer veriyor mu?
Umursamıyor 🥺🥺
Yani senin verdiğin değer kadar o sana vermiyor veya veremiyor. Nasıl sevgili oldunuz acaba merak ettim çünkü isteyerek severek olsa böyle olmazdı gibi 🤔
Sevgili değiliz folurt gibi bişi
Ha o zaman demek ki senin ile ileriye dönük bir şey hissetmiyor demek de olabilir bu 🙄
Bu satten sonra hisederse varya neyse ağzımı bozmiycam hep bana mı denk gelir abi ya yoruldum artik
Biraz yorar bu mevzular insanı. Sakin ol sinirlenme hemen belki de düşündüğümüz gibi değildir. Yorula yorula öğreniyor insan bazı şeyleri unutma.
Peşinden daha koş diye. Sorun onda değil aslında sende
Benimki de öyle ya oyun için beni ekti😭😭 çok üzgünüm
Bence oyun için değil kesin başka biri var
İlk defa oyun oynadığını söyledi arayacam dedi aramadı yarın ararım dedi acaba başka biri olabilir mi🤔
Bence var erkek mileti işte bak benimki üç gündür yazmıyor kesin başka biri var hayatında eminim bana sıra gelmiyor
Oha 3 gün mü
Başka biri vardır
Bunu düşünmek istemiyorum
Oyun falan oynuyo mu
Evet papci oynuyor ne alaka oyun la
Sürekli oyun oynayıp zaman ayırmıyodur belki. Nasıl ne alaka la
Yok ya o beni sevmiyor ben anladım bugün daha çok anlıyorum
Görüşmeyi kes o zaman yapacak bişey yok
Sevilmediğin yerde niye zorluyosun bırak
Sen ona o cesareti verdiğin için.
Sevmiyorrrrrrr başka biri varrr
genel olarak erkekler umursamazdır :)