24 yaşındayım. Sevdiğim adam başkasını bul dedi, bulmak istemiyorsan hayatını yaşa dedi. İstemiyor beni. Sevmeyen bir adam senin sevgini ne yapsın dedi. Senin kıymetini ben bilmeyeceğim, ben anlamayacağım dedi. Saçlarım beyazladı, gözlerimin altı çöktü. Komşumuz gül gibi kız kurumuş yaprağa döndü demiş anneme. Nasıl kabul edeceğim bu durumu? Erken yaşlanır böyle giderse demiş komşumuz😢😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzel kardeşim benden sana bir tavsiye en azından seni oyalamamış vaktini çalmamış seni sevdiğini söyleyip seni kandırsa daha kötü olmaz mıydı? Bir de olaya lütfen böyle bak 1 yıllık bir ilişkim oldu deliler gibi aşıktık birbirimize sonra aniden hislerinin bittiğini söyleyip ilişkiyi bitirmişti çocuk sonra duydum ki başka biriyle konuşuyormuş. Başına böyle bir olay gelse daha çok üzülüp kahrolmayacak mıydın? Genceciksin kimleri kimleri bulursun. Bu heveslerinizi güzel duygularınızı değmeyecek insanlar için heba etmeyin. Kurtuldum yoluma bakmam gerekiyor diye düşün kurban rolünden bir an önce kurtul. Seni sevecek bir sürü insan varken o seni sevmedi diye bir yerin mi eksik sanıyorsun. Emin ol değil unutacaksın sende elbet
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak şimdi çok daha ağır dönemden geçtim hatta hala geçiyorum ve hala aşabilmiş sayılmam, ne yazık ki bazen bu gibi durumlarla karşılaşıyoruz çok zor hissettirdiğini biliyorum ama aşmak zorundayız yoksa sadece kendi fiziksel ve mental sağlığımızı olumsuz yönde etkiliyoruz. Aynaya bakıyorsun ve; "Zordu, bu olayları yaşadım Geçmişi değiştiremem ama geleceğim benim elimde. Kalk ayağa kızım bu beni yıkamaz diyorsun" bunun gibi cümleleri kendine sık sık kur. Kabullenmen gerekiyor aksi halde yıllarca aşamazsın. Bak kabullensen bile bir şekilde uzun bir süre o kırgınlık içinde kalıyor ama ne olursa olsun asla pes etme. Kendi kendini ayağa kaldırmak zorundasın.
00 Yorumla
+1 yılHiç kimse için kendini üzme değmez. Bak 24 yaşındasın daha gençsin. Bende 24 yaşındayım ve evliyim. Ama soğudum herşeyden. Çıkış yolu arıyorum. Eski hayatımı özlüyorum. Erkekler için hayatını ve kendini mahvetmene inan değmez. Erkekler yüzünden benimde başıma gelmeyen kalmadı. Lanet olsun erkeklere.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın öyle biliyorum. Ama insan üzülüyor işte. Keşke hiç tanımasaydım. Bu keşke hiç tanımasaydım dediğim 2. adam. Kendime acıyorum sadece. Yazık oluyor bana
- +1 yıl
Bak hiçbir şey için geç değil. Benimde ičimde derin yaralar var. Bu dünya zaten acı çekmeden gitmiyor. Alıştım bende. Erkeklerin bana verdiği psikolojik hasar daha fazla ama ayaktayım. Sende güçlü ol. Aşk bu kolay geçmez ama değmeyen biri için üzülme
+1 yılNe kolay konuşuyorlar "unut beni ya da unutucam seni hiç yasamamissin gibi cikaricam kalbimden "... bize de söz dinlemek düşüyor unutsunlar dünyanın sonu değil ya.. Sende unut gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir o çok egolu dur. Ben çok lüksüne düşkün bir adamım falan diyordu bana. Allah büyüktür ben unuturum, oda bana ne yaşattıysa aynısını yaşamadan ölmesin tek dileğim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
22Cevap
+1 yılToparlanıcaksın kendini kaybetmiceksin bak kendimden örnek vereyim hayatimda hiç bir zaman aşık olmadık taki üniversite 1 gelene kadar oldum konustuk 2 ay sonra sevgili olduk 2 yıl bende hevesi attı sonra bıraktı beni 1 ay sonrada nişanlandı onun fotoğrafını attı bana çöktüm mü evet sigaradan nefret eden ben 1 ayda müptelası oldum 1 ayin sonunda dedim ki bu böyle gitmicek kendini ayağa kaldiracaksın dedim deliler gibi çalıştım didindim hırslandım hazirlandım şu an adliyede zabıt katibiyim hergün spor yapiyorum kitap okuyorum kendimi geliştiriyorum belli bir süre sonra bununla denk geldim hiç yüz vermedim dimdik durdum çok şaşırdı dedim ki kendime helal olsun sana bu belki yardimci olur birakma kendini seni ancak sen kurtarir
16 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. İnşallah senin kadar kuvvetli dururum ve unuturum. Hatırlamak bile istemiyorum yoruldum artık. Zerre değmiyor çünkü
- +1 yıl
Değecek biri çıkıcak illaki kendini ona sakla ben öyle yapıyorum
- +1 yıl
@Yrufigicu tek pişmanlıgım saf sevgimi alıp gitti
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim muhammed🙏bir ayet var, çok seviyorum. Furkan suresi. Rabbimiz bize senin katından göz aydınlığı olacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap. 🙏💝
- +1 yıl
Amin
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılŞu dünyada herkesin bir sinamasi vardir seninde öyle hepimizin öyle ağlayabilirsin insanlara iyi gelir ağlamak ee ellerini aç semaya yaradana dua et bir gün anlina yazilani gönlüne verecektir elbet umudunu inancini yitirme her insanin geleceği kiymetlidir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seni istemiyorum diyenin peşinden nedir bu üzüntü anlamıyorum ya. Üstelik net konuşmuş, bitmiş işte önüne bakacaksın. Haa daha kimseyi bulamam diye üzülüyorsan üzülme kısmet bu işler bulursun yani.
00 Yorumla
+1 yılKomsu madem bu kadar sey biliyo bunun da cevabini verseydi keske kilo alirsin duzelir beyaz saç iyidir. Göz altina da krem aldin mı tamam. 2 seyi dusun ya yarın ölebilirim de ve ona koş ya da yarın ölebilirim de ve hayatını yaşa. 2. Secenek sana hayatini ve iradeni verecek bunu bil.
05 Yorumla
Soran+1 yılİkinciyi seçiyorum. Engelledi diyorum ya zaten. Biraz daha zorlarsam ana avrat düz gidecek bana. O yüzden zorlayamam artık. O bitirdi zaten çoktan hayatına bakıyor. Benim de bir bardak soğuk su içip sindirmem lazım bu tekmeyi
- +1 yıl
Hobi edin carr curt demicem. İlla birini bul onu unut da demicem. Sanirim benim tavsiyem buraya kadar.
Soran+1 yılZaman. Zamanla geçer diyorum. İlk sevdiğim adamı zamanla unuttum. Buda öyle olacak. Tabi bu ağır, çünkü umudum vardı. İstemeyen birini zorlayamam. Polis zaten. Beylik tabancasıyla vuracak zorlarsam çok sinirli. ya da jop falan sokar. Manyak zaten. Sakin sakin konuşuyor sonra birden bağırıyor. Gel git akıllı
- +1 yıl
Pek gelmiyo belli ki aklı hep gitmiş yazık. Kendine olan saygını yitirmemissindir umarım.
Soran+1 yılYani kendimle alakalı bir his duygu yok. Sadece şu aptal acı geçsin. O kalbimin içinden, hiç hak etmediği o değerli yerden defolup gitsin. Zihnim aklım beynim onu unutsun yeter bana. Zaten kendime olan saygım geri gelir. Bu kadar ağır hakaretten sonra insan tabi ki kendini değersiz hissediyor. Çünkü karşımda ağzından çıkana dikkat etmeyen biri vardı yani.
+1 yılBu durumu kadın erkek de yaşıyor bir şekilde dirayetli olup direnç göstereceksin daha yaşın genc
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru mezara onunla değil tek gireceğim nasıl olsa. O yanımda olmasa da olur. Böyle böyle teselli bulurum artık. Allah büyüktür
- +1 yıl
Allah büyük kuşkusuz da kendine çeki düzen ver hem sağlıklı biri isen sen niye üzülüyorsun o üzülsün kaybettiğine
Soran+1 yılSadece depresyondayım. Sonuçta taş değilim insanım. Onun gibi gamsız da değilim. Biraz zaman alır ama geçer
- +1 yıl
Depresyona girecek vaktimiz bile yok şu zamanda hayat hızlı akıp gidiyor kendini silkele ben sana anlatsam neler yaşadım dersin yok artık ama dik duracaksın güçlü olacaksın kendim için söyleyeyim güçsüz bitik olmayı hiç sevmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılKomşun çok biliyor...
Sen de bı an evvel toparlan dünyadaki tek adam o değil daha iyileri çıkar karşına üzülme00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sevmediğinde çok acımasız maalesef yoluna bakmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğladıkça üzüldükçe kadınların dişil enerjisi dişil hormonları azalıyor yapmayın kimse için bunu kendinize. Mutlu olmaya odaklanın yüksek dişil enerjinizle mutlu edilmemek imkansız zaten 💅🏻 ♥️
00 Yorumla
+1 yılSana şu an unutulmaz gibi gelir ama inan bana her duygu sonludur.
00 Yorumla
+1 yılKaradenizli hergele ne istemiş gül gibi kızımızdan? Boyları devrilsin evladım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim dediğin adam beni unut dediyse seni sevmemiş demekki
10 Yorumla unutamayacaksın her zaman izi kalacak diplerde bir yerlerde
00 Yorumla
+1 yılCanım erkeğin bunu söylemesi kesin bittiği anlamına gelir seni üzmek istemiyorum ama maalesef ki böyle. Bir erkek bunu kolay kolay söylemez kafada bitmiş belli ki. Yoluna bak boş ver , sen daha iyisini hak ediyorsun çünkü 🥰🥰
00 Yorumla
+1 yılYeni bir hobi edin kafanı dağıt. Senden hoşlanan birileri varsa çevrende bir şans ver tanışma yoluna gir eğer yoksa tanışma sitelerine kayıt ol, o dünyadaki tek erkek değil yine birini bulursun seveceğin, üzülme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat acımasız buna alismalisin anlayali çok oldu senide anlıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece tek tesellim ben elimden geleni yaptım onun için olmadı. Bunca emeğime, sevgime rağmen olmadı. Karşılık vermedi
Cevap sahibi+1 yılBunu her kız yaşamistir kendini iyileştirmek senin elinde bir is bul çalış evde durma kafayı yersin
Soran+1 yılTamam canım. Çok teşekkür ederim. Dua et lütfen
Sinirle mi söyledi yoksa siniri geçtikten sonra da aynı şeyi mi söylüyor eğer gerçekten böyle düşünüyorsa vazgeçmelisin tek taraflı sevgiyle bir ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılOnsuzda yaşayabeceğini öğren;
Tek başına date'e çık
Onsuz zaman geçir ondan önceki hayatını düşün.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım💝🙏
Her kimse domuz maalesef yatak odasında öyle demiyordu ama ne bu her erkeğin başına gelecek yani ama böyle kabul edilemez bir şey
00 Yorumla
+1 yılyaptığı kötü hareketleri düşün sinir olup unutmaya basliycaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptığı iyi bir halt olmadı ki zaten. Burnumdan getirdi her sözü her hareketi
- +1 yıl
unutman pek zor olmaz bence
Soran+1 yılİnşallah kuzum💝🙏
+1 yılAynı durumu yaşıyorum.. olacağı varsa olur diye diye kendimi avutuyorum ama yorgunum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini zerre sevmeyenler de bugün.
03 Yorumla
Soran+1 yılMuhsin denmi öğrendin bu sözü?
- +1 yıl
Muhsin kim bırakıp giden adam mı
Soran+1 yılAynen evet
+1 yılUnut seni hak etmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılYüreğine sağlık🙏💝
- +1 yıl
Üzülme sakın 💖💖💖
Soran+1 yılÖyle yapacağım inşallah. Başka yapacak bir şey yok. Gitmek isteyen gider, gelmek isteyen gelir. Ben elimden geleni yaptım, benden bu kadar💝🙏
Çok üzüldüm gerçekten... detaylı konuşalım mı...
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
+1 yılNasıl yapacaz abla onu be de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver kabullen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigin adam neden istemiyor seni?
040 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor
Cevap sahibi+1 yılZorla güzellik olmaz 👍 seni sevmeyen birini sen nasıl seviyorsun?
Cevap sahibi+1 yılKadınlar duygusal olur derler yanlış mı?
Soran+1 yılDoğru ben duygusalım. Karşımdaki de insan bile değil. Ben acı çekiyorum o yine tanıyacağı insanları düşünüyor. Yani bana yazık oldu. Bu hikayede yanan ben oldum
Cevap sahibi+1 yılBalık burcu üyesi misin?
Soran+1 yılBen oğlak o şerefsiz boğa burcu
Cevap sahibi+1 yılEyvah eyvah boğa erkeği tam şerefsiz oluyor
Cevap sahibi+1 yılSeni sevmiyorum diye açık açık söylemiş Allahın sevgili kulusun 👍
Soran+1 yılKulları bir türlü sevemedi. Allah seviyordur belki doğru
Cevap sahibi+1 yılHay Allah..
24 yaşında genç bir kızsın ve eminim güzelsindir elbet bir gün çıkar seni sevecek biri 👍 üzülme
Soran+1 yılOoo 6 sene önce bir iltifatlar ederdi ilk sevdiğim adam, sen gülünce vişne ağacı çiçek açıyor, güneş bize değil senin gibi güzelin yüzüne vuruyor, Karadenizliydi, senin kara gözlerini bütün Karadenize değişmem falan en sonunda aldattı beni. 6 sene sonra bunu sevdim buda beni sevmedi. Böyle yaşaya yaşaya en sonunda kurumuş yaprağa döndürdüler. O iki şerefsize madalya taksınlar. Allah yüz güzelliği versin, ama en önce baht güzelliği versin
Cevap sahibi+1 yılKaradeniz erkeğine güven olmaz 👍 seni seven ve değer veren erkek istiyorsan yaş olarak biraz büyükleri tercih et.
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorsun Allah bahti güzel olanlardan eylesin. Aşk acısı yüzünden mi zayıfladın?
Cevap sahibi+1 yılsenin kara gözlerini bütün Karadenize değişmem deyip en sonunda aldatmakta tam bir pislikmiş
Soran+1 yılEee insanın kanı bozuk olunca öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılMemleketi Ordu muydu?
Karadenizli dediğinin?
Soran+1 yılYok Trabzon Torul. İkincisi de mersinliydi. İki şeref vicdan yoksunu
Cevap sahibi+1 yılŞeref ve vicdan yoksunu insanlardan uzak olmak senin için daha iyi 👍 Trabzon'lu kaç yaşındaydı?
Soran+1 yılTrabzonlu şu an 37 falan. Mersinli şu an 29
Cevap sahibi+1 yılSen şu anda 24 yaşındasın ve 37 yaşında biri seni aldattı mı? Onun aklına ... Neyse anladın o noktalı yeri.
Cevap sahibi+1 yılÜstelik kara gözlerine o kadar laf edip aldattı. Tam kanı bozuk adı biriymiş. Senin gibi bir kız bulmuş daha ne istiyormuş?
Soran+1 yılAhaha o zaman beni tanıyan herkes öyle demişti. O zaman ben 18 dim, o 31 di. 18 de başladı, ben 19 un ortalarında Mart ayında beni aldattı. Kar yağıyordu beni aldattığında. 6 sene falan oldu. Sonra işte 6 sene sonra mersinliyi sevdim oda olmadı. O zaman herkes 19 yaşında bakire bir kız aldatılır mı diyordu. Şarkısı bile var. Ne güzel şeysin sen yaşın hep 19. Hayat işte
Cevap sahibi+1 yılNeden aldatmış olabilir?
Cevap sahibi+1 yılBelkide bakire olduğun için aldattı.
Cevap sahibi+1 yılTabi ilk önce serreffssiiizzzz olduğu için aldattı
Cevap sahibi+1 yılNeden aldatma yoluna gitti?
Soran+1 yılBen onu çoktan unuttum. 6 yıl oldu. Neden aldattığı artık önemli değil benim için. Şu an mersinliyi unutmaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılMersinli açık açık söylemiş seni sevmediğini
Cevap sahibi+1 yılSende mi mersinlisin?
Soran+1 yılAynen o söz olarak değil davranış olarak umut verdi. Ama unutacağım yani
Cevap sahibi+1 yılKaradenizli misin yoksa
Soran+1 yılDeğil. İzmir
Cevap sahibi+1 yılUnutursun zamanla 👍 zaman her şeyin ilacıdır malum
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılAaa gerçekten mi?
Bende izmirli biriyle saat 20:00 civarı tanıştım.
Cevap sahibi+1 yılHeyecanlıyım yani 😊😊
Soran+1 yılİyi sohbet ettik. İçimi döktüm sana. İyi saydırdın Karadenizli ve mersinliye. Ağzına yüreğine sağlık
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Iyi geceler 👍
Cevap sahibi+1 yıl😅😂🤣🤣 Hadi bakalım yat dinlen. Rahatladiydan ne kadar güzel 👍 kendini iyi hisset lütfen
Soran+1 yılAhaha😁sinirlerim boşaldı. Sağol
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni sevmiyor demekki takma
00 YorumlaSabret. Zamana bırak hetseyi
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, öyle yaptım artık🙏💝
Soran+1 yılAhaha sağol abi🙏
+1 yılUnutacaksın
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin
00 YorumlaUnutcaksin seni sevse bunu dermiydi
00 Yorumlaİstemiyor ise boş ver. Çivi çiviyi söker
00 YorumlaBi şekilde unutmak zorundasın
00 Yorumla
+1 yılUnutulur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYenisini bul
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafana bile takma
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz
00 Yorumla
+1 yılSlksın çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUnut
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı