Hepsi için demiyorum ama bazı erkekler kilolu kadınları erkek gibi mi görüyor? Ya da baya sert olan kadınlar da olabilir. Nasıl desem kilolu ya da baya sert kadınlara erkekler kendi erkek arkadaşına davrandığı gibi davranırken diğer zayıf ve yumuşak kadınlara ise hassas oluyorlar bir kadına yaklaştıklarının farkında olarak yani. Ben kesinlikle böyle düşünüyorum sizce? Siz ne düşünüyorsunuz? Bunun nedeni tam olarak ne olabilir? Kilolu olabilir sertte olabilir bunlar erkeklere özgü şeyler değil.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer bebek gibi bir yüzü varsa balıketli olarak saydıkları sınıfa koyarlar ama suratı sert ve güzel değilse o zaman erkek sınıfına koyabilirler çünkü suratı güzel olmayan bir kadını sadece güzel fit bir vucut kurtarır
Bence suratı güzel olmayanı hiçbir şey kurtarmaz. Yüz güzelliği en önemlisi. Yoo gördüklerimde yüz güzelliği kesinlikle vardı sadece kilosu var
Taş gibi vucutu olup benden daha çok ilgi gören çok tanıdığım var güzel bir tarz giyimle erkekleri etrafına topluyorlar
Çok saçma öyle kadına ancak yatakta bakarım suratına poşet geçirerek. Yüz güzelliği kadar güzel bir şey yok birde ruh var tabi. Vücudu güzel istikrarla herkes yapabilir ama yüz ve ruh çok başka
Yatak için zaten ama herkese o gözle bakıyorlar maalesef
İşte o gözle bakılmamak için aşırı seçiciyim benimle sadece adam olanlar konuşabiliyor. Ruha, adamlığa önem veriyorum.
Sen önem veriyorsunda bebişim adam olan yok
Böyle düşünmen çok normal erkeklerin geneli adam değil ama bu konuda çok şanslıyım. Başta bende birsürü kötü tanıdım sonra ise asıl olanı. Şükürler olsun maşallah diyeyim 🤣 Senden 6 yaş büyüğüm bu sevgililik işlerine 13 yaşında girmiştim o zamandan bu zamana çok insan tanıdım içlerinde sadece 2 tanesi mükemmel adam gibi adamdı. Birinin değerini bilemedim diğeri hala hayatımda 8 yıl oldu. Allah tüm kızlara onlar gibisini nasip etsin.
Varsa bu soruyu neden sordun. Mutlu olun
Ben şu an için sormadım ki etrafta gördüğüm şeyi sordum.
Biz kendini soruyorsun sanıyoruz :D
Hayır 😂 öyle olsa bana yapılıyor falan derim. Ama zamanında ben de yaşamadım değil. Okul hayatım da diğer kızlara göre daha çok kilom vardı hepsinden daha güzeldim ve uzundum ama kilom daha çoktu. Erkeklerde bir ayrımcılık görüyordum ama sadece sınıftakilerde dışarıdakiler böyle değildi. Ortaokul lisedeki tipler böyle olabiliyor iyi anlaşıyordum onlarla ama bazı zamanlar diğer kızlara daha hassastılar onları daha güçsüz beni daha güçlü görürdüler. Doğruydu da ama sonuç olarak bende bir kızdım. Şimdide etraftan görünce sorayım dedim.
Çünkü Kadın Şeklinden Çıkıyor
Bir Kadın Kendine Değer Verir Bakımlı olur
Bakımlılar zaten sadece kilosu var ve sert insanlar. Bakım birçok şeyi içerir.
Manken Gibi Olmalılar Her Erkek Bakmaz Ben Kibar iyi Güzel Nazik Davranırım ama Kadın Erkek gibi Olmayacak Kadın Olduğunu Hisdettirecek Erkek Gibi Kaba Saka Olursa O zaman Zaten Erkektir
Kadın Sertliği Bırakırsa Ona da Kadın gibi Davranırlar...
Kadın kadındır. Erkek olamaz erkek sayılamaz. Kabalık sertlik erkeğe özgü değildir. Kadın manken gibi olacakta erkek ne gibi olacak? Erkeğinde mankeni var erkekte manken olacak.
Hanımefendi ben de öyle kadınlardan hoşlanıyorum kilolu ve sert Dominant kadınlardan hoşlanıyorum 💕💕💕💕
Böyle bir sevgilim olmadığını gerçekten çok isterdim
kilolu bir kadın mısın
Burada sen bana değil ben size soruyorum.