+1 yılYa kıyamam olum sen canım mısın? Bak hemen sana bilimsel bahsedeyim.
Bunu bi izle. Şunu diyeceğim, insanlar -kız erkek fark etmez- genel bir simetriye bakıyor dış görünüşte. Sen 170 de olsan fit görünümlüysen -kaslı olmaktan bahsetmiyorum, sağlıklı görünmekten bahsediyorum- kısa olduğunu düşünüp durmana gerek yok ki. Hem oğlanlar burdan size sesleniyorum genel bir kız görüşü bu şahsi fikrim değil, nerde oturup nerde kalkacağını bilen, kendine güvenen -penisiyle dünyayı yakabileceğini sananlardan bahsetmiyorum, özgüvenden bahsediyorum (öyle boş bir özgüvenden de bahsetmiyorum)- insanlar olduğunuz sürece karşınızdaki insanı etkilemek için şaşaaya ihtiyacınız yok. Dış görünüş önemlidir ama kimsenin dünya güzeli olmasına gerek yok bunun için. Bana soracak olursanız iyi kalpli, dürüst, sadakat sahibi, düşünceli birisi de olmanız gerekiyor ama bu sefer "Siz kızlar iyi adamlardan anlamıyorsunuz euw euw" diyen toksik tayfa gelecek o yüzden onu kişisel görüşüm olarak belirteyim.
08 Yorumla- +1 yıl
Lan video linki atmıştım buraya neden çıkmamış
- +1 yıl
KİMİ / NEYİ ÇEKİCİ BULUYORUZ? İnce İşler bu videoyu bi izle
- +1 yıl
Başta "olum sen s*lak mısın" yazmıştım ama kızlarsoruyor botları nasıl olduysa "canım mısın" diye çevirmiş küfür bile değil argo lan bu
- +1 yıl
@overrullah olm ben 155im bana göre herkes 180 duruyor ayrıca bunca şeyi adam kendini kötü hissetmesin diye gevelemedim gerçek olduğu için söyledim ister inan ister inanma siz boy konusunda bizden daha takıntılısınızamk (penis boyunuz hakkındaki takıntıdan bahsetmiyorum o zaten hastalık seviyesinde artık siz oğlanlarda)
- +1 yıl
Boy konusunda kızlar aşırı takıntılı ben boya önem vermem diyen hemcinslerinin bile en kısa sevgilisi 1.80 1.85 oluyor.
- +1 yıl
@Jimmyhopkins160 ya kardeşim sevgilisi 1.85 demek 1.75 erkek geldi de red mi etti demek? Nerden bilelim niye ya belki denk gelmiştir herkes boya bakmıyor ki. Takmışsınız kendinizi şu dogmalardan temizleyin ve boş yere özgüveninizi düşürmeyin. Vallahi bazen karşı taraftan daha çok takıyorsunuz he
- +1 yıl
Evet o anlama geliyor hiç bize uzun erkekler denk geliyor demeyin kısa erkek teklif etmemiş olsa bile ettirmiyorsunuz ki siz 1.75 erkeğe saniyesinde friendzone çekip gördüğünüz uzun erkeklerle flörtleşmeye çalışırsanız 1.75 erkek nasıl teklif edecek size. Bu boya önem vermeyen kızların neden hepsine 1.85 1.90 lar denk geliyor bu nasıl bir tesadüf acaba? Açıklayayım o boya bakmam diyen kızların hepsi iki yüzlüler kısa boylu erkeklere kanka çekip uzun boylularla flörtleşiyorlar.
- +1 yıl
@Justhavealittlefaith duyar kasmışsın da senin en kısa sevgilinin boyu kaçtı dürüstçe söyleyebilir misin?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi boyuna göre kızlar neden istemesin. Minyon kızlar daha çok yakışır o boydaki erkeklerin yanına genellikle. Yani ben de benden uzun olsun isterim yanımdaki kişi en azından daha kalıplı olsun isterim. Tercih meselesi bu, kimse kimseyi yargılayamaz ki. İsteyen uzun boylu kısa ile de olabilir. Yeter ki gönüller bir olsun. Keyifli günler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar boya göre seçiyor maalesef türk kızı özellikle 180 erkek istiyor. ama boyunda bir şe yok bence öz güvenli ol
10 Yorumla
+1 yılBence alakası yok, zaten seni uzun boyu için sevmeyecek birisi zaten sevmesin. Bence karakter daha önemli. Sen kısaysan, sen de kısa bir kızla olursun ki zaten abarttığın kadar kısa değilsin. 1.50, 1.60 kızlar ne güne duruyor, bu boy aralığı ile olabilirsin yani. Ha şimdi diyeceksin ki 1.50 kızlar 1.80 istiyor, benim boyum 1.53 ve ben kısa birisi ile olmak isterdim, senin o kısa dediğin boyun benim için çok uzun. Yani kafaya takma.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyorum 1.50 kızlar 1.80 üstü erkeklerle oluyor milyon kez gördüm bunu
- +1 yıl
1.50, 1.60 kızlar 1.80 üstü erkeklerin dibinden ayrılmıyor. Kısa erkekler için kısa kızların bir anlamı yok kısa kızlar çünkü hep uzun boylu erkeklerle oluyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1.73 kısa mı Allah aşkına?
Oradan buradan bulma kızlarla takılma yoksa çok çekersin.28 Yorumla
Soran+1 yılEvet kısa ve kızlar bu boyda erkekleri tercih etmiyor
- +1 yıl
Boy önemli oysaydı kaç tonluk arabayı küçücük anahtar bağırtmazdı denir. Ne demek istediğimi anlamışsındır. 🙄
Soran+1 yılO kısa erkeklerin avuntusu kısa erkek olarak diyorum bunu. Gerçek hayatta 1.80 den kısa erkekler sadece kanka olabiliyor kızlarla.
- +1 yıl
Boya bu kadar takılma önemi bile yok gerçekten. O kızlar görmemiş tipler vallahi bak.
Allah karşına değerini bilecek senin gibi birini çıkartır inşallah 🙏🏻
Soran+1 yılAvuntu yapmana hiç gerek yok dürüst olsan daha iyi çevrende benim boyumda erkekle sevgili olan bir kız var mı?
- +1 yıl
Elbette var neden olmasın ki? Tek sen misin kısa boylu?
Mantıklı düşün boş işlere vakit harcama derim. - +1 yıl
Anlamaz bu arkadaş nur 🤷🏻♂️🤦🏻♂️
Kafanız uyuştuktan sonra boy uzunluğunun pek sorun olacağını sanmıyorum. Bu tür düşünceler yanlış bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ne alaka babalarınız hep iki metre mi güzel olmak zorunda olan Kızlar erkekler değil şunu bi düzeltelim
17 Yorumla- +1 yıl
kızlar için niye ayrıyeten güzellik şartı getirdin anlamadım
- +1 yıl
@Justhavealittlefaith çünkü istisnasız erkeklerin hepsi kadının güzelliğine önem veriyor. Mesela bir erkek çirkin olabilir ama başarılı olup güzel kadınlarla olabilir yakışıklı bir erkeğin elde ettiklerini elde edebilir. Keza komik erkek, yetenekli erkek, çalışkan erkek vesaire vesaire. Ama kadınlar için böyle paragraf açılmaz bunlar kadına kıstas değildir. Hiçbir erkek kadının başarısından, yeteneğinden zekasından etkilenmez hatta korkarlar rekabetten ve çoğu güzel olmayan kilolu ya da çirkin kadınlara kaba davranırlar bir de güzel kadınların yanında gör adamlar nasıl romeoya dönüşüyor. Yani Allah çirkin kızların yardımcısı olsun
- +1 yıl
KİMİ / NEYİ ÇEKİCİ BULUYORUZ? İnce İşler kanalı bu videoyu bir izle. Ve sana bunları düşündürtecek, herkesin böyle olduğuna inandıracak insanlarla karşılaştığın için ben özür dilerim. Ama takıntılı insanların olması hayatta sağlıklı düşünebilen insanların olmadığı anlamına gelmez. Her ne kadar düzgün insanlarla karşılaşmak güç de olsa varlıklarını yadsımak hem onlara hem de bize haksızlık. Yeryüzünde bi tane düzgün insan olmadığını düşünmek sence de insanı delirtmez mi?
- +1 yıl
@Justhavealittlefaith yoo hayır bu yargıya nereden vardınız? Gayet mutlu bir evliliğim var eşimden de oldukça memnunum fakat küçük oranların kaide üzerinde etkisi fazla yoktur. Aldığım ortak derslerden biri PSY101 kendisi erkek olan bir profesörümüz evrimsel psikoloji başlığı altında bilimsel verilere dayanarak erkeklerin şekilci psikolojisini gayet net bir şekilde anlattı hayat toz pembe değil ki bu durumda gayet normal. Çirkin bir kızın şansı her anlamda azdır bu benim kişisel deneyimim değil gözlem ve edindiğim bilgilerin sonucudur. Ben kadın güzel değilse yaşamamalı demiyorum ederi yoktur piyasada diyorum. Gerçeği bilip inkar etmektense gerçekle yaşamayı tercih ediyorum. Çirkin bir kadın olmadığım için de şükrediyorum :))
- Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yıl1.73 kısa mı bence değil ayrıca her kız böyle düşünüyor ki neden böyle şeylere takılıyorsun seni seven olduğun gibi kabul edecektir zaten
10 Yorumla
+1 yılGünlerdir bu soruları sorup duruyorsun. İnşallah anlamak nasip olur sana ne diyim
145 Yorumla- +1 yıl
Günlerdir takip mi ediyorsun🤣😂
- +1 yıl
Sürekli bu soru soruluyor görmüyor musun?
- +1 yıl
Sizde sevin cocugu boyu kisa diye dislamayin
Soran+1 yılKısa erkek olsan anlardın sizin tuzunuz kuru her türlü sevgili bulabiliyorsunuz
- +1 yıl
Dikkat etmedim görmedim 😂
- +1 yıl
@Ece13unies iyi olmuş. Arkadaşa öyle olmadığını anlattık ama anlamıyor
Soran+1 yıl@Jxjxjdjsjwjhwhwwjpg Aynen aga kısa erkekleri erkekten saymazlar kısa erkek dert yanınca saldırırlar
- +1 yıl
Soran+1 yılMadem kısa değilim benim boyumdaki erkeklerle neden kızlar sevgili olmuyor?
Soran+1 yıl@Krank Kendimi sevsem bir şey değişmez her kızın uzun erkek takıntısı hatta tapıntısı var
- +1 yıl
- +1 yıl
Yaa arkadaşım türkiye de erkeklerin boy ortalaması kaç gidip bir bakar mısın her erkek 180 değil 180 altındakilerin hepsi bekar mı ne saçmalıyorsun. Hadi tamam senin dediğin gibi olsun kızlar uzun boylu istesin banane onların istediğinden düşüncelerinden? Pazardan mal mı seçiyorlar seni boyun posun için seven yarın senden boylu poslusu için terk eder gider. Bunu neden soruyorsun her gün eline ne geçiyor beni aydınlatır mısın
- +1 yıl
Boş ver gerçekten anlamıyor
Soran+1 yıl@Krank Türkiye ortalaması 1.78 bu bir boyum için sevilmem daha iyi en azından sevilirim böyle yalnız kalıyorum
Soran+1 yıl@Krank Kendi kendine mutlu olma diye bir şey yok sosyal varlığız yalnız mutlu olamayız senin de kaç tane sevgilin olmuştur boş yapma
- +1 yıl
Burada yeniyim boyle bir durumla ilk defa karşılaştım 😅
Soran+1 yıl@vakt-imerhun kısa boylu ama özgüvenli erkekle sen olacaksın ya sanki anca boş yap
- +1 yıl
@Vakt-imerhun arkadaş anlamıyorsa yapacak bir şey yok 😅
- +1 yıl
- +1 yıl
@Ece13unies takılmış kalmış oraya terapiye gitmesi lazım
Soran+1 yılKısa erkek özgüvenli olsa bu boyla bu özgüven ne diyorsunuz friendzoneliyorsunuz hadi oradan ne özgüveni ne gücü
- +1 yıl
Peki kardeş sen aynu kafayla devam
- +1 yıl
@Vakt-imerhun seni şimdi daha iyi anlıyorum
Soran+1 yıl@vakt-imerhun teraipiye değil boy ameliyatına gitmem lazım
- +1 yıl
@Ece13unies bu sitede takıldıkça daha çok anlarsın 🤣
- +1 yıl
Soran+1 yılGayet de benim boyumda erkekler oluyorlar sonra hayatları değişiyor
Soran+1 yıl@Krank Her şey kadın değilse sen de hiçbir kadınla olma o zaman
Soran+1 yıl@Krank Kaç tane sevgilin oldu la
- +1 yıl
Bu abinin her dediğine evet diyin geçin ters psikoloji kudursun.
- +1 yıl
@ikizterazi hadi mesain hayırlı olsun
Soran+1 yıl@ikizterazi Dürüst olmanızı tercih ederim zaten asıl boş avuntu verince kuduruyorum
- +1 yıl
Dürüst olalım tamam
Kısa erkek çirkindir insan bile değildir tüm kısaların üremesi yasaklanmalıdır yaşasın 2 metreler kahrolsun 170 ler - +1 yıl
Yaa bu ne böyle 😂😂😂
- +1 yıl
Sürekli bildirim geliyor işsiz mi bu arkadaş?
Soran+1 yıl@ikizterazi Çok şükür gerçek düşünceleriniz bu özgüven diye zırva sçmak yerine gerçek düşüncelerinizi söyleyin
Soran+1 yıl@Ece13unies Bildirimden rahatsız olacaksan yazmasaydın burası özgür platform istediğim şeyi de yazarım
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhahaaha minyonlar bile istemez seni yerden bitmeler bile 180+ istiyor yani sen ASLA sevgili yapamazsın AHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHA. Bu arada ben bile 1.75'im HAAHAHAHAHAHA
00 Yorumla
+1 yılVar aga var. İnternette gördüğün o 180 altı ölsün diyen ilgi meraklısı animecilere bakma. 150 boyuyla diyorlar onları.
00 Yorumla
+1 yılOkan bayülgene bak boyu kısa ama hep güzel sevgilileri oldu umutsuz olma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılBenle yaşıt olmasa ünlü olmasa onun da sevgilisi olmazdı ki eskiden durumlar farklıydı ünlülere dikkat etmiyorum
- +1 yıl
Peki
+1 yıl150 kiz bul iste, her 150 190 istemiyor. Siz sadece medyaya yansitilani goruyorsunuz.
05 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 kızlar daha takıntılı hep 1.80 üstü erkkelerle çıkıyorlar
- +1 yıl
Takintili falan degiller, 170 175 seven de var. Dedigim gibi siz sadece medyaya yansitilani goruyorsunuz
Soran+1 yıl1.70 1.75 erkek seven olsaydı o boydaki erkekler hep red yemezdi hes sap gezmezdi
+1 yılonca sorudan sonra üzülmüyorum artık evet böyle erkeğe bakmazlar otur ağla şimdi
017 Yorumla
Soran+1 yılEn azından dürüstsün
- +1 yıl
yok o kafan almıyor senin bende olsam bende olmazdım akıllı kızlarmış
Soran+1 yıl1.80 1.85 olsaydım olurdunuz ama
- +1 yıl
Çok sert yorum olmamış mı?
- +1 yıl
o zekayla olmazdı
- +1 yıl
bu hep kızları kötülüyor az bile söyledim
Soran+1 yıl@zpsicopata o boyda olsam zekaya ihtiyacım olmazdı
- +1 yıl
işte böyle düşündüğün için kimse yüzüne bakmıyor
- +1 yıl
devede de boy var
- +1 yıl
Böyle konuşarak zeka konusunda da sıkıntı olduğunu gösteriyorsun.
- +1 yıl
Yani şu cümlelere bakınca senin 10 15 yaşlarında bir ergen olduğunu düşünüyorum. Laflarımı yanlış anlama seni küçümsemek için söylemiyorum.
- +1 yıl
sende kadınları kötüleyen birini savunduğuna göre erkek olmalısın her gün her dakka aynı soruyu paylaşıyor baydı artık savunan kişilere de ne cevap verdiği ortada biraz gözlemleyip öyle yorum yapsaydın
- +1 yıl
Yalnız ben boy sıkıntısı olan arkadaşa yazmıştım sana değil?
- +1 yıl
Yanlış anladın beni sanırım 😅
- +1 yıl
bana yazdın gibi geldi xd
Soran+1 yıl@Ece13unies 20 yaşındayım boy kısa diyince hemen çocuk muamelesi yapın zaten bir de basket oyna uzarsın de de tam olsun
- +1 yıl
al işte
Çoğu kadın böyle detaylara takılmıyor bence
En azından ben10 Yorumla2 soru hakkin yok mu senin gunde 200 kez ayni soruyu nasil soruyon la
10 Yorumla
+1 yılBoyun iyi hiç sorun değil bence karakterin önemli boyun normal kanka😉
00 YorumlaBen 185 im tipimde yerinde galiba, gel gör ki beyin yok
07 Yorumla- +1 yıl
Tipin yok olum senin yoksa kizlar ziplardi
- +1 yıl
Evet shdhdh
Gizli Üye(18-24)+1 yılinstagramda gördüm daha geçen ay 165 ve 170 boylarındaki arkadaşlarım çok güzel kızlarla evlenmişler bence boy engel değil seven seviyor
çoğu erkek de ortalıkta en az D kap olacak diyo ama bir sürü küçük göğüslü kadın evleniyo aynı mantık yaaani00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1.80 altına erkek demiyor KS kızları 🤣🤣1,79 isen elendin 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılKizlar boya bakmiyor pek keske baksalar benim sevgilim olurdu o zaman
01 Yorumla- +1 yıl
Buna ne dicen?
+1 yılBoyu kısa olanın neyse biliyon sen bizim boyumuz uzunda ma nolmis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Boyla alakası yok.
Para ve karşı cinsi tatmin etmene bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 1.60 eşim 1.74
Garip bir durum yok ortada.
1.80 altı erkekler bekar kalmıyor, korkmayın.20 Yorumla
+1 yılNapolyon dan uzun, Eminem le aynı boydayım diye hava at. 1 cm daha eklersen Eminem oluyordu Atatürk. Boyla alakası yok, yani en azından benim için.
05 Yorumla
Soran+1 yılOnlar benle yaşıt değil ki ayrıca onların konumuzla da ilgisi yok ikisi lider diğeri de rapçi kısa erkekler lider olamaz ya da şarkıcı olamaz demedim ki. Ayrıca atatürk ve napolyon yaşadığı zamana göre kısa değillerdi. Napolyon ortalamaydı atatürk de uzundu yaşadığı dönem hollanda
ortalaması 1.75 ti- +1 yıl
Eminem dünya çapında yüzüne bakacak kız bulur ve boyu senle aynı. Boy belirleyici bir faktör değil. Bu yönden bak.
Soran+1 yılO ünlü artı gençlik zamanında boy fazla önemli değil ben ünlü biri değilim genç olduğum dönemde boy çok önemli
- +1 yıl
Boya fazla takılıyorsun. Ben de o zaman düdüklü tencereyim ve 163 boyla kimse bana bakmaz. Çok da umurumda.
Soran+1 yılKızda boy önemli değilki ama erkekte çok önemli
Gizli Üye(25-29)+1 yılEş*k 20 yaşına gelmişsin hala önemli olanın para olduğunu anlamadın mi
14 Yorumla- +1 yıl
Karşınıza çıkan insanlardan yola çıkarak genelleme yapamazsınız yeter artık dünyanın sizin ya da karşılaştığınız insanların etrafında dönmediğini kafanıza sokun ne istediğini bilmeyen insanlar yüzünden diğer insanlar saçma damgalarınızı yemek zorunda değil.
Cevap sahibi+1 yılSen niye kendini bana yargı dağıtmak zorunda hissediyorsun? Ben günümüz şartlarında çoğunluğun parayi daha fazla önemsediğini düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman fikrini o şekilde belirt dostum
Cevap sahibi+1 yılŞuradan bir uza ya. Senle mi uğraşacam ne diyeceğimi sana mı soracam
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet iyi boyun. Hoşlandığın kızlara teklif vermen yeterli. Seven kabul eder zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende diyordum bu takıntılı ruh hastası ne zaman boy sorusu soracak şükür sordu
12 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi toxic insanlar ne kadar berbat biri olduklarının farkına ne zaman varacaklar
Cevap sahibi+1 yıl@Justhavealittlefaith Git yat ergen yarın okulun var
Boyun kısa değil ki kardeşim, üstelik Türkiyedeki kızların boyu kısa oluyor genelde sıkıntı yaşamazsın
10 Yorumla
+1 yılBoyuna takılma sevgi boyla alakalı değildir ayrıca vücut çalışıp olduğundan iri ve çekici görünebilirsin 😉
00 YorumlaLan sanki türk kızları hepsi 175 180 %80 150 170 arasında zaten senin boyun gayet iyi böyle düşünürsen kendi özgüvenini kendin kırarsın
00 Yorumla
+1 yılTürkiyenin kadınlarda boy ortalaması 1.60 civarı bence kısa değilsiniz
10 YorumlaEmin ol ki bütün kızlar boya bakmıyor
25 Yorumla
Soran+1 yılBakmayan varsa bile çok az 10 çiftin 9 unda erkekler 1.80 üstü
Soran+1 yılSevgilin olduysa en kısası kaçtı?
+1 yılBoy ortalaması 1. 55 olan kizlarin ülkesinde nde yaşıyorsun evlat🙂💜
Rahat ol00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgi duyduğum erkeklerin boyu 180i geçmemiştir hiç (boyum 153)
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl153*
Soran+1 yıl1.53 kızlar uzun erkek takıntılı olur sen istisnasın o zaman gerçi tam 1.80 de olabilir ilgi duydukların
Cevap sahibi+1 yılBoydan pek anlamam ama gerçekten 180 bile değillerdi 170 175 civarı. 180 sınıf arkadaşlarım vardı oradan kıyaslama yaparak yazdım. Aksine ben uzun erkekler bana neden baksın sütun gibi kızlar varken diyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Mertt28 yorumun için teşekkürler 🥲
+1 yılefendi biri misin
016 Yorumla
Soran+1 yılEfendi değilim
- +1 yıl
olsaydın gel tanışalım diycektim
- +1 yıl
takma akıllı kızlar kısa erkekler ister bence
Soran+1 yılSerseri biri de değilim efendi mi serseri mi konusunda kendimi bir noktaya koyamıyorum pek zaten sosyal çevrem de yok
- +1 yıl
tanışalım mı
Soran+1 yılOlur tanışalım
- +1 yıl
iyi takip at
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
xper yüzünden yazamıyorum :((
Soran+1 yılInstagram falan var mı?
- +1 yıl
sen ver
Soran+1 yılsoul892109
- +1 yıl
yazdım
Soran+1 yılMesajın gelmedi bir daha yazar mısın
- +1 yıl
salem sen değil misin
- +1 yıl
tamam neyse boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke kaç oldunu da söyleseydin
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.73 üm
- +1 yıl
İyisin
+1 yılKısa kızlar ister bende kısayım :)
14 Yorumla- +1 yıl
Kısa kızların sevgilileri hep uzun boylu oluyor.
- +1 yıl
Oda onların tercihi ne diyim şahsen ben sevgilime bakarken yukarı bakmak istemem
- +1 yıl
Umarım bu dediğin lafta kalmaz
- +1 yıl
Umarım
+1 yıl155 kızlar var, onlarla olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Kısa kızların sevgilileri hep uzun boylu oluyor.
+1 yılAklinda 2 yasinda kalmis
02 Yorumla- +1 yıl
Adam yanlış bir şey dememiş
- +1 yıl
tamam avukat
+1 yılOzguven ve bakım yaşadığın sorunu çözer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy değil paran olsun satın bile alacağın para vermeden koynuna bile yatacak ucuz çok kadın vardır
02 Yorumla- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam karşımdaki insanın ne kadar ucuz olduğunu bilsem bile onun adına "satın almak" demezdim. Kaliteli insanlar, insanlar için böyle kelimeler kullanmaz çünkü. Bir eşya satın almıyoruz sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılbende karaktersizleri ve insanları kullanıp bir bez parçası gibi atanlara sözüm satılık insanlara
Boyun çok iyi.
00 Yorumlaİsterler neden istemesinler
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var kardeş yani
00 Yorumlaadam mı seçiyorsun ne saçmalıyorsun acabaa 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni boyun için sevecek olan biriyle olma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke boyum olsaydı da boyum için sevselerdi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.50-1.60 arası olur sana.
05 Yorumla
Soran+1 yılO aralıkta kızlar sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyor
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel olmadıktan sonra o boylarıyla otursun oturdukları yere hata erkeklerde
Cevap sahibi+1 yılSkm kadar boyları türlü türlü huyları
Soran+1 yılÇoğu da istediğini alıyor alamayan da benim gibi kısa erkekle olmak yerine kedi köpekle yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılYakışıklıysan paran varsa gelirler zaten kızlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartıyorsun o boyda çok erkek var kız buluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyiymiş aslında boyun
00 Yorumla
+1 yılBoş ver boyu önemli olan karakter
13 Yorumla
Soran+1 yılBoy yoksa karaktere bakmıyorsunuz maalesef
- +1 yıl
Ve... dimi
- +1 yıl
ayn öyle ezik erkeklere bakmıyoruz köşede ağlamaya devam et sen aklı fikri kızlarda sonra bi de kızlar bakmıyor diye ağlıyor hangi kız baksın sana
Boyun iyi niye takildin bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
00 YorumlaYüreğin boyuk olsun boyun değil
00 Yorumla
+1 yılAw uzun olunca kizlae kucağımıza atlamiyir
00 Yorumlasaçmalık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. boyun normal?
01 Yorumla- +1 yıl
Normal diyorsunuz ama hiçbir kız o boydaki erkekle sevgili olmuyor
Kaç len boyun
00 Yorumla
+1 yılİstemezler
00 Yorumla
+1 yıl1.73 kisa değil ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaç boyun?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.73
Cevap sahibi+1 yılsen o çocuk musun