Karım beni Meksikalı biriyle aldattı?

Eşimle 4 sene önce evlendik. Evlenirken aile zoruyla karşılaştık çünkü eşim duldu. Evlendikten sonra maddi durumumuz kötüydü ama az çok mutluyduk. Sadece kıskançlıklarım vardı. Daha sonra bazı sorunlar yaşamaya başladık ağır sözler kullandık. 3 . Sene herşey rayına oturdu. Bu arada eşim OYNADIĞI oyundan 9 ay önce Meksikalı bir çocukla tanışmış. ilişkisi benle gayet normal gidiyor aynı anda o çocukla konuşuyormuş. Işim Gereği sabah 10 akşam 10 çalışıyorum tatilim yok. Kendi işim durumum iyi. 10 gün önce telefonunu kurcalarken konuşmaları görmekle elimden hemen telefonu Aldı. Babam var diye ses çıkarmadım. Babam gidince eşimi tehdit ettim. Bütün konuşmalarınızı öğrendim dedim. Oda az çok itiraf etti. Senden kurtulmak istiyorum gidicek yerim yok. Bende böyle yol Seçtim dedi. Çocukla hep evlilik hayalleri kurmuşlar. Beni onun yerine koymuş aylarca. Bana en çok koyanda birbirlerine lakap takmışlar ARI ve Ay'ı diye. Eşim bunların oyuncaklarını bulup yatak odamıza koymuş 3 ay önce hemde aynanın üZerine:( konuştukları hep seni arzuluyorum. Az kaldı sonunda kavuşacağız. Rüyalarımız gerçek olacak vs. Daha sonra ona hit dedim onun yanına destek çıkarım dedim gidip konuşmuş ve beni aradı hemen ben seni seviyorum dedi. Sana aşığım dedi. Ben Kafayı yemek üzereyim. Ailesi çok katı ailesinin yanına gidemez belede ikinci ayrılık ailesi çile çektirir. Git diyorum gitmiyor. O zaman niye konuştun diyorum boşluktaydım diyor. Bide dün çocukla Konuş bitir dedim bana ne derse beğenirsiniz? Ya sana güvenmezsem ya sen yine bana kavga edince bağırırsan ya sen aşırı kıskançlık yaparsan? Gidecek yerim olsun diyor. Onu yedekte tutacakmış. Kızlar bu kapmaya Çalışıyor Allah Aşkın'a yardım edin. Bakın ben sadece ağız kavgası Yaptım hep vurma yok Dövme yok. Ne isterse aldım. Belki iş bunalımından ilgisiz Olduğum zamanlar oldu lakin daha topu topu 4 senelik Evliyiz? Ne desem ağlayıp cevaplıyor pişmanım diyor. Ama git diyince gitmeyi düşünüyor sonra vazgeçiyor bu ne?
Karım beni Meksikalı biriyle aldattı?