Yüzük falı hakkında tecrübesi, bilgisi falan olan var mı? Yaptım bana yakın bir yaş çıktı. Hayatımda biri yok😅 belki de yakın zamanda olacak yani inş olur sjsnsnjj. Evlilere yaptım doğru çıktı. Bilemedim.
Fal hakkında bilgisi olan var mı?
(Bilmeyenler için söyleyeyim evleneceğin yaşı gösteren bir fal. Kaç tane çocuğun olacağını, cinsiyetini de söylüyor.)
Eğer olur da çıkan yaşta evlenirsem güncellerim😂
Fal hakkında bilgisi olan var mı?
(Bilmeyenler için söyleyeyim evleneceğin yaşı gösteren bir fal. Kaç tane çocuğun olacağını, cinsiyetini de söylüyor.)
Eğer olur da çıkan yaşta evlenirsem güncellerim😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kendim baktim bir cok soruya dogru cevap verince korktum annemde bana diger varlıklar sayesinde oluyor dedi eglencesine bakiyordum düşun , kendi yasımı sordum bildi babamin yasini sordum bildi , kuzenimin harflerini bildi gecmiste sevdigimvardi sordum ozluyor evet ama mesaj atmaz dedi ki dogru atmaz gururlu bildi bi konuyu cok takmıstim kendimle alakalı onu da bildi bende 35 yas cikti evlilik 2 cocuk cıktı , Gelecegi rabbimden baska kimse bilmez hiç bulasma bu şeylere imanın tehlikeye girer...
Falcıyım her falı bakıyorum
AA kahve falı falan da bakıyor musun? Bugün kahveli soru atıp seni etiketlerim
Peki bu yüzük falı hakkında ne düşünüyorsun
Bütün fallarn ve herşeyin olağanüstü oldugunu ve birer bir gelecek ekranı olduğunu düşünüyorum
Kahve falı sorusu paylaştım. Fincan fotoğraflarini da ekledim bakabilir misiiin😊
Nasıl yapılıyor o?
Ya şimdi kadınlar saçıyla yapıyor uzun olduğu için erkekler bı iple yapabilir. Bir alyansa ip bağlıyorsun. Bardağın yarısını suyla dolduruyorsun. Yüzüğü bardağın içine sarkitiyorsun ama suya değmeyecek. Bekliyorsun haraket ettirmeden ve o kendi kendine haraket etmeye başlıyor. Bardağa çarpıyor yavaş yavaş. Ve belli müddet sonra kendi kendine duruyor. Kaç kere carptiysa o evlilik yaşı oluyor
Saçın kısa degilde saçla yap bence
Hiç denemediysen denesenee kaç çıkacak merak ettim jssksjs
Heyecanlandım
Ama alyans yok evde🤧
Normal yüzükle olur mu yoksa illa alyans mı olmalı
Alyansa benzer yüzük de olur yani taşsız olacak alyans gibi düz olacak öyle bişi vardır belki
Evli birinden iste ya da jsjdns
Tamam aramaya gidiyorum
Gecenin bu saati nerden bulayım evli birini😅
Tamam bekliyorum merak ettim😄
Yani bulmazsan evde son çare yarın evli birini bulursun nsjdkska
Yaptımmm
Yaşım 23 çıktı çocukta erkek
Şu an kaç yaşındasin pekii
şu an 18 sende kaç çıktı?
Bana 21 çıkmıştı. Ve temmuzda 21 olucam
Ya bana pek evlenebilirmişim gelmiyor ama bakalım ne olacağı belli olmaz
Düşün evliyomuşsun ahhshaha haber et olursa
Tamam edicem mutlaka😄👍
yüzük falı ne kanka
Ya şimdi kadınlar saçıyla yapıyor uzun olduğu için erkekler bı iple yapabilir. Bir alyansa ip bağlıyorsun. Bardağın yarısını suyla dolduruyorsun. Yüzüğü bardağın içine sarkitiyorsun ama suya değmeyecek. Bekliyorsun haraket ettirmeden ve o kendi kendine haraket etmeye başlıyor. Bardağa çarpıyor yavaş yavaş. Ve belli müddet sonra kendi kendine duruyor. Kaç kere carptiysa o evlilik yaşı oluyor
ee bardağın esnekliğiyle alakalı tamamen bu ama plastik bardakla yaparsan daha geç evlenirsin benden söylemesi 😉😄
Cam bardakla yapılacak tabiki. Ve şöyle bir şey var kaç kere tekrar ettim farklı zamanlarda hep aynı sonuç çıktı. Bu da biraz korkutucu tabii
şöyle yapalım, beni düşünerek yap benim yerime farklı sayı çıkarsa o benim evlenme yaşımdır aynı çıkarsa düşünerek olmuyor demektir.
Bu yeni mi çıktı
Yok ya bayadir olan bı şey
Nasıl bişey
Oha saömalık bence 🤣
Fala inanma falsiz kalma hesabı bı denedim bende. Yanii denemekten zarar gelmez sonuçta ehehehe
Kaç çıktı
sonuç ne oldu peki