AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sevdigi halde terk edebilir eger olgun karar alabilyioraa bazen insan sevilmediginden gider bazen yeterince güven olmadigindan gider gitme nedenleri farkli olabilir
Bence o gidişlerin altında başka bir şey var kesin
Ne gibi mesela
Yani birçok Bunun nedeni var bence en başında başka bir kadın ya da başka bir erkek olabilir
Elbette buda bir neden olabilir
Ya da ona olan duygular bitmiştir Belki de ama kırmak istemiyordur
Ama sayet neden buysa ozmn sevdigi halde gidiyor diyemeyiz cünkü sevgi kalmamisdir
Yani O kendince bitirmiştir fakat karşıdaki insanı kırmak istemiyordur
Tamam ama bu yinede sevdigi halde gittigi anlamina gelmiyor sevgi bitmiş ve gitmis anlamina geliyor
Ben bunu biliyorum Bunu söylerim insan seviyorsa gerçekten candan yürekten aşkla sevgi ile muhabbet izliyorsa kesinlikle ne olursa olsun sebep gitmez gidemez yani bırakamaz bir insan sevdiğin nasıl bırakır ya Bence çok saçma seviyorum ama gidiyorum yani bence değil mi
Katilmiyorum sen sevebilirsin deli gibide seversin ama atiyorum sevdigin kisinin sana olan sevgisini özel ilgisini hissetmiyorsan gidersin cünkü bu yipratici olur zamanla ve kendini kandirmaca olur gidersin
Ya beni seviyorsan zaten karşıdakinin de beni sevdiğini bile bile seviyordum
Bu zamanla degise bilir ama hicbirseyin sonsuzluk diye bir garantisi yok herkes farkli sen sevgiyi aski sonsuz görürsün bi baskasi sadece bur heves heycan olarak görür büyüsü gectikten sonrada yeni hevesler arar
Zaten zaten o zaman O insan o insanı hiç Sevmemiştir ki bir hevesi olarak belki de istediği bir şeyleri aldıktan sonra terk eder gider yani bazıları aşkı iki öpücük zannediyor biliyor musun
Aynen öyle isde yani sen beni seviyor sanyiordum hissetigim dedigin onun icin bir dönemlikdi ondan hissediyordun ama onun icin o heves gectikten sonra sana bye bye diyip yeni kisilere hello diyor, insanlari anlamak cok zor bu devirde deger denen sey kalmadi ne yaziki en güzeli yalnizlik🙂
Ben her zaman diyorum her şey var insanlık yok
Dediğin gibi Aslında Yalnızlık Allah'a mahsus ama doğru diyorsun en güzeli Yalnızlık
Hayat tamamen senin hayatın oluyor Yalnız olduğum zaman Kimse Sana karışmıyor kimse sana trip atmıyor kimse seni sorgulamıyor Dün neredeydin bugün neredesin yarın nereye gideceksin diye kafana göre takılıyorsun kafana göre Geziyorsun yani hayat yalnızken daha çok güzel bence
Insanlik bayadir yok insan kiligina bürünmüs yaratiklar var sadece hayvanlardan ve cocuklardan cok örnek almamiz gerekenler var ama isde buda rabbimin bize bir verdigi sinav olarak görmek gerekiyor
Kesinlikle kesinlikle yani Rabbim bizim gözümüze sokar gibi her şeyi gösteriyor fakat biz görmemekte ısrar ediyoruz
Sevdiği için terk ettiğini söyleyen olmuştu zamanında. Korktuğu icin terk etmişti aslında. İnsan bencildir. Kimse o daha iyi olsun diye sevdiğini terk etmez.
Bence o laf Tamamen yalan İnsan sevdiğini terk etmez kesinlikle ne olursa olsun onun yanında arkasında durur
Karşıdaki kişiden de aynı sevgiyi görmüyosa gider. Gitmek mecburiyetinde kalır. İstenmediğim yerde duramazsın
Yani Sevgi görmüyorsa gitmesin Normaldir bence
Herkesin hikayesi farklıdır. Eğer karşılıklı sevgi var gibi gözüküyosa ama birisinden birisi terkedip gittiyse o kişi net sevmiyordu. Sevmeyi denemek için seninle olmuştur bakmıştır sevemedi olmuyor. İki gün ağlar geçer diyip gitmiştir. Ah aahh ne k@hpeler var bu dünyada
Kesinlikle katılıyorum Seven insan ne olursa olsun terk etmez