AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Güzelim Mars'ta mı yaşıyorsun.
Doğuya gidip bir bak lütfen.
Valla oraları çok merak ediyorum, inşallah gidip görmek nasip olur
Umarım gidip, görmek senin psikolojinde sıkıntılara vesile olmaz.
Neden ki bi sey sorucam berdel var mi peki
Ee herhalde var. Dost aileler birbirlerine kızlarını verirler.
Sıkıntı varsa silahlarla çatışırlar falan.
Hükümet bile oy almak için destekliyor bu aileleri.
Eskiden adları aşiretti tabii.
Ne kadar zor yaşamlar dizilerde falan izleyince kitaplarda okuyunca falan insani ozendiriyolar her türlü aşirete töreye falan ama gerçekte çok kötü bi şey inşallah son bulur, kim bilir kaç insanın ocagi söndü bu töreler yüzünden
Son bulması için senin gibi gıpta edenlerin bitmesi gerekir hatun.
Ne diyim iyi ki var mı
Oraları merak etmek yerine bilmelisin. Oraların kitaplarını ve/veya dizilerini izlemeye devam etmek yerine eleştirmelisin.
Unutma insanlar da devlet gibidir. Eleştiriler ile büyür ve gelişirler.
Zaten az önce eleştirdim, övmedim.
"İnşallah gidip , görmek nasip olur" + "Dizilerini izliyorum"
Bunlar övgü değil sövgü müydü yoksa?
Ben şehrin güzelliklerini görmek istediğini kastetmiştim, ve evet dizilerini, kitaplarını okuyorum çünkü kurguları güzel ve gerçeği yasitmiyo pek yani iyi olduğuna ozendiriyolar ınsanları Yukarı da da belirtiyorum zaten, ama sonra da ekliyorum gerçekte çok ķotu bi şey inşallah son bulur diye.
Hala devam eden bir gelenek duydum şok oldum. Bunun gelenek olması ayrı şok etti, hala devam ediyor olması ayrı.
Nerde yaşıyorsun sen
Bursa
Şimdi anlaşıldı
Neden ki bi sey sorucam berdel var mi peki
Aşiret olmayanda bile var bu doğuda oluyor aslında
Ne kadar zor yaşamlar dizilerde falan izleyince kitaplarda okuyunca falan insani ozendiriyolar her türlü aşirete töreye falan ama gerçekte çok kötü bi şey inşallah son bulur, kim bilir kaç insanın ocagi söndü bu töreler yüzünden
Ya her aşiret öyle değildir filmler falan diziler çok aşiretleri kötü gösteriyorlar aşiretin sadece kötü taraflarını gösteriyorlar bir çok aşiret yardımsever birlik içindedirler. Birbirlerini korur savunurlar evlendiğinde bile çok işine yarıyorlar her şeyin onlardan valla keşke aşiretde olsaydım bende üyelil olsaydı katılırdım :))
Bende bi ara inşallah aşiret gelini olurum ondan sonra hanımağa falan djfjsriekfskfkf ama burada bazıları soru soruyo bide görüşleri falan okuyunca yok yok hayatta yapamam diyorum fjxfjsieejfdjc
Evet sorduğun soruya bakılırsa öyle duruyor aşiret merakın var ama baya bilmek falan istiyorsun
Evet isterimde tabi bi yerlerim yemez bulaşmaya 😅
şu an kafamda canlandırdım bunu komik belgeselde bir hayvan öyleydi merak ediyordu ama kaçıyorduda yaklaşınca tilkimiydi ne
Aynı ben işte 😅😅
Ama iyi olurdu ha eline bir Keles verirler düğünlerde havaya ateş ederdin 🤣🤣
Zaten subay olmak istiyorum tam benlik, birde liderlik etmeye bayılırım, benden bırak hanımağa olmayı aşiret reisi bile olurdu, turkiyede ki bütün aşiretleri yönetirdim kimseye bırakmazdım 😅😅
Hahha hayallere bak belki soyun onlardan geliyor bir şeyler var çekiyor seni demekki
Valla asla türk kürt ayrımı yapmam ama ben öz ve öz Türküm çok şükür, ama Bazen de keşke doğulu olsaydım diyorum ya 😅 haberleri iyi izle yakın zamanda aşiret ağasıyla evlenip hanımağa olucam ordan da en büyük ağa ben olucam kesin izle tamam mı kaçırma sakın tahtımı kimseye kaptırmam 😅
Güzel hayal ama aşiret ağası yaşlı olmasın da haber izlemiyorum sen burada yaz bana ama yazma dur aşiret ile başim belaya girmesin profil fotonu yap ordan bakarım :)))
Gördüğüne göre kalmış
Var aşiret kurallar töreler varda var...
Arap ülkelerin de var sadece eskiden olduğu gibi
Van’a git görürsün
Onlar çakma aşiret
Ertuşlar ülkenin en büyük aşireti ne anlatıyorsun sen
@theaDohukan İzollar degil miydi
@theaDogukan
Hayır en büyük Ertoşiler
Yav ufak at toplu iğne etmezler ne aşireti sen git Arap ülkelerine aşiret nedir gör öğren 😃
Ya kardeşim türkiyeye baz alarak konuştum 😂
Türkiye de kendini aşiret sanan tek tük kalıntılar var sen bakma onlara onlar boş görüntü 😃
Dayı ne aşiret tanırım ne kralını Van’da iskender Ertuş’la tanıştım çok ciddi hir saygınlığı bir o kadar büyük silahlı gücü var tek gerçek aşiret ülkede onlar.
Herkeste silah var ona bakarsan Her silahı olan o zaman ben aşiretim desin 😃yada Mafya yım ya da başka bir şey ha dürüst insan olabilir o ayrı saygın insanlara selamlar ülke şehir fark etmez dürüst olana herkes kapısını açar 😎👍
Varlar hala.
Mesela hangi aşiretlerde var töreler hala
var tabi.
Mesela hangi aşiretlerde var töreler hala
Eskisi kadar etkili olmasa da varmış
Kalmış var evet
Kalmamış.
Hala var
Var bazı yerlerde
vardır bence