BBen sormadan nerde olduğunu nereye gittiğini söylüyor ayrıntı veriyor çok fazla sizce arkadas olarak mi flort mu?

Arkadaşlar 1 ay önce birisiyle tanıştım (internetten tanıştık) ama konuşmaya başladığımız gün direkt olarak ders çalışıyorum Şu an eve döndüm gibi samimi cevaplar verdi 1 ay geçti günaydın vs, yazıyor çalışma sürelerini söylüyor şu an eve döndüm vs. Gibi ama nezaketten mi yoksa flört mu anlamadım ilk günde samimi cevapla vermesi beni şüpheye düşürdü açıkçası sizce neyapıyor ve 2 defa anlık attı su kadar saat çalıştım vs. vs. Bana nezaketten konuşuyor gibi geldi ama arkadaşlarım flört diyor ama bana nezaket gibi geldi birkaç kez eğer rahatsız ediyorsam hiç sorun etmem soyleyebilirsin dedim ama buna cevap vermek yerine direkt gününü anlatmış ben adını koyamadim günde 12 saat falan kesin çalışıyor yalan söylemediği kesin ikinci bir kişi var midir bilemedim ben açıkçası sizce var midir ikinci kisi

BBen sormadan nerde olduğunu nereye gittiğini söylüyor ayrıntı veriyor çok fazla sizce arkadas olarak mi flort mu?