Güncellemeler
+1 yıl
Neden nedenn
Güncellemeler
+1 yıl
Nedennnn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tanışmak icin olabilir
Ama ilk gordugu bir insana ayak üstü merhaba diyor tanışmak için öyle mi
vurmak istiyo sana (cinsel anlamda) bunda anlaşılmayacak bişey yok ki.. sen ne düşündün?
Lan ne alaka
olm başka ne düşüncek adam. seni daha çekici bulmuştur arkadaşından eğer gerçekten normal şekilde selam vericek olsa ikinizede verir.. onun yüzüne bile bakmamıştır direk sana dikmiştir gözleri.
Cinsellik ile alakası nedir
cinsellikle alakası ne biliyonmu yeryüzünde 8 milyar insan varsa hepsi zamanı gelince cinsellik yaşıyo yani su içmek, yemek yemek gibi bişey. sen bunu yok mu sayıyon? freud diye bir adam okumadın mı sen? her şey cinselliktir hayatta
Sen şu an cinsellik olarak mı yasklas8yon bana
senle sanalda konuşuyoz şu an farkındaysan adam seni reelde görüyo kimbilir hangi şehirdesin belki aramızda 600km var yani seks yapmamız imkansız en fazla sexting yapabiliriz ama çok var yani yapan istediğimde buluyorum. birde senin güzelmi çirkinmi olduğunu bilmiyorum mesela ama o adam gördü seni.. benim libidomun yükselmesi için sana görmem lazım ee görmedğim için bişey istemeyebilirim.
Cok saçma düşünüyorsjn hersey cinsselkk ibaret değil
bence her şey cinsellik önce tabi başka şeyler var ama önce cinsellik. cinsellik olmasa insanlar yaşamak bile istemez bence. ee peki o adam sana selem verdi sen öğrencisin o öğretmen evlenemezsiniz, aşk yaşayamazsınız ee ne olabilir aranızda o selamı niye kafaya takıyosun o zaman? seni çok iyi insan mı gördü yani ya da sıradışı bir kız gibi felan yok öyle bir şey sende diğer kızlar gibisin en fazla biraz güzel olabilirsin.
Neden öğrenci ile ogretmen evlenemiessjn
oha senin sorma nedenin buymuydu gerçekten? sen niye öyle olgun bir erkekle böyle şeyler düşünüyosun anlamadım da sen düşünsen bence o düşünmez çünkü evlidir bence kesin.. zaten o yaşta bir erkek seks yapmıştır aynı şeyi senden isticek ee sen bakireysen seninle çok uğraşırmı bilemem. senin hazır olman lazım yani sexe ama senin öyle bir isteğin yok sanırım. uğraşamaz yani o yaşta kişi olgun kadınllar seks isteyen kadınlar varken.. ama çıtır kızları seven olgun erkek çok var elde edebilmen için seks ile yaklaşmalısın yoksa sana aşık filan olmaz o yaşta adam.
Aşk diye birsey yol mu hersey cimsellik mi sacma
senin aşka bakışında o yaşta adamın aşka bakışı aynı olmaz çocuk gibi görür seni o.. seks olabilir aranızda ancak. sen 5 yaşındaki çocuğun yaptığı şeyleri yaparmısın mesela? sana çocuksu gelir. senin aşkında ona çocuksu gelir.
Hoca dedim ben 20 o 25 ne alkas8 var
baştan söyleseydin ya bunu ben seni 15 -18 yaşında ergen adamı 35-40 yaşında biri zannettim. ama böyle bir soruyu sorman tuhaf yani yaşınız tamamen uygun çünkü. arkadaşına değil sana selam verdiyse beğenmiştir-hoşlanmıştır filan 20 yaşındaki bir kız bunu anlar zaten.
Evett birde hocayla her. gun karşılaşıyoruz normal mi
Tanışmak icin olabilir belki&)
Ama ilk gordugu bir insana ayak üstü merhaba diyor tanışmak için öyle mi
Belki seni daha önce de görmüştür bir adım atmıştır böylelikle. olamaz mi diyorsun
Yok aşkım olur mu koca istiyorum yok önceden görmedim hiç hani sence neden merhaba dedi biz onlara bakiyorduk acaba ayıp olmasın diye baktigimiz için mi dedi
Bak eğer benim dediğim gibiyse tekrar bir adım atar diye düşünüyorum senin dediğin gibiyse bir daha göz göze gelemmeye çalış niyeti ortaya cikacaktir
Ama dersine bile girmiyorum. hatta neci bile olduğunu bilmiyorum nasil?
?