Güncellemeler
+1 yıl
Kalbimde hissedermiyim den kastim heyecan hissetmiyorum yani heyecanlanmiyorum
Sevgilimi seviyorum ama kalbimde hissetmiyorum. Evlenmeyi düsünüyoruz. Sizce evlendikten sonra kalbimde hissedermiyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence hissedersiniz
Kalbimde hisseder miyim den kastın tam ne oluyor ki
Yani hoslaniyorum ama heyecan hissetmiyorum
Yani bence vaktini boşa harcama bu iş görücü usulü gibi olur hani ilerde hisseder miyim acaba nolur yani heves gibi görünüyor senin ki biraz bana göre tabi bilemem ama
Ama iyi birisi beni cok seviyor. Bende onu sevmek istiyorum. İsteyince olmazmi. Yani hoslaniyorum ama heyecan duymuyorum
Önemli olan senin de sevmen ama ben sevmediğim birine karşı ne olursa olsun bir şey hissedemem, ne yaparsa yapsın arkadaş gözüyle bakarım kız olsun erkek olsun ısınamayınca kalır öyle. Ama içten isteyip öyle sevgini göstermen gerek bilmiyorum ileride nasıl olursunuz ama bence yolun başındayken iyice bir oturup düşün istersen onunla da konuşabilirsin saygı gösterecektir sana iyi biriyse cidden.
Bilmiyorum belki daha bulusmadigimdandir. Daha bulusmadim onunla 9 aydir tanisiyoruz
9 aydır tanıdığın biriyle bu kararı mı aldın?
Bence çok erken ve acele edilmiş bir şey
Olabilir o da buluşmadığından
Evlilik seni ona asik yapmicak tersine zaman gectikce siradanlasicaksiniz evliligi baglayici bi mertebe sanmayin
kalbinde hissetmediğini birini ne diye nikahına alırsın sevgilim
Seninle aynı durumdaydım ve ayrıldım
Sen mi terkettin onu
Ben
Hissetmezsin
Bi heyecandami duymam ona karsi
Sevgi zamanla gelişir, karşılıklı fedakarlıklar ile sevgi inşaat edilir. Heyecan başka bir sey.
Ozaman bende sevgi var ama heyecan yok
Olabilir, insani hersey heyecanlandirabilir aslında … bir tatil, istediğin birseyim gerçekleşmesi …
E ben niye heyecanlanmiyorum ozaman
Eskiden böyle degildim en ufak seye heyacn duyardim. Kac zamandan beri piskotik ilac kullaniyorum. Kullandim kullanali böyleyim acaba o ilactan mi oluyor böyle
Yani bir çok neden olabilir, neden heyecanlanmadığımı anlamak için çok fazla zaman gerekiyor ve cevaplanması gereken bir sürü soru var
Kalbinde hissetmeden niye evleniyon
Altina yatinca heyecan gelir
Hoslaniyorum
Birlikte olunca hissedersin o heyecanı
Hep heyecan duyarmiyim sonra ona karsi
Hissetmezsin
Bi heyecandami duymam yani ona karsi
Sanmıyorum. Ne kadar oldu tanışalı
9 ay
Ama daha bulusmadik
Zor
Ama sonradan da asik olanlar oluyor niye zor olsunki