Merhaba.
Bir süredir sosyal medyada bir kızla mesaj yoluyla sohbet ediyordum. Başta sohbetten memnundum ama güvensizlik duymaya başladım. Az önce bana numarasını atmış ve artık telefonla konuşalım diyor. Açıkçası telefon numaramı vermek istemiyorum.
Kendimi kaçan erkek konumuna düşürmeden ve karşımdaki kişiyi incitmeden nasıl reddedebilirim? Ne demeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Henüz telefon numaramızı almak için erken olduğunu düşünüyorum falan de tabi seviyorsan sevmiyorsan ümit verme
Yüz yüze görüşmedik bile, tabii ki bir şey hissetmiyorum. Bütün muhabbetimiz okulla ilgili bir konu üzerineydi ama işin renginin değişmeye başladığını hissediyorum. Kesinlikle ümit vermemeliyim zaten. Bu dediğin cümleyi yazsam işe yarar mı?
Evet böyle yaz sonra haber verr
almak için değil vermek için yaz hsxmksjxc
Bir bekleyebilir misin, hemen yazıcam çünkü.
Tabi burdayım ben
Sanırım halloldu ya. Hiçbir şey yazmadım sjsjxksmxlskx.
Ya ajahaj aslında KS'de bu soruyu sormadan önce benden numaramı istemişti ama ben vermeyince kendi numarasını yollamış. Ben de o konuda hiçbir şey söylemedim. Üstelemeyecek sanırım. Teşekkürler tekrar. Aynı mevzu açılırsa dediğin gibi yazarım.
Nasıl hiç bi şey yazmadın görüldü mü attın hdkxksjsjc
ay sende madem konusmayi kescektin niye basladin anlamiyorum iste cogu erkek böyle iste biktik sizden yok olun jsldjsls
Emine ben de yargısız infaz yapan, hiçbir şey bilmeden yorum yapma hakkını kendinde bulan insanlardan usandım. Soruma uzun uzun ne diye konuştuğumuzu, süreci yazsam sıkılıp kimse okumaz ve cevap da vermez. Kızla aynı bölümde okuyoruz ve mezun olunca girilen bir sınav hakkında danıştı. Kaynak kitap alacaktı, fikir verdim. Ben mi dedim numaranı ver diye
ama sohbet ediyoruz memnundum demissin ne anliyim ki ben bundan simdi ne olursa olsun ilk basta hoslanmissin iste kizdan sonra istememissin ayrica kizin belki ilgisini cekmissindir ondan vermek istemistir ki güvenip veriyo onu da sevmis seni
Soyle bence direkt.
Cümle kurmama yardım eder misin? Sana güvenmiyorum diye söylenmez çünkü.
Seninle güzel sohbet ettik. Fakat son zamanlarda beni rahatsız eden bir şey var. Ne olduğunu bilmiyorum ama bu sohbet etmemizi benim tarafımdan engelliyor. Eğer söylediklerim seni kırdıysa özür dilerim. Ben bu sohbete devam etmek istemiyorum. Sorun seninle ilgili değil, sadece ben huzursuz hissediyorken devam edemem. Seni tanımak güzeldi. Kendine iyi bak.
Bu şekilde yazabilirsin mesela.
Bunu biraz kısa ve öz hâle getirip yukarıda (ya da aşağıda) bir diğer KScan'ın dediği anlama çıkacak şekilde, numara vermek için erken olduğunu söyleyeceğim. Teşekkür ederim.
boş ver git seni istemiyorum
İroni yapmaa, bu konuda gerçekten sorun yaşıyorum şu an.
Mesaj atmayabilirsin
istemiyorum de
bye.