Aşk İlişkileri Siz ne sevmeyi bilirsiniz ne sevilmeyi tek başınıza ölün tamam mi? hiçbirinizisevmiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 113 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne güzel seviyodum lan ağzıma etti Güncellemeler+1 yıl Onu seven kalbimi si*kiyim ben Siz ne sevmeyi bilirsiniz ne sevilmeyi tek başınıza ölün tamam mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Ben hiç sevilmedim 0 0 Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bu şarkı... Ah be Kolpa'nın bu şarkısına nazaran cevabım : https://www.youtube.com/embed/6CsJ5bqC22o 0 0 Yorumla
xlucifer7 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Hayatta bazi seyleri bilmezsen bunlara mahkum olursun bunlari bilseydin ya guzel iliskin olurdu ya da sen agzina scardin 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl He naptık orada burada gezmedik it gibi sadık olduk suç mu ettik Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Nerede goril var buluyosunuz sonra bed dua :D Müstahak aslında. 0 6 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Çok seviyordum ya Yorumla Gothroc +1 yıl Sevmek yetmiyor anlamış oldun. Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Ne yetiyor anlamadım ne yapim ulan Yorumla Gothroc +1 yıl Zaten her şeyi yaptığın için gitmiş olabilir mi? Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Seven aklımi skiyim Yorumla Gothroc +1 yıl Aynen öyle. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seveceksin ama ölçülü seveceksin.. Gırtlağına urganı geçirmeden seveceksin.. Ne çok değer vereceksin nede az.. Ayrıldığında enkaza dönmeyeceksin.. 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Bu güzel şiir için teşekkür ediyoruz abicigim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim bacım.. Neyse tecrübe tecrübedir.. ileride daha temkinli olursun.. Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı. Kaybedenler kulübü ne hoş geldin 0 4 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Başkanı bendim zaten Yorumla Harbigençç +1 yıl Profil deki yaş doğruysa seni gömdük diye hatırlıyorum 😂 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Evet doğru wfi çekiyor burada evladım Yorumla Harbigençç +1 yıl Sana özel galiba Yorumla
onlyfriends Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmeyin kardeşim boşuna demiyoruz. 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Aklımi beyninin nöronlarini szkiyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Helal olsun adama. İyi yapmış 🤣🤣 0 12 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Sgg lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahahahahah size mustehakk.. Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Uzaaaa gott Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohohoho iyi koymuş ama 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Delikanlı adammış ama Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Ne diyosun yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz kızlarin anca böyle erkekler hakkınızdan gelir affetim ona Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Bir yazmayı öğren ya aptal🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klavyenin hatası bebeğim Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Hata kabul etmiyom birdaha olmasın ayrıca bana bebeğim diyemezsin noktaaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam aşko Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Aşko mu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sevemiyorum artık mutfak robotuyum 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Bende kıyma Makinesi olucam yakında az kaldı Yorumla
polatalemdarim Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kim üzdü lan seni pohahahahha 0 10 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Komik mi ya 🙄 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Çok tatlı geldin gözüme üzülme be Allah veriir belasuni harbi kızsın hissettim onu ben Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl harbi kız ölçer mi var sende Yorumla polatalemdarim +1 yıl Aynen makinenin adını da diyim mi Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Ters bir şey dersen deşerim ama bak 🗡️🔫 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Makinenin adını tecrübe Yorumla polatalemdarim +1 yıl 😂😂😂 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Bomba attırma kendine gizim Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Bombadan korksak bomba gibi olmazdık 💅🏻 Yorumla polatalemdarim +1 yıl Bak bak iyi de laf sokuyor Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kim lan o lavuk 0 3 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Reis Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Ne var lan Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Kalbimiz kırıldı kalbimiz Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aga be... 0 3 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Agayi siiiiiiuktiker oldu Yorumla korkmazCHT +1 yıl Belediye gomsun Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Gdfghgfdhhh Yorumla
DüşmüşMelekler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Peki 0 4 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Sgg lan Yorumla DüşmüşMelekler +1 yıl Birisi sana gereksiz biri olduğunu ve hakkaten hiç bir şeyi hak etmediğini söylemediyse ben söylüyorum Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Senin söylemen benim skimde olmaz gott sen kimsin ki senin lafını takicam Yorumla DüşmüşMelekler +1 yıl Eminim Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sevmeyi biliyorum 0 1 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Ya sg hiçbir bok bildiginiz yok lan Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ee seven skilir 0 2 Yorumla hiçbirinizisevmiyom +1 yıl Bıktım ya Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Dur ya jheleere ohooooo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben hiç sevilmedim
Bu şarkı... Ah be Kolpa'nın bu şarkısına nazaran cevabım :
https://www.youtube.com/embed/6CsJ5bqC22oHayatta bazi seyleri bilmezsen bunlara mahkum olursun bunlari bilseydin ya guzel iliskin olurdu ya da sen agzina scardin
He naptık orada burada gezmedik it gibi sadık olduk suç mu ettik
Nerede goril var buluyosunuz sonra bed dua :D Müstahak aslında.
Çok seviyordum ya
Sevmek yetmiyor anlamış oldun.
Ne yetiyor anlamadım ne yapim ulan
Zaten her şeyi yaptığın için gitmiş olabilir mi?
Seven aklımi skiyim
Aynen öyle.
Seveceksin ama ölçülü seveceksin.. Gırtlağına urganı geçirmeden seveceksin.. Ne çok değer vereceksin nede az.. Ayrıldığında enkaza dönmeyeceksin..
Bu güzel şiir için teşekkür ediyoruz abicigim
Rica ederim bacım..
Neyse tecrübe tecrübedir.. ileride daha temkinli olursun..
Kaybedenler kulübü ne hoş geldin
Başkanı bendim zaten
Profil deki yaş doğruysa seni gömdük diye hatırlıyorum 😂
Evet doğru wfi çekiyor burada evladım
Sana özel galiba
Sevmeyin kardeşim boşuna demiyoruz.
Aklımi beyninin nöronlarini szkiyim
Helal olsun adama. İyi yapmış 🤣🤣
Sgg lan
Ahahahahahahah size mustehakk..
Uzaaaa gott
Ohohoho iyi koymuş ama 🤣🤣
Delikanlı adammış ama
Ne diyosun yaa
Siz kızlarin anca böyle erkekler hakkınızdan gelir affetim ona
Bir yazmayı öğren ya aptal🙄
Klavyenin hatası bebeğim
Hata kabul etmiyom birdaha olmasın ayrıca bana bebeğim diyemezsin noktaaaaa
Tamam aşko
Aşko mu
Ben sevemiyorum artık mutfak robotuyum
Bende kıyma Makinesi olucam yakında az kaldı
Kim üzdü lan seni pohahahahha
Komik mi ya 🙄
Çok tatlı geldin gözüme üzülme be Allah veriir belasuni harbi kızsın hissettim onu ben
harbi kız ölçer mi var sende
Aynen makinenin adını da diyim mi
Ters bir şey dersen deşerim ama bak 🗡️🔫
Makinenin adını tecrübe
😂😂😂
Bomba attırma kendine gizim
Bombadan korksak bomba gibi olmazdık 💅🏻
Bak bak iyi de laf sokuyor
Kim lan o lavuk
Reis
Ne var lan
Kalbimiz kırıldı kalbimiz
Aga be...
Agayi siiiiiiuktiker oldu
Belediye gomsun
Gdfghgfdhhh
Peki
Sgg lan
Birisi sana gereksiz biri olduğunu ve hakkaten hiç bir şeyi hak etmediğini söylemediyse ben söylüyorum
Senin söylemen benim skimde olmaz gott sen kimsin ki senin lafını takicam
Eminim
Sevmeyi biliyorum
Ya sg hiçbir bok bildiginiz yok lan
Ee seven skilir
Bıktım ya
Dur ya jheleere ohooooo
Herkes yalniz olur