Aşk İlişkileri Küçü kız kuzenim neden herkese sürekli dik dik bakıyor fikriniz var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küçük ama çok değişik her gun surekli boyle bir de herkese. Rahatsiz olan tek ben degilim Güncellemeler+1 yıl Yaşı 9 saçma yerlere çekmeyin Küçü kız kuzenim neden herkese sürekli dik dik bakıyor fikriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Bence sevmiyordur insanları 0 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hahhaha "ne var lan" desene bir kere. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermeme sıkıntısı var bu arada dalga geçerek demiyorum zeka duzeyinin sınır oldugunu soyledi hocalar Yorumla -Brahmann- +1 yıl Üzüldüm bak o zaman. Ben sinirden öyle bakıyor zannettim. Yorumla Soran +1 yıl Yok sinirden değilde annesininde zeka seviyesi oyle bu arada yine dalga gecmiyorum raporli Yorumla -Brahmann- +1 yıl Genetik o zaman, yapabilecegin bir sey yok ki. Yorumla Soran +1 yıl Oylede ustunde bir goz çok rahatsiz edici Yorumla -Brahmann- +1 yıl Kabullenmelisin, bilinçli yapmıyor zaten hem sürekli aynı evde degilsindir. Yorumla Soran +1 yıl Depremde evimiz agir hasar aldi mecbur annanemde kaliyoruz onlarda burada işte annem zaten gitmeyi duşunuyor burdan herkes ruh hastasi 😂😂 Yorumla -Brahmann- +1 yıl Idare edeceksin, durumlar normal değl hic. O cocuk da depremden etkilenmiştir. Anlayışlı olun biraz. Yorumla Soran +1 yıl O çocuk mu abicim deprem saati geldigimizde uyuyolardi burada bu mahallede bişi yok yani ki depremden oncede boyleydi dndnnd Yorumla -Brahmann- +1 yıl Yine anlayışlî olsan ne olur ki? Kendi elinde değil çocugun, beynini mi degistirsin, beyin nakli mi olsun. Idare et işte. Yorumla Soran +1 yıl Alt ustlu oturuyolar annanemde annanem ustte yani evlerinde hiçbir şey devrilmemiş bile bizim mahalle ise kiyamet yeri Yorumla Soran +1 yıl Ya kardeşim kotuluk yapmişim gibi konuşuyorsun bir şey yapmadim zaten bir şey yapmadigim icin burada fikir almaya çalisiyorum Yorumla Soran +1 yıl Ki annesi daha once evi yakmiş bir insan birakta burada kalmak istemiyim Yorumla -Brahmann- +1 yıl Tamam. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canı sıkkındır 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kaç senelik bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl BBen nereden bileyim a*k belki sizin yanınızda rahatsız oluyordur ki haklı gibi :D Küçücük çocuğun hareketlerini sorguluyor ya :D Yorumla Soran +1 yıl Ulan onun evinde degiliz ne rahatsizligi zaten soruda fikriniz var mi diye sormuşum ne yaşiyorsun dndnjcm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ne yaşadığını çok merak ettim asıl :D Aynı evde yaşamak değil mesele :D Yorumla Soran +1 yıl Kankacim tek sorgulayan ben değilim eve yeni gelen biri bile niye boyle dik dik bakiyor diyor evde bi suru çocuk var niye diger çocuklar goze batmiyor Yorumla
Önden__Ver Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Yani kızdırmışsınız çocuğu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne alaka herkese boyle ve her gun herkes rahatsiz oluyor Yorumla Önden__Ver +1 yıl Ama kesin bir şeye kızmış Bak ben sana söyleyeyim bir sor bakalım ne derdi sıkıntısı varmış Yorumla Soran +1 yıl Kanka kizmadi ammmk ben kiziyorum şu an bu kiz tanidim taniyali boyle Yorumla Önden__Ver +1 yıl Ya o zaman yapısı öyledir yani yapacak bir şey yok Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl belkı arayıstadır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne arayişi yaşi 9 kanka Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl olmaz o zaman ozur dılerım Yorumla Soran +1 yıl Neden dik dik bakiyor herkese onu soruyorum Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Haklısın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla _Thanos_ +1 yıl Öyle yani Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla _Thanos_ +1 yıl Saol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence sevmiyordur insanları
Hahhaha "ne var lan" desene bir kere.
Cevap vermeme sıkıntısı var bu arada dalga geçerek demiyorum zeka duzeyinin sınır oldugunu soyledi hocalar
Üzüldüm bak o zaman. Ben sinirden öyle bakıyor zannettim.
Yok sinirden değilde annesininde zeka seviyesi oyle bu arada yine dalga gecmiyorum raporli
Genetik o zaman, yapabilecegin bir sey yok ki.
Oylede ustunde bir goz çok rahatsiz edici
Kabullenmelisin, bilinçli yapmıyor zaten hem sürekli aynı evde degilsindir.
Depremde evimiz agir hasar aldi mecbur annanemde kaliyoruz onlarda burada işte annem zaten gitmeyi duşunuyor burdan herkes ruh hastasi 😂😂
Idare edeceksin, durumlar normal değl hic. O cocuk da depremden etkilenmiştir. Anlayışlı olun biraz.
O çocuk mu abicim deprem saati geldigimizde uyuyolardi burada bu mahallede bişi yok yani ki depremden oncede boyleydi dndnnd
Yine anlayışlî olsan ne olur ki? Kendi elinde değil çocugun, beynini mi degistirsin, beyin nakli mi olsun. Idare et işte.
Alt ustlu oturuyolar annanemde annanem ustte yani evlerinde hiçbir şey devrilmemiş bile bizim mahalle ise kiyamet yeri
Ya kardeşim kotuluk yapmişim gibi konuşuyorsun bir şey yapmadim zaten bir şey yapmadigim icin burada fikir almaya çalisiyorum
Ki annesi daha once evi yakmiş bir insan birakta burada kalmak istemiyim
Tamam.
Canı sıkkındır
Kaç senelik bu
BBen nereden bileyim a*k belki sizin yanınızda rahatsız oluyordur ki haklı gibi :D Küçücük çocuğun hareketlerini sorguluyor ya :D
Ulan onun evinde degiliz ne rahatsizligi zaten soruda fikriniz var mi diye sormuşum ne yaşiyorsun dndnjcm
Senin ne yaşadığını çok merak ettim asıl :D Aynı evde yaşamak değil mesele :D
Kankacim tek sorgulayan ben değilim eve yeni gelen biri bile niye boyle dik dik bakiyor diyor evde bi suru çocuk var niye diger çocuklar goze batmiyor
Yani kızdırmışsınız çocuğu
Ya ne alaka herkese boyle ve her gun herkes rahatsiz oluyor
Ama kesin bir şeye kızmış Bak ben sana söyleyeyim bir sor bakalım ne derdi sıkıntısı varmış
Kanka kizmadi ammmk ben kiziyorum şu an bu kiz tanidim taniyali boyle
Ya o zaman yapısı öyledir yani yapacak bir şey yok
belkı arayıstadır
Ne arayişi yaşi 9 kanka
olmaz o zaman ozur dılerım
Neden dik dik bakiyor herkese onu soruyorum
Haklısın
?
Öyle yani
Tamam
Saol