- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirinden başkasını bulabilir miyim şeklinde ayrılma düşüncesi açıkça ben buna aşık değilim, mecburum düşüncesinden yola çıkıyor. Kimsenin kimsesiz kalıp ortada kalabileceğini düşünmüyorum. Ama nişanlı olduğunuz kişiye bunu yapmanız ağır haksızlık. Belki o da sizden çok daha iyisini bulacak. Biriyle evlilik yolunda olup onun tüm kötü yönlerini bu denli net şekilde görmeniz bu evliliğin sizin için de gereksiz olduğunu gösteriyor. Birbirinize iyilik edip ayrılın. Kişisel hiçbir eleştiri yok yazınızda demek ki huyu güzle bir insan mutluluğunu istiyor olmanız lazım bunca geçen vakit hatrına
01 Yorumla
Soran+1 yılHuyunu atladım tabi
Yani karakter olarak da yalancı birisi
Patronunu çalışanlara yalan söylüyor
Beni sevdiğini söylüyor ama hiç seviyor gibi durmuyor sürekli fiziksel özelliklerimden bahşediyor çimiyle güzelsin böyle fiziğin harika benim için bulunmaz hint kumaşısın filan diyor
En İyi Cevaplar
Kendine uygun biriyle hayatına devam etmeni tavsiye ederim. Durumu bu şekilde izah etmen pek doğru olmamış. Bana uygun değildi demen yeterli olurdu. Neyse asıl konuya gelelim. Nişanlını al karşına konuş. Bizden olmayacağını düşünüyorum de ama bunu kırmadan, incitmeden söyle.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Peki bu fiziksel özelliklerini sonradan mı farkettin? Tabiki hayır zamanla fazlasını istedin. Aslında güzel olan sevilmiyor sevdiğin güzel görünüyor. Yenisini bulurum diye düşünmene gerek yok illa ki birileri olacak ama doğru ama yanlış yaşayıp göreceksin
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsan ayrıl dış görünüş ile alakası yok senin ona karşı içinde bir duygu yok galiba bir duygu olmadan evlilik iğrenç bir şey olur emin ol çekemezsin bile o yüzden ayrıl yani başka ne diyebilirim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bizim ülkemizde yakışıklı erkek de güzel kız da çok ama önemli olan ortak frekansı, ortak dili yakalayabilmek yani sadece fiziksel özelliklere bakarak acaba böyle birini bulabilir miyim diye endişe etmeyin, bulursunuz ama mesele bu olmamalı. Gerçekten anlaşabileceğiniz biriyle birlikte kurmanızı tavsiye ediyorum. Kafa olarak size uyuşması, sağlıklı bir iletişim kurabildiğiniz bir insan sizi bir ömür boyu mutlu edebilecektir, unutmayın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBulabilirsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman niye nişanlandın, yazık değil mi ona, hem maddi, hemde manen sarsılacak. Sen onu gördüğünde de onun boyu 1.74'dü, madem boy takıntın var, en başta nişanlanmasaydın, insanın kendini tanıması bu bakımdan mühim işte.
Seni bilmem ama nişanlın, senden ayrıldıktan sonra çok daha iyilerini bulur, buna hiç şüphem yok.
Bence ayril ondan, onu kendinden kurtar, kurtursun.
Kronik rahatsızlığı var demişsin, evlilik iyi günde, kötü günde olan bir kurum değil midir? Evleneceğin kişinin sağlık sorunu olmaz, evlendikten sonra olur, bunun garantisi yok ki, öyle bir durumun içinde olursan ne yapacaksın?20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelamun aleykum.
Memur olmuş, iyi de maaşa bağlanmışsınız, ama maalesef karakter ve kişilik olarak kendinize bir rota çizememişsiniz. Elinizdekine de şükür duymuyorsunuz görünen o ki.
Öncelikle, durum buydu madem, adamla uyumsuzdunuz, neden kabul ettiniz?
Fiziki anlamda hiçbir şekilde beğenmiyor olduğunuzu iletiyorsunuz, neden nişanlandınız?
Geçelim onu, adam zina etmiş, bunu da kabul etmeyecek gibisiniz belli ki, neden nişanlandınız peki?
Her şey geçtim. Bunları bir kenara bırakalım. Onu bırakırsam yenisini bulabilir miyim gibi bir düşünce tarzına hiçbir ahlak sahibi insan olumlu, normal bakamaz. Ne demek bu? Karşınızdakini son derece aşağılıyorsunuz ama ondan evvel kendinize de zerrece saygı duymuyorsunuz. Ne karar alsanız, ne yapsanız bilemedim, ama çokça problem var burada.
Allah ne verirse hayırlısını versin, şu tablo içerisinde olmayı kimse dilemez...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazdıkların da sevmiyorum vücudu güzel değil göbeği var ve kronik hastalığı var demissin. Bunlar yeni olusmamistir. Zaten vardır. Ayrıca ayrıl ayrılma demek kimseye düşmez ama bu yazdıkların da ne bileyim insana sorarlar sen ne kadar güzelsin diye. Senin hiç mi kusurun yok derler. İllaki seninde var kusurun. Göbek rahatsızlık su bu katmadan bence sevgiyi katıp dusunebilirsin ama diğer siraladiklarinla hele ki kronik rahatsızlık deyip saçma olur.
47 Yorumla
Soran+1 yılNutuk atmayı Bırak
Aynı durumda bir erkek olsa kesinlikle kabul etmez
Kendinden güzellere bakıyor erkekler- +1 yıl
Nutuk falan attığım yok nişanlanırken aklın nerdeydi acaba hadi birisiyle evlendin yakışıklı şu bu sonra kilo aldı ve hastalığı çıktı bosancan mi?
- +1 yıl
Sevmiyorum de geç ne katiyosun adamın göbeğini bilmem neyi hastalığını
Soran+1 yılTanışıp nişan yapmak 10 gün sürdü
Ne ara düşünecektim- +1 yıl
Peki sen söyle sen çok mu guzelsin? Senin onun hoşuna gitmeyen biseuleri var belki ama susuyor. Önemli olan sevgi ama bak gene diyorum diğerlerini geç diğerleri her zaman olacak şeyler. Önemli olan sevgin
Soran+1 yılHuyu da kötü
Onla ilgilenmediğimi görünce sinirlenip bağırıyor
Kötü kötü bakıyor
Hep onla konuşmak zorunday mışım gibi
Kalbi de kötü- +1 yıl
O zaman bırak böyle şeyler varsa hiç uğraşma
+1 yılPiyasa sıkıntı bacım. üretimde sıkıntı olduğu için ikinci el piyasasına girmen gerekiyor.
İkinci eldende ne çıkar artık bahtina
Exper desen tutmaz usta desen anlamaz.
Yeni bı tane bulmadan elindekini çıkarma ozmn ne diyim.68 Yorumla
Soran+1 yılBi de geçmişi pis
Ben temizim düşün- +1 yıl
Pis derken karanlık falan mı?
Soran+1 yılBirliktelik yaşamış o tiple
- +1 yıl
Genelde erkeğin kötü kadının temiz olur o sıkıntı değilde sen zaten ilk başta bineksiz kalırım korkusu ile yapismissin bı dobloya sana ticari değil binek gerek
Ama iyi düşün ticari tin tin binek vıınn sonra peşinden yetiş dur - +1 yıl
Seni nedense bı turlu haklı gorememekle beraber biran önce bı şekilde yol vermeni tavsiye ediyorum
Soran+1 yılNeden haklı göremedin ben söyleyim
Kendini nişanlımla özdeşleştirdin ondan- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ama artık ileriye bakmak gerek.
Lakin yenisini bulurmuyum diye değil mutlu olamam diye ayrılman bı erdemlik katacaktır.
+1 yılsevmiyorsun
diğer bütün özelliklerinin bir önemi yok tam tersi özelliği olsa bile hayır..
bir önemi kalmamış
sen sevmiyorsun sevmediğin birisiyle de zaten devam etmen saçma00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. walla nisanlılık bu yüzden var. ama su var yenisini bulabilirmisin o garanti değil. bu devirde. kaldıki ahmet olmazsa mehmet anlayısı icinde olman da garibime gitti. biri olsa adamı sutlucan. sen ondan bagımsız sutlarsan ok anlarım da. ayrıca cocuk cok uzulcek. nisanlanmıssın. keske bozsaydın işibu olmadan
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde olmaktansa ayrıl en azından o yoluna sen yoluna belki daha kötüsünü belki daha iyisini bulursun bunu kimse bilemez evlenince daha çok pişmanlık yaşamaktansa ayrıl
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevmiyorsan ayrıl. Hem nişanlı olduğun kişiye yazık belki senden hoşlanıyor hem de sana yazık. Hayatını sevmediğin biriyle çıkmaza sokacaksın.
Ayrıca baştan sevmeyerek evlenen bir çok insan sonrasında çocuk sahibi olup ayrılıyor. Olan en çok o çocuğa oluyor.
Baştan kimsenin hayatını kararmadan ayrılın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar varya hiç şaşrıtmıyorsunuz harbiden Hemde hiç iyi çocukları pi, ç ugruna harcayıp bu adamların size yapmadığı kalmıyor. Ama cok az kisi farkında İlahi adaletin farkında sende bulursun hiç merak etme Ama o bulduğun seni yerlerde surundurunce anlarsın neden oldugunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. senle biri mutlu olamaz bence fikirlerin çok kötü
İnsanların eşit olduğunu anlayamıyorsun 100 k olan biri sana aynı değeri verir mi?
Nişanlın keşke görse de şu mesajlarını ayrılsa senden yazık ne diyim...10 Yorumla
+1 yılşimdiye kadar aklın neredeydi acaba diye düşünüyorum ben şu an. yenisi bulunur elbet sonuçta insana kıran girmedi ama hak ediyor musun tartışılır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz 10 günde tanışıp evlenmek istedik
Ben zaten istiyordum
O da beni bulunca kaçırmak istemedi- +1 yıl
ahahha bak sen şu işe. böyle dandik dertlerinizin olması şaşırırtıcı değil. kimseye mecbur değilsin içinden gelmesine ve içine sinmesine önem göster daha da geç olmadan. evlenmiş olmak için ne kendinizi ne partnerinizi ne de gelecekteki çocuklarınızı yakmayın awk.
Ayeti kerimede buyuruluyorki
"Biz kaderinizi, sizin çabanıza bağlı kıldık"
Kaderini seçim yapmakla geçirmek yerine eğerki mutlu değilsen evet başlamadna bitirmek doğru olur.
Mutlaka ama mutlaka Her koşulda mutlu olacağın birini sev.. dış görünüş geçici. Eğer dış görünüşüne göre birini bulursan gün olur oda seni dış görünüşünden değiştirir. buda san abüyük yıkım ders olur.. o yüzden çok takılma dış görünüşe derim.20 Yorumla1.74 boyunda yakışıklı değil, göbegi var vs dediğine göre görece sen ondan çok daha iyi duruyosun gibi. yenisini hatta kendine göre daha iyisinide bulabilirsin ama f. ckbudy olur genelde sevglii bile zor , evliliği hayal bile etme.
00 Yorumla
+1 yılSorunları olan herkesi sırtlayacak değilsin, ayrıl gitsin
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan niye nişanlandın ayrıl hemen adaminda kendininde başını yakma evlenmek için evlenilmez
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlanmadan önce uzun muydu? Yeni fark etmen de ayrı olay
26 Yorumla
Soran+1 yılYok 1 ay içinde tanışıp evlenme kararı aldık
- +1 yıl
Çok ilginç , ayrıl o zaman
Soran+1 yılNasıl yapıcam korkuyorum
- +1 yıl
Sevdiğini düşünmüyorum , bırakman da zor olmaz
Soran+1 yılBenlik bi şey yok da
Karşı taraf kinlenir bana- +1 yıl
Seni bağlamaz ama
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Sen güzel misin peki orası da önemli değil mi? Kime göre neye göre. Madem beğenmedin adamla neden nişanlandın? Böyle düşünüyorsan ayrıl da adamın da hakkına girme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence semim boyle komusman cok adice sevmiyorsan neden nisanlamdim ayrica madem sevmedifini fark ettin hemen ayrilsaydin yolun sonuna kadar gelmissim cocugu yari yolda birakiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBahsettiğin özelliklerden bağımsız olarak yorum yapıyorum. Sevmiyosan kesinlikle ayrılmalısın. Yenisini bulma konusuna gelirsek elini sallasan ellisi
10 YorumlaYani yazdıklarından biraz bağımsız seni yargılayamam da ama şöyle söyliyebilirm. Bence sevmiyorsan yüzyüze konuşursak ayrılmak istediğini söylemelisin çünkü ileride çok daha sıkıntı olabilir
00 Yorumla
+1 yılBelki de o 'yeni' de seni tüm bunlardan daha 'farklı' bir gerekçeyle terk edecektir.
Ortada sonradan bir görülen olmadığına göre cidden yazık etmişsin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste. Sen onda kusurları var diye ayrılırsan, ya senden cikar, ya çocuğundan. Eğer bir kişinin kusurunu ayıplarsan, o kusuru görmeden ölmezsin.
00 Yorumlasevmıyorsun baksana sevsen bunlara bakmazsın yazık karakterıne nıye o zaman nısanlandın moruk olmusun gelmıs burada laf yazıyorsun yazık yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılKaraktere laf söyleyenin kurduğu cümlelere bakın
sen anlattın, ben soğudum🤣şaka bir yana mutlaka hemen ayrıl. Anlatımından belli zaten adamı itici bulduğun
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha saol beyin
Beğenmediğin biriyle neden nişanlandınki? İçine sinmiyorsa mutlu olamazsın onunla zaten ayrılman en iyisi
01 Yorumla
Soran+1 yılİçime sinmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl da çocuk kurtulsun. İnsan bu kadar kötücül düşünmez ya. Etmediğin hakaret kalmamış zaten ayrılarak iyilik etmiş olursun..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Evlenmek için karşılıklı elektrik aldıysan devam et aldıysan bul birini onunla evlen seninle evlenecek mutlaka cikar
00 Yorumla
+1 yılAyrıl da kendini hak eden daha ciddi bir kadın bulsun kendine. Adama yazık etme.
08 Yorumla
Soran+1 yılDedi bi baltaya sap olmayan
- +1 yıl
Hayırdır? Tanışıyor muyuz? 😂Boş yapma!
Soran+1 yılÇok belli evde kalmış kız
- +1 yıl
Beni boş boş konuşup sadece güldürüyorsun. 😂😂Senin gibi önceliğim evlilik olsa çoktan evlenmiş idim. Çok şükür ki senin gibi koca meraklısı değilim. Onun için bir arayışta da değilim ama belli ki sen ciddi anlamda aranıyorsun.
Soran+1 yılBu kadar cebelleşme sakin ol 🤣
- +1 yıl
Kendini çok önemsiyorsun anlaşılan. 😂
Soran+1 yılÖnemsemiyorum
sen çok önemsizsin sadede 🤣- +1 yıl
Cevabını okumak zahmetine girmeyeceğim. Git de kendine başka uğraş bul. Hadi, yallah!
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bulursun tabii senin bulduğun kişi bu özelliklerini görünce sana altın yumurtlayan tavuk gözü ile bakar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yıl28 yaşına gelmişsin bir de koca mı beğenmiyorsun? 10 sene sonra menapoza girersin sen birine kapak at yoksa evde kalican
00 Yorumla
+1 yılYani hastalık konusunu bence geçin çünkü herkes bir hastalık adayı, ama huyu veya suyu kötüyse olmaz zaten bir ömür geçirecekseniz anlaşmanız önemli.
00 Yorumla
+1 yılTabii, her taraf dolu, seni bekliyorlar, böööle sıraya dizilmişler neni seçse beni seçse diye bekleşiyor tüm erkekler.
00 Yorumla
+1 yılBunlar için değil de aşık değilsin diye ayrıl aşık olsan böyle anlatmazdın ayrıl birini seversin elbet onla ol
00 Yorumla
+1 yılMerhaba benimde yaşım 30 İstanbul'da yasiyorum bence ayrıl.. Bende memurum bu arada
016 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun kaç
Yakışıklı mısın- +1 yıl
178 80 evet yakışıklıyım..
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun
Soran+1 yıl@Bearry sende hıyar ol
Soran+1 yıl@Bearry doğru diyorsun senden hıyar bile olmaz ahahahah
- +1 yıl
yakışıklı mısın sorusuna düştüm jsjsjjsjsjsjs
Soran+1 yıl@gururlufakir hem fakir hem gururlu
Senin söz söylemeye hakkın yok
Çık burdan 😂- +1 yıl
ve evet ablamızın diğer özelliklerini de gördük kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor, bide insanları küçük görmeye seviyor umarım senin gibi karşına biri çıkar..
- +1 yıl
@Yahyaayaa teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Lan oglum 30 yaşındasın, nisanlısı varken seninle özele gelen, seninleyken başkasına özelden vermez mi? 30 yasına kadar hiç mi eşeğe binmedin?
Soran+1 yıl@-Brahmann- sakin olun gençler özelden konuştuğum yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın haksızın karışmam ama şunu diyebilirim evlendikten sonra ayrılacaksan şimdi ayrıl daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra ayrılmam artık
- +1 yıl
hayat senin karar senin
+1 yılAyrılmak o kadar kolay mı sanki çocuk oyuncağı komiksin cidden
10 Yorumla
+1 yılÖmür boyu mutlu olamayacağın biriyle olmaktansa bitirmek en doğrusu olur.
10 Yorumla
+1 yılBence ayrıl evlilik kolay değil yolun başındayken vaktini çalma adamın
10 Yorumla
+1 yılİnanmayın şöyle trollere yaaa , etkileşim almak için soru soruyor , bunları bilen birisi zaten nişan takmazdı , görmeden nişan yapılmıyor sonuçta , bu trol yapıyor ve sizde ciddi ciddi cevaplıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılTrol değilim
Demek durumum o kadar vahim ha
Şaka gibi- +1 yıl
Hadi be ordan yalancı , vücudunun güzel olmadığını , yakışıklı olmadığını , boyunu posunu nişanlanırken görmemiş miydin , gelmiş trol yapıyorsun burada 😏
Soran+1 yıl10 gün içinde evlenme kararı aldık
Ve yüzük aldık
Aile arası nişan isteme olmadı daha- +1 yıl
10 gün boyunca kör müydün peki , o saydığın eksiği aksağı görmedin mi adamda , tatlım itiraf işte Yaa , trol bir soru bu , hiç inandırıcı değil 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulursun ya ne olacak piyasa da bir sürü böbrek rahatsızlığı olmayan, mevcut nişanlından daha fiziği düzgün karaktersiz insan var seç al birisini. Hem daha da uyumlu olursunuz.
00 YorumlaBaşta beğenmediğin biriyle sevgili olmayabilirdin. Tercih hakkın vardı.
00 Yorumla
+1 yılayril bakalam. neler olcak he hep. bersber görelim yeniden başa bir dön sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılabla bu zihniyetle zaten ayrıl kimseyle de olma çoğalma ihtimalin olmasın yav
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Seni çok merak ettim. Laf anlatsam anlamayacaksın o yüzden sadece bakıp ibret almak istedim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbence daha fazla uzatma ayrıl. sevmiyorsun uzatmaya gerek yok. illaki bulursun birisini
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Boş işler gönül sevdiğine denktir tipe paraya değil
00 YorumlaNişanlanmadan önce istişare edilmesi gerekirdi...
00 YorumlaSevmiyorsan ayrıl bu kadar kolay yani seviyorsanda kal
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan ayrıl bence ayrıca ne güzel işinde varmış karşına daha iyiler de çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni mi aklına geldi sevgili iken neredeydin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsan ayrıl ikinizin de karşına daha iyileri çıkar
00 Yorumla Sırf sadece bedeni için sevmiyorsanız yazık size.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorsan bırak. zorla sevemezsin bu saatten sonra özelliklerini saymana bile gerek yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. o zaman neden nişanlandın diye sorarlar açıklaması var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGonlunden geleni yap icinden geleni ama karsı tarafi da incitmeden kalbini kirmadan yap madem ki sevmiyosun ilerletmr daha
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılBende memurum az biraz anlayabiliyorum seni
- +1 yıl
Memur olunca ne oluyor?
Soran+1 yıl@isimsizbilen canım sende al ayda 20 k yı o zaman bak nasıl seçici oluyorsun
- +1 yıl
Bende alıyorum zaten? Bunun aldığın parayla alakası yok karakterle alakası var. Memur olunca üst insan olmuyorsun. Böyle böyle en sonunda yalnız kalır böyle düşünen insanlar.
Soran+1 yıl@isimsizbilen almayanlar daha çok yalnız kalıyor
Ben 30 dan sonra da bulurum
Ama mesleği olmayan kız zor bulur seçici olamaz- +1 yıl
Sana bir şey diyeyim mi bu kafada giderden en kötüsünü bulursun. Para her şey olsaydı depremde enkaz altında sadece fakirler kalırdı. Kendini geliştiren güzel olan huyu suyu güzel kadın her daim seçer seçilmez. Kaderinde ne varsa onu yaşarsın. Sen kendine layık güzel (!) birini bulursun
Soran+1 yıl@isimsizbilen para her şey mi dedik hıyar mısın
Maaşı benden az olsun ama yakışıklı olsun boylu poslu olsun
Nutuk atmayı bırakıp insanlar için empati yap- +1 yıl
Parayı öne süren sensin🤷🏻♀️ ayrıca terbiyesiz ve ahlak yoksunu bir insansın. ALLAH seni senin gibilerle karşılaştırsın.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakışıklılar evlenmeye elverişli değil hepsi serseri sjsjsj
14 Yorumla
Soran+1 yılburada da haklısın da
Etrafa bakıyorum
Güzel olmayan kızların kocaları hep 180 üstü yakışıklı
Cevap sahibi+1 yılOnlar çoktan kapılmış canım şu an da yakışıklıyı geç evlenilecek erkek bile yok
Soran+1 yılNeyse ki sen beni anlıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBir şey değil canım umarım mutlu olursun ❤️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye nişanlandın o zaman boşa masraf yaptırdın çoçuğa
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptım masrafları
- +1 yıl
İyi bari
+1 yılSevmiyorsan ayrıl sırf evde kalmayayım diye evlenilmez ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden evleniyorum var ya
- +1 yıl
Eğer gerçekten sevseydin bu kusurları görmezdin demek ki sevmiyorsun
- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi