Lütfen beyler özellikle siz cevap verin lütfen?

7 senelik bir ilişkim vardı baska bir erkek arkadaşımın adını verip iki kere senden daha iyiydi dedigim için bitti kardeşim hastaneydi piskolojim iyi degildi o ara agzından çıktı sonra defalarca kapısına gittim özür dilemek için affetmedi her neyse mağzasındaki iş yerindeki kızın peşinden koşuyormuş oysa o ara , neyse bunların sevgili oldugunu öğrendim ondan önce ayrıldığımız gunun beşinci günü evinde küpe bulmuştum evine gittigimde normal bir şekilde konuşup beni evden çıkartmaya çalıştı ama cıkmadım beni dövdü falan baya kötü şeyler yaşattı sonra iki hafta sonra baskasıyla sevgili oldu, kızda kendi iş yerindeki arkadaşının flörtüymüş o ara cocugada ihanet edip kızla oldu kızla barda benimki degil diger flörtü olan cocukla danslar ediyorlarmış takılan bir kız ortam seven bir kızdı. Sonra barda onları öpüşürken gördüm bende film koptu, bende arkadaşıyla dans etmeye başladım sonra sevgili oldum cocukla bunın için pişmanım evet ama o an yaptım ve foto moto attım cocuk o gece dansımı gördükten sonra marifetlisin igrenc insansın diye mesaj attı. Sonra neyse ben cocukla bir ay olmadan ayrıldım zaten cocuk ortamcı bir cocuk cıktı. Aradan aylar geçti cocuk durup dururken bizi rahat bırak yazdı. küfür de etmiş onu söylemeyeyim geçen gün durakta karşılaştık önümden geçti baktı bakıyorda anlamsız bir şekilde? Neden bakıyor bana? O kızla ailesini tanıştırdı benim tayt giymeme kızan cocuk kıza etek giydiriyor 8 ay oldu cok mutlular. evlenicem diyormuş. o kadar sene geçirdim askere gidicekmiş şimdi aradan 8 ay geçti ama yaram hala taze. kimseyi sevemiyorum hayatımda birlikte oldugum tek kişiydi ilkleri hep birbirimizle yaşadık en son dedigimde ise hani neden benim hayatımı bana zehir ettin diye acık giydirmedin diye bana dediği tek şey şimdi büyüyorum demesi oldu. Kimseye anlatamıyorum utanıyorum hala seviyormusum derler diye her gün sosyal medyada foto alıyolar birbirlerini seviyorlar sanırım? Askere gidicekmiş. Sizce ben gördüğünde neden bakıyor? Şzliyor aşagı inip inip durdu mağzada görmüştüm bir arada. Yorumlarınız benim için cok kıymetli.

Lütfen beyler özellikle siz cevap verin lütfen?