Kendimi Napolyon gibi hissediyorum hayatımda adeta istediğim her şeye sahibim fakat saplantılı olduğum sevgilim benim onu önemsediğim kadar beni önemsemiyor bunun farkındayım anlıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.

Kendimi Napolyon gibi hissediyorum hayatımda adeta istediğim her şeye sahibim fakat saplantılı olduğum sevgilim benim onu önemsediğim kadar beni önemsemiyor bunun farkındayım anlıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum.

Sevgilinizle ilişkinizde tek taraflı sevgi hissettiğinizi hissetmek zor ve üzücü bir durumdur. Bu his, kendinizi ezik birisi olarak tanımlamak için yeterli bir neden değildir. Her insan, zaman zaman sevgi, saygı veya ilgi konusunda zorluklar yaşayabilir.
Öncelikle, kendinize dürüst olmanız ve duygularınızı sevgilinizle açık bir şekilde paylaşmanız önemlidir. Belki de sevgilinizin sizinle olan hislerinin ne olduğunu öğrenmek için onunla açık bir şekilde konuşabilirsiniz. Ancak, bu konuşmayı yaparken onun duygularını da anlamaya çalışmanız ve onu suçlamaktan kaçınmanız önemlidir.
Ayrıca, kendinize odaklanmanız ve kendinize sevgi göstermeniz de önemlidir. Kendinize değer verdiğinizde ve kendinizi sevdiğinizde, ilişkideki tek taraflı sevgi hissiniz azalabilir. Kendinize zaman ayırın, hobilerinize ve ilgi alanlarınıza odaklanın, arkadaşlarınızla vakit geçirin ve kendinize iyi bakın.
Son olarak, ilişkinizde tek taraflı sevgi hissetmeniz durumunda, kendinizi korumak için ilişkiyi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. İlişkinizde eşitlik ve karşılıklı sevgi olması önemlidir. Sevgilinizle konuşarak, ilişkinizin geleceği hakkında konuşabilir ve ortak bir karar verebilirsiniz.
Unutmayın, tek taraflı sevgi hissetmek sizi ezik birisi yapmaz. Kendinize değer verin, kendinize iyi bakın ve kendinizi koruyun.
Bence ilişkinizde eğer tek taraflı seven olduğunuzu düşünüyorsanız. bence bu sizin ezik olduğunuzu göstermez.. yani kendinizi ezik olarak görüyorsanız bunda başka bir neden aramalısınız yani öz güveniniz düşük olduğu için belki de öyle hissediyorsunuz.
Bence tek taraflı sevgi daha çok takıntı gibi olabilir.
Cevap
8Cevap
Herseye sahip olmaya alisik oldugun icin boylesindir zaten. Onu sallamicaksin umursamicaksin o ustune dusecek.
elini ayağını bir günlüğüne de olsa çek veya bir tartışma anında adım atan sen olma ilişki senin sayende mi yürüyor görmüş olursun zaten
Kendi yanlışlarımda yürümeyi bir başkasının doğrusuna tercih ederim.
Ne alakası var kanki kardeş öyle hissetmemelisin bence
Seven sevdiğine sevdiğini hissettirmeli olmuyorsa zorlama
Daha cok seven taraf oldugun
Gelmez seni seven birini bul
Saplantılarindan kurtul hemen
cok zor be kıyamam
Sana öyle geliyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?